09.09.19
21:37
Здравейте , започнах днес тренировка ,загрях и започнах да си правя упражненията. След лежанката беше окей въпреки,че техниката на моменти не беше на ниво тъй като ,беше малко по тежко. Започнах кросоувър с не особено тежко. След което усетих лека болка в предмишницата , проблема обаче леко ме притесни ,защото имам чувството, че болката не идва от мускула , а от костите... продължих тренировката с леки тежести и така. Надали съм претренирал ,защото тренировките не ми бяха особено често (усещам кога претренирвам). За сега мисля да почина утре ,а други ден да видим постепенно с леки , умерени тежести да видим как ще е. Попрнцип не се шашкам от контузи , просто почивам малко повече и всичко е точно. Ако може съвет по темата и ако някой е имал такъв проблем бързо ли се възстанови? Благодаря ви!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Мен примерно всеки път ме скъсват предмишниците като правя бицепс с правия лост и не ми минава вече с години. Пробвах да правя по сериозно предмишница, но без ефект. Болката и при мен се усеща като все едно костите ме болят и в крайна сметка просто я игнорирах. Просто временно смени упражненията, които ти я товарят и така.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече