07.07.19
22:05
Имам въпрос може ли чрез кросфит да кача мускулна маса искам мнение от някой който тренира крос.. И какви са му наблюденията.
И добра идея ли е да комбинира кросфит с билдинг тренировки. Благодаря ви.
08.07.19
18:36
Зависи ти какво точно искаш и дали целите ти са любителски или искаш да се занимаваш състезателно.
08.07.19
19:12
казано от Вероника Налбатска на 08.07.19, 18:36:
Зависи ти какво точно искаш и дали целите ти са любителски или искаш да се занимаваш състезателно.
Любителски.
08.07.19
20:02
Можеш да качиш мускулна маса с кросфит тренировки, но в зависимост от разбирането ти за “мускулна маса”, може да има и по-подходящи начини за тази цел. Например моето разбиране е такова, че кросфит тренировките не биха ми свършили добра работа.
Ако те кефят двата типа тренировки (макар че пак - има тоооолкова различни прочити и при едното направление, и при другото, че до утре може да ги разискваме) - да, може да ги съчетаваш.
Общо отговарям, но и ти много общо питаш.
(Нямам опит с кросфит)
08.07.19
20:23
казано от Gergana Pavlova на 07.07.19, 22:05:
Имам въпрос може ли чрез кросфит да кача мускулна маса искам мнение от някой който тренира крос.. И какви са му наблюденията.
И добра идея ли е да комбинира кросфит с билдинг тренировки. Благодаря ви.
Може, може и още как! Да, може да се комбинира без проблем 🙂.
08.07.19
21:03
казано от Carbohydrate на 08.07.19, 20:23:
казано от Gergana Pavlova на 07.07.19, 22:05:
И добра идея ли е да комбинира кросфит с билдинг тренировки. Благодаря ви.Може, може и още как! Да, може да се комбинира без проблем 🙂.
Благодаря.
09.07.19
21:40
казано от Вероника Налбатска на 08.07.19, 20:02:
Можеш да качиш мускулна маса с кросфит тренировки, но в зависимост от разбирането ти за “мускулна маса”, може да има и по-подходящи начини за тази цел. Например моето разбиране е такова, че кросфит тренировките не биха ми свършили добра работа.
Ако те кефят двата типа тренировки (макар че пак - има тоооолкова различни прочити и при едното направление, и при другото, че до утре може да ги разискваме) - да, може да ги съчетаваш.
Общо отговарям, но и ти много общо питаш.
(Нямам опит с кросфит)
Да просто искам да кача мускул. Но не ми хар типичните билдинг тренировки. Преди тренирахх високо интензивно и не мога да свикна с този тип програми не ми доставят такова удоволстеивие.
Та исках да попитам по конкретно бих ли имала резултати с кросфита или загуба на време и да го включа в по малко дни колкото да имам интерес.
Защотото пък все пак всеки който тренира очаква и някакви резултати.