Обратен ефект на ZMA

30.08.19
14:07

Здравейте,

След първи прием на ЗМА почувстват прилив на енергия, добър сън и всичко, останало, което идва с тази добавка. За съжаление, в продължителните дни със или без теринорвка всичко започна да става на опаки.

- Абсолютна липса на енергия. Всяка сутрин се чувствам като дрогиран.
- Липса на сексална енергия, би трябвало да е обратното.
- На третия ден ми се образува акне, което не съм имал от години. Целия ми врат и гръб е в обриви. Това е не редно, уж цинка помагал срещу акне.

Единствено, че спя малко по-добре, но е защото буквално тази добавка ме приспива. Въпроса ми е, дали е редно да спра тази добавка? Намалих до две капсули, вместо три, но акнето се обостря и мисля да посета дарматолог.

30.08.19
16:13

Ами спирай го, незнам как от зма ще имаш тези странични ефекти. Аз усещам по-добрия сън чак 15-20 дни след като започна приема. На коя фирма е това зма? Аз всеки път взимам на  now и виниги съм ок.

02.09.19
19:53

Prime Force или Prima Force. Подарих го на приятел, който каза, че няма оплакване от ЗМА на този производител. Ще пробвам по-натам с Now и ако не, явно или ще посетя дерматолог или ще го мисля.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1