07.01.20
18:40
Здравейте. Четох много по темата и има много разногласия. Някои казват ,че няма нужда да си купувам Tribulus Terestris,защото произвеждам достатъчно и няма да има никакъв ефект на тези години( на 16 съм),а други казват , че със сигурност ще има. Въпроса ми е според вас на 16 години струва ли си да си взема?
Pure Nutrition Tribulus Terrestris
Бабини зъби
NOW Foods Tribulus terrestris
Трибулус (Бабини зъби)
NOW Foods Tribulus Extreme
Kevin Levrone Gold Tribulus
Трибулус терестрис
Ostrovit Tribulus Terrestris 90
Бабини зъби
Universal Nutrition Tribulus Pro
Трибулус (Бабини зъби)
Още предложения от BB-Shop
07.01.20
19:31
На 16 тялото ти кипи от тестостерон, трибулус ти е напълно излишен.
07.01.20
19:40
“Рънътъ праи бурбътъ” особено на твоята възраст ако хапваш каквото трябва по колкото трябва когато трябва ще имаш бая напредък. А трибулуса го остави за след 60-те а може и тогава да не ти трябва 🙂
Натрупай малко стаж в залата, та чак тогава поглеждай към добавките...
За чий ти е този трибулус?
08.01.20
00:31
Тъй кат гледам изглежда си решил да си го купуваш и изобщо не ти е до съветите.... погледни го така. Ако резервоара ти е пълен на 99.9% но ти все пак решиш да се застраховаш и да долееш още 10 литра какво ще се получи?
08.01.20
14:04
казано от LilSaint05 на 08.01.20, 00:31:
Ако резервоара ти е пълен на 99.9% но ти все пак решиш да се застраховаш и да долееш още 10 литра какво ще се получи?
А как точно трибулуса препълва резервоара? За един приятел питам 😄
Не знам за какви резервоари говорите, ама дори и хора, които не се занимават с фитнес и тренировки, биха се изсмяли, ако чуят в едно изречение 16-годишно дете и трибулус.
На опаковката отзад пише достатъчно ясно:
Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и прохладно място, при температура под 25ºС, на място недостъпно за деца.
Толкова.
Мнението беше редактирано от ULTRA на 08.01.20 14:36.
08.01.20
15:46
Момчето така или иначе ще си купи трибулус....
Да вметна че когато от спортното училище ни водеха в Дианабад на спортни лагери,треньорите ни тъпчеха с трибулус и витамин б12 ,и фолиева киселина. Дали трибулуса има някакво положително влияние при употреба от 15/16годишни ,не знам,но и според мен няма смисъл.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече