Последствия след тежка операция

Здравейте!

Активна жена на 26 години съм, спортувам от 4-годишна. Претърпях тежка операция на ханша и вече нямам същите физически способности като преди. Никога вече няма да мога да тичам, в момента свиквам с адаптирана нова походка, разстоянията, които изминавам, няма да са толкова дълги. Ще се изморявам по-бързо и няма да мога да вървя продължително време без почивка.

Изминаха 6 месеца от операцията и тепърва започвам да ходя по-продължително. Забелязах, че засега максимумът ми е 5000 крачки на ден ако прекарам цял ден в ходене (шопинг, разходки). Ако прекарам два поредни дни в продължително ходене, на втория съм изморена, но с повече усилия успявам. На третия ден ми трябва почивка, никакво ходене.

Обръщам се към вас с молба да ми споделите по колко крачки средно правите в един работен ден и в един ден, когато сте активни, на колко крачки се изморявате и ако ходите продължително два поредни дни усещате ли умора на следващия ден, или всеки ден си е сам за себе си? Какви са ви дейностите в работни и почивни дни и включват ли повече ходене? При разходка, на екскурзия, шопинг предимно бързо ли ходите или по-бавно, спокойно?

Искам да сравня какво ми е положението в сравнение с това на сравнително активните хора.

Предварително ви благодаря за отделеното време, много ще ми помогнете с информацията!

Темата беше редактирана от Магдалена Спасова на 26.11.19 18:16.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1