Голяма разлика в ръцете!

25.05.04
10:33

Момчета имам голяма разлика в ръцете - едната е 32,5 другата е по-малко от 32 - някъде около 31,5 !!! Как мога да ги балансирам?Помощ!!!

25.05.04
10:38

Прочети  поста ‘неравномерен разтеж’
И се научете да преглеждате другите преди да поствате нещо.

1 см и голяма разлика, това са две различни понятия - 1 см разлика е нещо напълно нормално. Ако имаш възможност, виж снимки на Светомир Андреев от предишното балканско първеноство - разликата в ръцете му беше 4-5 см. Абсолютно ествествено е да имаш подобна разлика, даже знай, че винаги едната ти ръка ще е по-къса от другата, както и единия крак. :)

25.05.04
21:13

В Крале на Силата (Fitness Mania) Беше гост един , които едната му рака беше 52, а другата 50 напълно естествено . 1 см не е никаква разлика според мене

26.05.04
01:08

Е де а знам.. ако ръката ти е 30 санта си е разлика  :)
По принцип човек не е идеален... ето защо се оценява и симетрия на състезанията  :wink:  Пробвай да натоварваш с дъмбели известно време... Аз си ги въртя тка - известно време правя за бицепса 2 упражнения с щанга и 1 с дъмбел , после 2 с дъмбели и 1 с щанга.
Експериментирай... кое как чувстваш. Някой хора казват , че дъмбелите помагат да се компенсират някои слабости понеже натоварването е по-друго. Успех.

BA

26.05.04
17:26

TheGreatIceMan, gotcha е прав виж първо предишните теми там сме говорили по тази тема: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=778
Но наистина 1 см е напълно нормално изобщо недей да се притесняваш. Аз не познавам културист дето ръцете да му са равни по големина. И моите и на всичките ми приятели културисти имат разлика 1 см.
Ами какво да кажем да Цветан Гашевски(шампион по канадска борба) лявата ръка му е 39см, а дясната 43см. Той има 4 см разлика и не се притеснява, а ти имаш 1 см и си тръгнал да се притесняваш ;) Развиваш се нормално. Успех !!

29.05.04
13:55

И при мен е същото, тренирал съм еднакво и двете ръце, ама лявата е по-малка от дясната.Казвате че е нормално ама е дразнещо...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1