28.11.19
10:09
Здравейте, колеги,
След физическо натоварване получих периартрит в рамото. Много е неприятно.
Може да се изпълняват всекидневни задачи но някой движения са блокирани.
Например да си сложа или да си махна колана в колата и боли доста. Една лицева опра не мога да направя(50 преди си ги правих без проблем) а набиране мога. Много е страно. Доктора ми изписа по една инжекция Флостерон на 10 дни и да не натоварвам ръката по никакъв начин. Обаче бавно вървят нещата.
Някой има ли подобен проблем и как по-бързо се решава?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
28.11.19
12:20
казано от Димитър Димитров на 28.11.19, 10:09:
Здравейте, колеги,
След физическо натоварване получих периартрит в рамото.
След физическото натоварване си получил някаква травма, периатрита е следствие и му трябва доста време да се развие по принцип, освен ако директно не си увредил акромиоклавикуларната става.
По-бързо тук няма как да стане. Последователността е таква - образна диагностика, най-добре ЯМР, после точна диагноза, лечение, възстановителен период и рехабилитация и най-накрая нормално и внимателно трениране.
28.11.19
13:32
казано от James Hinks на 28.11.19, 12:20:
Здравейте, колеги,
След физическо натоварване получих периартрит в рамото.След физическото натоварване си получил някаква травма, периатрита е следствие и му трябва доста време да се развие по принцип, освен ако директно не си увредил акромиоклавикуларната става.
По-бързо тук няма как да стане. Последователността е таква - образна диагностика, най-добре ЯМР, после точна диагноза, лечение, възстановителен период и рехабилитация и най-накрая нормално и внимателно трениране.
Благодаря,
Ами не знам дали от постоянно натоварване се е случило. Аз съм на 47 г. Кофичките са ми любимо упражнение.( Може би защото съм тежък и набиранията са ми много трудни) Трудни са ми и кофичките, но успявам да направя 4-6 сери по 10 броя. Накрая се зоря доста. Явно от там е дошъл проблема. Много е неприятно. 1 ЛО не мога да направя. Направо падам от болка....Сега почивам.
Благодаря за отговора.
28.11.19
14:07
При кофички с неправилно изпълнение може да изпокъсаш залавните места на всички вътрешни ротатори. Самата акромиоклавикуларна става трудно ще я увредиш там, не че е невъзможно.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече