Моля за съвет..

23.09.19
09:17

Здравейте, пиша тук и моля за съвет, защото съм много объркана. От 2 години тренирам активно плуване, достигнах желаната от мен форма и се влюбих в този спорт. Скоро ми се налага да замина да живея 1 година на място, където няма да имам възможност да плувам (няма басейн) и съм срината. Тежко ми е, мисля само за това, че може би след тази 1 година вече няма да съм толкова добра, няма да мога да плувам така, както сега, няма да мога да достигам километрите, които изминавам в басейна и т.н., така ли е.. Чувала съм, че плувците, които спират плуване губят форма и напълняват рязко, което също ме тревожи.
Преди да се запаля по плуването се занимавах с фитнес, дали ще мога да продължа да поддържам форма с фитнес тренировки (силови+кардио) , не е като плуването..  Моля за съвети, защото ми е много тежко.. Благодаря предварително. На 18 съм, ако е от значение. Въпросът ми по-скоро е ако от плуване, премина на фитнес тренировки ще загубя ли форма?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

23.09.19
12:55

Ще загубиш форма от гледна точка на издръжливостта, да. След 1 година пауза, при връщане към плуването, в началото няма да можеш да правиш това което можеш сега. Нормално е. Но пък върнеш ли се веднъж в басейна, ако сегашното ти ниво ти е отнело примерно 3 месеца да го постигнеш, после за около месец и половина ще си върнеш формата. Демек, един път достигнато ниво много по-лесно се възвръща отколкото първоначално се достига.
Това за плуването.

А чрез фитнес със сигурност ще можеш да поддържаш тялото, което имаш в момента, пък и да надградиш дори, от теб зависи.
В никакъв случай не започвай да си ограничаваш храната рязко от страх да не напълнееш.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1