07.01.20
19:01
Здравейте на всички.Вчера при избутване от лег си скъсах дясната гърда на 3тата серия,като направих грешката да не загрея добре, килограмите не са много (100кг).Чу се доста гадно (като късане на блуза) ,в последствие се наду горната и средната част на дясната гърда към рамото и се зачерви.Ходих на доктор,на който не вярвам изказа адски тъпо мнение от рода на това, че нищо ми няма и ще се оправи само до месец два, изписа ми едно мазило и някакви хапчета.На същата вечер слагах лед и го мазах.Тая сутрин мястото се успокои и е значително по-подвижно, оттока падна с 20-30 процента и не е зачервено но стои доста по-подуто и все още видимо деформирано от лявата гърда.Та въпросите ми са имате ли опит с подобни травми,какво следва, колко време не трябва да тренирам и натоварвам гърдите,ще остане ли видима деформация дори и малка след като се възтанови и като цяло какво бихте ми препоръчали..?
Темата беше редактирана от Никола Симеонов на 07.01.20 19:09.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим07.01.20
19:15
Има ли дупка или само те боли? Възможно е да е някакво частично разкъсване, което наистина ще мине до месец-два.
07.01.20
19:18
Няма ли синина, няма скъсване. Може и да е разтежение и тежка крампа.
07.01.20
19:18
Няма дупка или поне за сега не е видима ..но е доста притеснително на вид.Подуто и спаднала цялата гърда от към рамото..Но няма и синини също, което е добре.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече