Нужда от съвети и помощ

14.07.19
13:27

Здравейте ,

През март тази година бях опериран от претонит и не бях тренирал 2 месеца свалих от 80на 71. След тези 2 месеца започнах отново ,но само за 1 месец (върнах си 4кг) тъй като запопнах работа на морето и сега не съм тренирал от 1месец.Ще започна фитнес отново тези дни и имам нужда от помош и съвети. Сега съм 70 кг нямам възможност да готвя ,защото в квартирата няма нищо освен легла и шкаф. Та въпросът ми е :
Какво да правя и какво да ям за да възвърна поне малко старата си форма (на не висок бюджет ) и без възможност за готвене? Бих бил благодарен на всякакви идей !

14.07.19
18:14

Аз бих се насочил към готвените меса от супер маркетите, които вечер преди да затворят ги намаляват като цена и не излизат скъпо, други неща са извара, ядки, пълнозърнест хляб, ориз с зеленчуци пак от топлите витрини, консерви риба ( тук примерно ако имаш  LIDL под ръка има страхотни на много добри цени ), но все пак е хубаво да имаш и течна храна като таратор и ако можеш да си взимаш от някаде по евтино боб чорба, леща също ще е добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1