Стягане на тялото-моята мечта е на път да се осъществи

06.10.19
11:46

Здравейте, приятели! Аз съм момиче на 18 години и тежа 60 килограма, висока съм 165см. Преди тренирах, не спазвах хранителни режими и бях в най-добрата си форма (53-54кг), но в последствие спрях да тренирам, хранех се с боклуци и виж как станах неусетно 60кг. Започнах да се комплексирам и прибързвах с нездравословни диети от които имаше йо-йо ефект и разбира се ДЕМОТИВАЦИЯ... Решила съм да го карам по здравословния начин! Целта ми е да се стегна и да сваля 2-3 кг. Чувствайте се свободни да изразите мнение, съвети, ще са в моя полза! От 1 седмица почнах със леки тренировки сутрин преди хранене като започвам със разгрявка на цялото тяло.
Клек х15
Скок от клек х15
Планк 30 секунди х2
Крънчове
Иии това е за ден първи, след това имах огромна мускулна треска, но благодарение на топлите душове и разстягането вечер отмина 🙂
Снощи реших да отида на стадиона като около 1 час преди да отида бях хапнала 5 лешника и няколко смокини. Направих 2 обиколки на стадиона леко тичане за разгрявка. Планк 40 секунди. Скок от клек х15. след това и още 5 обиколки бързо тичане със почивки за вода между всяка обиколка.
Днес за закуска хапнах 5 пъдпъдъчи сварени яйчица с 1 домат и 1 филийка хляб. ( от хляба още се мъча да се откажа ) ииии се приготвяме за тренировка. 🙂

Темата беше редактирана от Stanislava G. на 06.10.19 12:14.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1