Омекнал ставен хрущял

18.10.19
09:14

Здравейте,  бях диагностициран  с плика синдром на дясно коляно .Направиха ми артроскопия,  но  се оказа , че имам и омекнал ставен  хрущял.Нито ми беше предписана някаква  физиотерапия , нито лекарства.М-у 90 градуса и пълно разгъване на коланото има хрущене без болка.Естествено  са ми противопоказни клекове, движение по стълби и тн.С какви упражнения да си заздравя мускулатурата на крака?Минах през 5 доктора, освен инжекции с хиалуроновата киселина  в коляното друго не предлагат.6-я  реши,че съм за  корекция движението на пателата с рязане на сухожилие и пирони,  и повече по доктори не ми се ходи грам.Личния лекар ми предписа пиаскледин.Има ли накакъв шанс поне да се спре дегенеративния процес  ?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1