28.08.19
13:17
Искам да покача чиста маса и да изчистя подкожна мазнина. Имам готови макроси изготвени от треньор, но не знам какви храни да ям (имам 5 хранения на ден). Искам да си изготвя меню по макросите които имам, но не знам как да го направя. Макроси: Въглехидрати 350г. , Мазнини 70г. , Протеин 160г. . Правя високо интензитетни тренировки с цел покачване на маса, но искам максимална ефективност, с въздействие от храната.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимНе знам какъв е тоя треньор, който ти е смятал макронутриентите за качване на мускул с толкова въглехидрати... Да не говорим за енергийната стойност - това са грубо 2500-2600 килокалории на ден - освен ако не си 50 кг манекенка без физическа активност, трудно ще качиш каквото и да било, а с 350 грама въглехидрати дори да качиш нещо, то ще е чиста лой.
Намали въхлехидратите с много и увеличи мазнините и белтъчините.
28.08.19
14:04
казано от Boby_ на 28.08.19, 13:39:
Не знам какъв е тоя треньор, който ти е смятал макронутриентите за качване на мускул с толкова въглехидрати... Да не говорим за енергийната стойност - това са грубо 2500-2600 килокалории на ден - освен ако не си 50 кг манекенка без физическа активност, трудно ще качиш каквото и да било, а с 350 грама въглехидрати дори да качиш нещо, то ще е чиста лой.
Намали въхлехидратите с много и увеличи мазнините и белтъчините.
Тежа 68кг. И съм висок 165. Какви да са макросите ми.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече