10.10.19
12:46
Здравейте. Момче на 15 ; 175 см висок и тежа 76 кг. Въпросът ми е как мога да смаля краката и дупето, защото са твърде дебели. Не тренирам крака във фитнеса, а ако тръгна да ги тренирам ще станат още по-големи. Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Alex A на 10.10.19 12:47.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим10.10.19
14:18
Не тренирам крака във фитнеса, а ако тръгна да ги тренирам ще станат още по-големи.
Я дай снимка на тези гооолеми крака. Хрумвало ли ти е че тези гооолеми крака може да станат оформени вместо мазни?
Ами попринцип не обичам да са ми големи. Ако тръгна да ги тренирам мисля ,че ще станат още по-големи,а целта ми е точно обратното. А и повече искам да смаля дупето.
Мнението беше редактирано от Alex A на 10.10.19 17:04.
10.10.19
17:53
Сваля се с кал. дефицит и кардио, но се сваля цялостно, а не само от избрани места.
казано от King K на 10.10.19, 16:28:
Ами попринцип не обичам да са ми големи. Ако тръгна да ги тренирам мисля ,че ще станат още по-големи,а целта ми е точно обратното. А и повече искам да смаля дупето.
Трябва да тренираш цяло тяло, няма как да стане това оформяне, което искаш без тия работи. Почваш усилено и краката и нещата ще се получат. Ако качваш мускулна маса ще я качваш навсякъде, а не само по краката. Не си мисли, че ще пораснат така лесно, а просто ще изгориш мазнините и тогава тялото ще стане съразмерно. Най-важното както казаха и другите е редовното кардио и да ограничиш въглехидратите и наситените мазнини. Просто почвай по таза схема и си дай няколко месеца. Засили малко метаболизма с мед с канела на гладно сутринта и зелен чай по всяко време.
Имам и един въпрос. При НВД съм определил следните макроси:
Протеин - 175г
Въглехидрати - 50г
Мазнини - 145г
Не знам дали са точни. Ето и малко инфо за мен: 175 см 76 кг. Мисля, че мазнините са много, но не знам как стоят макросите при НВД. Трябва ли да ги намаля? Благодаря предварително.
Краката и дупето можеш да ги свалиш като развиеш трите шестограмни болта, които ги държат. Болта за дупето се намира на пъпа, и след като свалиш дупето, за всеки крак има по още един болт отвътре. 😄
Шегичка, но в тона на небивалиците, които пишеш. Първо почти не можеш да си избираш къде да отслабваш. Цялостната ти концепция е грешна. Не е вярно и че ще ти станат големи краката ако ги тренираш, трябва да направиш малко мускул, да си засилиш метаболизма с тренировки, да оформиш малко мъжка фигура, защото щом изглеждаш дебел на 76 кг на 1.75, значи нямаш почти никаква мускулатура. Мазнината е много по-обемна и по-лека от мускулите.
Акълите да ядеш мед сутрин за да “засилиш” метаболизма си и да пиеш чай са доказани от науката неработещи.Трябва да внимаваш колко ядеш - да си горе-долу на баланса с калориите, почти няма значение от макросите. И трябва да тренираш. Ти си малък, тепърва ще се оформяш, залагай на дългосрочни цели. Тренирането е добро за теб. Както и да не си мазен е добре за теб. И постоянство. Не очаквай бързи резултати, защото ще се разочароваш.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече