Търся зала в София

25.08.19
16:01

Здравейте, драги хора!
След около 2 седмици заминавам за София и ще живея в Младост 1, та си търся хубава зала. Занимавам се сериозно със силов трибой и затова не бих се хванал просто в първата, която ми падне. Може ли някой да ми препоръча фитнес, който има прилични условия в квартала или наблизо(да не ми правят забележка, че блъскам при мъртва тяга, да има общо 2 лоста и подобни...)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

25.08.19
18:11

Трибойска зала е Джони спорт в Младост 1, бл. 30, вх. 5. Иначе също много трибойци тренират в Gymsa fitness, бул. Андрей Ляпчев 71, залата е много приятна, дисковете са на елейко..

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1