Болка в предмишницата

09.09.19
21:37

Здравейте , започнах днес тренировка ,загрях  и започнах да си правя упражненията. След лежанката беше окей въпреки,че техниката на моменти не беше на ниво тъй като ,беше малко по тежко. Започнах кросоувър с не особено тежко. След което усетих лека болка в предмишницата , проблема обаче леко ме притесни ,защото имам чувството, че болката не идва от мускула , а от костите... продължих тренировката с леки тежести и така. Надали съм претренирал ,защото тренировките не ми бяха особено често (усещам кога претренирвам). За сега мисля да почина утре ,а други ден да видим постепенно с леки , умерени тежести да видим  как ще е. Попрнцип не се шашкам от контузи , просто почивам малко повече и всичко е точно. Ако може съвет по темата и ако някой е имал такъв проблем бързо ли се възстанови? Благодаря ви!

10.09.19
19:18

Мен примерно всеки път ме скъсват предмишниците като правя бицепс с правия лост и не ми минава вече с години. Пробвах да правя по сериозно предмишница, но без ефект. Болката и при мен се усеща като все едно костите ме болят и в крайна сметка просто я игнорирах. Просто временно смени упражненията, които ти я товарят и така.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1