YGGDRASIL

Темата е заключена.
Прескочи до:
Bart Simpson

23.05.22
12:54

Оувърхед до 70
Преден клек до 120

5 кръга:
2 Х пуш преса-70
3 Х суинг-50
4 Х снач от земя-32-ляво/двсно

Разболях се посред лято, някаква режеща суха кашлица, хрипове, нос-тапа, ама май ще е кратко.
Дребния го изкара преди няколко дни.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.05.22 12:55.

Bart Simpson

24.05.22
09:35

Оувърхед до 60 ,0 Х 70
Преден клек до 120, 0 Х 130

5 кръга:
2 Х тяга-140
6 Х степ ъп+64
20 Х DU

Пак ми се появиха болките в бицепса и предмишницата, които преди ме тормозеха при дърпащи и гребане.
Не мога и да спя, нещо лявото ухо ме боли и ми тръпнат ръцете, откриваме баловете днес , следващите седем дни-8 броя.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 24.05.22 09:37.

Bart Simpson

25.05.22
10:04

Днес без зала, защото ме изненадаха с неучебен ден за дребния и ще остана у дома с него.
Много натоварваща емоция от вчерашния ден.
Когато палех от полуоборот и се научих, че форума и живота са различни неща, помъдрях, но ситуацията от вчера се пренесе в реалния свят, много тъжно, наистина ми нарани чувствата.
Най-гадното е че е резултат от къртовски труд и себеотрицание, за да угодиш на някого, да си свършиш работата добре.
Махнах си всички писания от дневника на Нервния, защото ме стана срам от мен си, дано науча нещо и от това-всеки дефект-ефект.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1