30.12.19
01:28
Здравейте,
3600 са калориите, които трябва да правя, за да качвам.
Много съм си изчерпал идеите относно храненията, защото не искам да приемам повече от 100 гр мазнини дневно (здравословни причини).
Може ли да споделите как бихте хапвало на тия калории, с 4 хранения на ден? Какви неща бихте съчетавали / готвили / бъркали?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим30.12.19
07:43
Можеш да хапнеш почти всичко което ти се яде. Добавяй, премахвай храни докато не нацелиш макросите които ти трябват в проложение като myfitnesspal или cronometer. Също и в тубата е пълно с примерни менюта.
100гр. мазнини не са малко! Каква би била разликата ако са 150гр. примерно ? Едва ли в здравословен план би видял кой знае каква разлика/.
Аз всяка сутрин докато си правя кафето, правя и една тенджера ориз : )) Пропорциите са ми: 100гр. ориз, 25гр. зехтин, 2,5гр. сол.
.. и така си стартирам с 400гр. ориз + 100гр. зехтин = 1400ккал. + 830ккал. (90гр. мазнини) = 2200ккал.—сигурни : ))
Това е гарнитурата за 3 хранения и към нея каквото ми е кеф : )) Яйца, меса, риби, сирена, млека, кафета, медове, шоколади, салати, лютеници, майонези : )) Разнообразие да искаш, но не смятам калории, освен горните!
30.12.19
15:39
Здравей и аз съм точно на 3600 като съм си съставил голямо меню с тези 3600к и мазнините са точно 110.Ще ти дам примерно меню с 3 основни и 2 междинни.
Закуска:
300гр Кисело Мляко 2@гр Мед
100гр Овесени ядки
25гр Протеин на прах
Втора Закуска:
2 Банана около 240-250гр
35гр Бадеми
Обяд:
130-140гр Пилешки гърди на скара (в готово състояние)
375гр Ориз ( сварен)
1-2 домата
1 Банан
Втори Обяд преди тренировка
15гр Бадеми
2 Банана
След тренировка Доза протеин и Вечеря:
130-140гр Пилешки гърди на скара (в готово състояние)
375гр Ориз ( сварен)
1-2 домата
1 Банан
Във ориза и пилешките гърди слагам зехтин да се пада горе-долу по 40-50гр зехтин за деня.
Може да заменяш Месото с други видове месо или друг източник на протеин или риба като се съобразяваш с макросите.
Както и може да сменяш въглехидрата с картофи пълнозърнеста паста фасул леща и още доста неща като отново заместваш и спазваш макросите.Ако искаш мога да ти дам и заместители на въглехидрата и протеина с точните грамажи.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече