12.08.19
07:58
Здравейте,
Ако някой ползва мобилно приложение за изчисляване на калории от храната, моля да сподели кое е то и дали бачка добре.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим12.08.19
09:52
Ако знаеш английски може да си инсталнеш най-популярното, а именно: MyFitnessPal. Казват, че е най-доброто. Иначе аз понеже съм зле с ингилизкия, си ползвам Samsung Health. Не знам с МайФитнесПал, дали има наготово въведени храни, но можеш май да сканираш баркодове и т.н. Има страшно много опции. Тук много хора го ползват и може да ти дадат по-подробно инфо.
Мнението беше редактирано от Деян на 12.08.19 09:54.
Дори не ти трябва много да знаеш английски, в MyFitnessPal ги има всички храни на чист български. Трябва да научиш 5 думи на англисйки и 3 копчета какво правят. Вече изисква се и някаква обща култура за храната да знаеш как да си я записваш и коя описана храна е тази твоята, защото има много въведени от потребители, които не са съвсем коретни, а други са направо грешни - кое е 3 порции по 100 грама, кое са 300 порции по 1 грам, кое е една порция цялото ястие и т.н. Иска се малко да ги мислиш нещата.
Мнението беше редактирано от Димо на 12.08.19 10:03.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече