25.05.04
10:53
Здравейте.Не знам точно в кой от разделите да питам - в “Хранене” или “Тренировки и упражнения”. Проблемът е,че не се получава нещо номерът с масата. Според мен голяма част от причината за това е, че не тренирам в зала.Тренирам в домашни условия от около 2 месеца със разни туби с вода :lol: понеже нямам възможност и време да ходя в зала. Мисля обаче,че се натоварвам достатъчно защото почти всеки път имам мускулна треска. По принип винаги съм си бил слаб без значение дали ям по 5 пати на ден или понякога не ям ял ден - нито губя нито качвам килограми.Резултата от всичките тренировки е само,че съм се орелефил като макет на човешката мускулатура :? Ето какви са ми мерките:
Височина: 173
Кг: 61-62
Бицепс:32
Предмишница:32
Кръден кош 103
Другите не ги помня в момента,но ако искате ще ги премеря и ще ги напиша.
Благодаря предварително.
[quote author=”Тешкарско_копеле”]Здравейте.Не знам точно в кой от разделите да питам - в “Хранене” или “Тренировки и упражнения”. Проблемът е,че не се получава нещо номерът с масата. Според мен голяма част от причината за това е, че не тренирам в зала.Тренирам в домашни условия от около 2 месеца със разни туби с вода :lol: понеже нямам възможност и време да ходя в зала. Мисля обаче,че се натоварвам достатъчно защото почти всеки път имам мускулна треска. По принип винаги съм си бил слаб без значение дали ям по 5 пати на ден или понякога не ям ял ден - нито губя нито качвам килограми.Резултата от всичките тренировки е само,че съм се орелефил като макет на човешката мускулатура :? Ето какви са ми мерките:
Височина: 173
Кг: 61-62
Бицепс:32
Предмишница:32
Кръден кош 103
Другите не ги помня в момента,но ако искате ще ги премеря и ще ги напиша.
Благодаря предварително.
Да ти кажа и аз имам същия проблем като теб, тренирам в къщи, само дето имам един дъмбел от 15кг. Не е кой знае какво но ми стига да правя на мускулна група по 1-2-3 упражнения максимум (е зависи коя). Мисля че трябва да си по редовен, да ядеш повечко и да тренираш яко. Аз лично близо за 2-3 седмици качих някаде около 2кг., бях към 60кг сега съм 62кг и се надявам в близко време да кача поне още 3-4кг.
Успех!
ПП - виж и др. мнения и тогава прецени какво точно ти е нужно, тук хората в форума ще ти помагнат, т.к. част от опита си го дължа на тях.
26.05.04
17:38
Не можах да разбера какъв ти е въпроса Тешкарско_копеле ?
Ако искаш да си сравниш мерките: http://www.kuzmov.hit.bg/ideal.htm . На сайта ми имам едни мерки дето съм ги свалял от интернет може да ти са от полза.
Задай си въпроса по конкретно, че не можах да разбера нищо... какво искаш да питаш и за какво си го постнал този пост ;)