Креатин + Бета Аланин мнения за комбинацията

Здравейте, започнах режима за покачване на мускулна маса целта ми е по 300-400гр на седмица.Хранителен режим си спазвам и нещата мисля, че се получават, но мисля да добавя добавките Креатин Монохидрат (NOW FOODS) и Бета-Аланин (NOW FOODS) обаче се чудя как да ги пия заедно ли или едното преди другото след тренировка?Някой комбинирал ли е тези два продукта и как точно?Зареждаща фаза няма да правя...

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

07.11.19
16:39

Няма значение дали ги приемаш преди или след тренировка, но се твърди, че има по-добро усвояване, ако разделиш приема на 2-3 пъти, въпреки че съм го правил и така и не виждам разлика от при еднократен прием на 5-6 гр креатин и 5-6 гр бета аланин наведнъж, стига да не те дразни парестезията от бета аланина, лично мен ме дразни, защото имам чувството, че ще ми гръмне главата, но не ми се занимава да пия добавките няколко пъти на ден. Ще усетиш повишена сила и издръжливост, но си дай поне 2 месеца преди да усетиш истинския ефект, а и зависи как тренираш. Успех!

07.11.19
17:03

казано от Димитър Георгиев на 07.11.19, 16:28:

покачване на мускулна маса целта ми е по 300-400гр на седмица

Бах тоз креатин ако успееш да качваш по 300-400 гр. мускул на седмица с него 😄

07.11.19
17:24

Креатин пропионат.

казано от Alexander Krastev на 07.11.19, 17:03:

казано от Димитър Георгиев на 07.11.19, 16:28:

покачване на мускулна маса целта ми е по 300-400гр на седмица

Бах тоз креатин ако успееш да качваш по 300-400 гр. мускул на седмица с него 😄

300-400 гр от теглото на седмица не мускулна маса.

07.11.19
22:55

И преди и след тренировка. 10 грама креатин и 5 бета аланин е добре. Ако искаш още един плюс добави и цитролин малат, а качването зависи от хранителния режим. Много белтъчини, но от чисти храни, за да не омазняваш. Бих ти препоръчал и големи дози екстракт от левзея, скъпа е, но на мен ми се отразява уникално при три месечен прием по два грама на ден с доста белтъчини, значително повиших и размери и силови показатели. Успех!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1