12.08.19
20:47
Привет!
От доста време чета различни дневници във форума и днес реших да се пробвам и аз да водя мой,да видим дали ще ми се получи.Казвам се Анастасия,на 20 години.
Ръст 161,килограми около 60.
Сериозно с фитнеса се захванах декември месец 2018-та година,след доста голямо заседяване и стрес покрай започването ми в университета.Преди това дъм тренирала плуване -5 години и катерене -6 и бях свикнала да водя активен начин на живот и няколкото месеца застояване вкъщи покрай университета ми се отразиха доста зле психически и физически.
Сега се чувствам доста по-добре.
Относно храната от 15 годишна все се ограничавам,спазвам някакви диети и режими.Храната за мен се беше превърнала във враг.
След като почнах да тренирам декември месец миналата година,ограничавах и храната,и като не виждах исканите резултати я намалявах още и още.Определено имах резултат ,но доста бавно ставаше а и в един момент нещата се закучиха Накрая хапвах около 800,900 калории и не виждах особени резултати.Реших че не може така и че няма докрая на живота си да ям толкова малко и да се страхувам от храната и започнах да я увеличавам постепенно всяка седмица ,стигнах до около 1800 калории ,кила съм и някое друго килце ,но за мен беше важно да се измъкна от положението на неядене в което бях попаднала.
В момента целта ми е да намаля ороцента подкожни мазнини.
Намалила съм калориите на 1300,120 гр протеин, 86,87гр въглехидрат,51,52 гр мазнини.Този път не искам да изпадам в крайности.
Тренировъчния ми план горе долу е да правя една тренировка за горна част,една за долна,една за цяло тяло,два пъти в седмицата на пилатес и кардио след силовите тренировки.
Също така в момента спазвам принципите на интервалното хранене,но прозореца за хранене и часовете на фаст съм ги изцяло нагласила по моя режим.
Ами горе долу е това ,събалявам ако се получи прекалено дълго.
От утре започвам да споделям храна и тренировки и се надявам да съм редовна.
Лека вечер от мен!
Ostrovit Healthy Skin
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
Привет!
Тренировката днес беше Пилатес.
Храната:
1.Закуска (преди тренировка)
Домашни нисковъглехидратни крекери(сусам,ленено семе,яйца),фъстъчено масло-15 гр,филе елена -две парчета,парче черен шоколад-85%
2.Обяд(след тренировка)
Пилешко-150 гр,домат,сирене нискомаслено -50 гр,овес-50 гр,половин праскова и парче черен шоколад.
3.Вечеря(ранна )
Пилелко -120 гр+skyr-100гр+домат+две оризовки
Общо около 1270 калории.
Писледно хранене към 16 часа.
Лека вечер!
За 14.08
Храна
Закуска:
Skyr,замразени малини,фъстъчено масло
Обяд:
Пилешко,малко бадеми,краставица,три оризовки
Вечеря: