20.09.19
14:39
Преди 2 месеца родих второто ми дете и преди дни посетих лекар, който ми даде зелена светлина за тренировките.
Реших да си направя дневник, за да съм по мотивирана и изпълнителна.
Такаа ... Висока съм 162см и в момента тежа 60кг, за 2 месеца свалих всичките 11 кг, които натрупах през бременността, но въпреки че си върнах теглото, тялото ми изглежда доста безформено и отпуснато и старите дрехи не ми стават. Общо взето по бельо изглеждам плачевно.
Целта ми е да сваля около 5 кг., да се изчистя, да намаля обиколките навсякъде и да стана по стегната, и оформена.
Тренирам в домашни условия, за момента със собствено тегло.
Храня се разнообразно, приготвям си храната вкъщи, не консумирам животински продукти, на този етап не следя грамажи и не броя калории. Старая се да не купувам захарни изделия и газирани напитки.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимПърво поздравления за желанието!
Да не консумираш животински продукти си е до собствен избор, но трябва да намериш източник на протеин.
Растителни източници има, но за да достигнеш до желаното количество белтъчини е много вероятно да се прибегне до постоянна консумация на Тофу и Темпере (поправи ме за името ако не е така) . Защото иначе побирането в съответното количество калории за деня ще е много, много трудно.
Като цяло веганството е трудно съвместимо с бодибилдинг, но не е невъзможна комбинация.
Мнението беше редактирано от Petya на 20.09.19 17:26.
Поздравления за рожбата. 🙂
Два месеца е ужасно кратко време, за да си върнеш усещането за тялото от преди раждането...което не пречи да тренираш, разбира се, стига да нямаш нереалистични очаквания.
Не съм убедена, че веганския режим на хранене е подходящ за след раждане...особено ако кърмиш. Откъде ще вземе омега 3 човечето...а други ценни мазнини, Б12…? Не е и време за отслабване. Кърмата изисква допълнителен енергоразход за да бъде произведена, съответно само по себе си помага за по-бързото връщане на формата.
21.09.19
12:53
Благодаря за отговорите момичета. Преминах на този начин на хранене поради здравословни причини след раждането на първото ми дете, преди 2 години и половина. Накратко получих тежка следродилна инфекция вследствие на не добре изчистена плацента и от там получих автоимунно заболяване и няколко хронични кожни възпаление. Та хранейки се по този начин успях да туширам доста от симптомите. За сега не съм имала проблеми и дефицити. Като добавки приемам Б12 и вит. Д. Изследванията са ми доста добри и като цяло не чувствам неразположения.
Вчера
за закуска си направих: овесени ядки със соево мляко, ленено семе, чия, орехи, банан и кленов сироп.
Обяд: Салата от киноа, сладък картоф, нахут, чушки, моркови, тиквено и слънчогледово семе.
След обяд ядох малко ориз със карфиол,броколи и моркови.
След това: Кашу и праскови
Вечерта правих боб и една филия с лютеница.
Доста хаотично съм се хранила забелязвам.
Тренирах за долна част:
2 х 15 bodyweight squats
2х 15 One side leg crossover
2х 15 hip thrusters
2x 15 one leg row
2x 15 jump lunges
2x 15 reverse lunges with elevated frond leg
2x 15 glute bridge to leg rise
2x 15 donkey kicks
Пиша упражненията на английски, понеже ги гледам от английски сайт и не знам как се превеждат на български.
И двете деца са кърмени, бебо все още, здрави са и наддават добре. Мъника за 2 месеца е качил 2660гр. 🙂
Мнението беше редактирано от Ивелина Друмева на 21.09.19 12:58.
29.09.19
08:05
Не съм писала от известно време. Бяхме болни всички вкъщи.
Така това е от вчера
Закуска - Овесени ядки с бадемово мляко, чия,ленено семе,банан, кленов сироп
Обяд - Червена леща с моркови, сладък картоф, червен картоф, чушка, лук, чесън, домати с една филия хляб
следобедна закуска - орехи, фурми и фъстъчено масло
Вечеря - спагети болонезе с тофу
Тренировка - Jumping jacks, squat jumps, mountain climbers, butt kicks, burpees, wall sits, high knees, plank jacks. Всяко упражнение повтарям 2 пъти по 1 минута.
Мнението беше редактирано от Ивелина Друмева на 29.09.19 08:17.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече