Гел за коса

Здравейте,
за много години.

Може ли мъжете в групата да ми препоръчат гел за коса, който не води до пърхот след употреба?

Мерси.

Темата беше редактирана от стилиянски на 01.01.20 17:56.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

01.01.20
19:54

Виж серията “got 2 be” на “schwarzkopf” един приятел я ползва много е доволен.

мерси

Barberian

01.01.20
23:44

Продукти за коса които се продават в магазинната мрежа могат да се използват само от хора които не се вълнуват дали ще имат коса, пърхот или други. Те не случайно са 3 пъти по- евтини от професионалните. Казват им професионални защото би трябвало да се продават само в салоните от професионалисти които да направят правилната диагностика на косата и да препоръчат най- подходящия продукт.
Компромисен вариант е да се купи професионален продукт онлайн. Няма гаранция, че той ще е най- подходящия, но поне съставките в него ще са в пъти по- добри.

много градивно , мерси

Един от по-възрастните колеги, разказва случка от “годините на нямане”, когато преди среща с гадже си оправял косата със захарен разтвор. Проблемът ставал, когато завали дъжд, но пък едната девойка била впечатлена, когато започнали да се целуват 😄

Деян

02.01.20
09:53

Рядко пускам по-дълга коса, сравнено разбира се с къса, а не като цяло дълга, та когато нещо стърчи ползвам пяна за коса. Просто да “прибера” ако нещо стърчи, не толкова да се зализвам. Пяната е от най-обикновената-лидълска и проблем с пърхот нямам. А иначе съм податлив към това образувание, макар да е рядко и доста малко като количество. Явно е било от определен вид шампоани или сапуни, които не ползвам вече.
Ти пък....вода и захар.......някои с компот се гелосваха 😎

казано от Николай Филипов на 02.01.20, 09:22:

Един от по-възрастните колеги, разказва случка от “годините на нямане”, когато преди среща с гадже си оправял косата със захарен разтвор. Проблемът ставал, когато завали дъжд, но пък едната девойка била впечатлена, когато започнали да се целуват 😄

една позната ми препоръча снощи зехтинов разтвор като шампоан , за борба с един от проблемите създаден от гела 😂😂

казано от Деян на 02.01.20, 09:53:

Рядко пускам по-дълга коса, сравнено разбира се с къса, а не като цяло дълга, та когато нещо стърчи ползвам пяна за коса. Просто да “прибера” ако нещо стърчи, не толкова да се зализвам. Пяната е от най-обикновената-лидълска и проблем с пърхот нямам. А иначе съм податлив към това образувание, макар да е рядко и доста малко като количество.

оо да, за стърчене пяната е фикса. зехтин ,или компот , или пчелен мед или прочие , за да замажа стърчащото след сън - ок..
но аз по-скоро търся с какво мога да си надигна бретона , без да се и
изпари под слънцето и остави напаст след себе си 😉

днес разговарях с фризьора си.

каза ми , че всеки гел ще ми донесе пърхот, затова е желателно да не мажа косата си до корените.. само повърхностно за оформяне.

05.01.20
22:13

аз бих те посъветвал да не използваш гел като цяло🙂 това е най-ужасният продукт за оформяне на косата.. прави косъма твърд и стои на иглички.. пробвай с паста за коса или вакса 🙂

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1