По колко протеин да пия?

15.12.19
01:29

Здравейте тепърва влизам в тази част фитнес и тренировки и съм питал в магазина за протеини и ми казаха че трябва за взимам по 30гр. Протеин optimum nutrition Gold Standard в 300гр. Мляко но гледам в интернет че всеки казва по 2/2,5 гр на килограм аз съм 80 килограма значи трябва да взимам по 160гр протейн след тренировка та въпроса ми е може ли някой да ми обясни по колко грама протейн в колко грама мляко да слагам и кога да го пия и в дните който почивам пак ли да пия протеини??????

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.12.19 08:39.

Привет,

По принцип не трябва да пиеш протеин като добавка. Може да си набавяш всичко и само от храната, но щом вече си взел и добавка, не пречи да си го изпиеш.

Ще намериш подробни инструкции в блога Как да пия протеиновия си шейк?

HU

15.12.19
11:56

С извинение ама е*бати....вие тепърва влизате в залата и вече сте задали въпрос как да го пия тоя протеин.....
Ти нито се храниш,нито тренираш,а да не говорим че нямаш и понятие за тия неща,а си тръгнал да ни питаш за шибания протеин. Пий по 80гр преди тренировка и още 80гр след тренировка. Така ще си набавяш нужното количество белтъчини за целия ден,а и так ще станеш нацепен за 1месец......

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1