03.01.20
22:37
Здравейте! Ще се радвам ако можете да ми препоръчате добри треньори занимаващи се със силов трибой (и приемат лица под 18 години) Няма значение дали са online или персонални (ако са персонални, да са от района на София)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим04.01.20
00:16
То въпросът е колко под 18 г.......едно е на 17, друго на 11.5 примерно 😀
04.01.20
08:29
Съжалявам че забравих тази важна подробност.😅 Говорим за възраст на около 16-17 години🙂
Дидо, що го хейтна така момичето? Повечето ми приятели трибойци са започнали около 14. Какво лошо има?
Сещам се за един смислен вариант за треньор в София, но не съм сигурна дали ще се захване. Ще говоря и ако има интерес, ще дам координати.
04.01.20
10:28
Не съм го хейтнал, а мисля, че това е важно уточнение. Защото може да има треньори, които знаят и всьо и вся, ама и такива, които не са много в час с тренирането на подрастващи. Особено още деца. Едно е да си на 17, друго е на 13 или 14 примерно. Поне така смятам.
Мнението беше редактирано от Деян на 04.01.20 10:28.
04.01.20
13:42
казано от БПН на 04.01.20, 09:57:
Дидо, що го хейтна така момичето? Повечето ми приятели трибойци са започнали около 14. Какво лошо има?
Сещам се за един смислен вариант за треньор в София, но не съм сигурна дали ще се захване. Ще говоря и ако има интерес, ще дам координати.
Благодаря много!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече