Тренировка с ластици:
Двусети от :
1. Тяга - 3х5-6
2. Лицеви - 3х6-8
Двусети от :
1. Упражнение за гърди - 3х6-8
2. Пулдаун от легнало положение - 3х6-8
Двусети от :
1. Клек с изпънати ръце - 3х5-6
2. Едностанна раменна преса - 3х6-8
Двусети от :
1. Обикновен клек - 3х6
2. Фронтално разгъване - 3х6
Без никакви почивки навсякъде.
След тренировка обичайното напоследък тичане по стълбите. Определено още трябва да свиквам с движениетя на упражненията с ластици. Днес си направих клип на тягата и веднага видях, че държа много нагоре главата и най-много да си прецакам някой нерв.
Храната вчера след около 21 часа фаст:
1. Нахут с домати,едно авокадо, две филии хляб с лютеница, банан, 5 оризовки с д. желе от ягоди.
Само едно ядене вчера и като количество също е добре. Днес все още не съм прекъснал фаста и за събота съм супер с храната до момента. По план тофу, зеленчуци, слънчоглед и банан и то чак вечерта . Чудя се следобед дали да не направя още един рейд на стълбището, че не ме свърта грам на едно място.
29.03.20
15:33
Моля те пусни клипа на тягата с ластик, че нещо не мога да си я представя. А искам и аз да я пробвам по тоя начин. Благодаря.
казано от dieseldriven на 29.03.20, 15:33:
Моля те пусни клипа на тягата с ластик, че нещо не мога да си я представя. А искам и аз да я пробвам по тоя начин. Благодаря.
По-късно ще я кача и ще линкна.
1. Грах, моркови, царевица и тофу на тиган, литър сок, филиия хляб с лютеница, 5 оризивки с ягодово желе.
2. 100 грама слънчоглед , две филии хляб с лютеница, чай с мед и лимон, соев йогурт ванилия.
Можеше и по-малко да е храната , но като за събота бива.
Днес отново се заиграх с ластиците, потичах по сълбите.Горе долу бива.
Почти съм докарал до формата, която искам( на снимката съм с малко водна задръжка). Дори имам някакво бледнеещо очертание на коремни мускули и що годе очертани гърди. Общо взето се харесвам и така и даже бих спрял с активния режим, но си планувах свалянето на 15 кила и ще спра като сваля поне първоначално плануваното. Така или иначе имам още малко докато ги сваля .
Мнението беше редактирано от I`M на 29.03.20 16:09.
казано от dieseldriven на 29.03.20, 15:33:
Общо взето стъпваш на ластика (както си е прегънат) хващаш двете “уши”, дръжки или както там ги вижждаш и дърпаш. Ето и линка , но не гледай мен, че аз веднаги си открих грешки(положението на главата, завъртането на рамената)
Иначе ето ти и един рандом клип от тубата, където нагледно добре е показано:
29.03.20
18:03
Ясно, схванах. Благодаря.
Храната вчера след около 20 часа фаст:
1. Кюфтета от леща на фурна, две големи пърленки, банан.
2. 100 грама слънчоглед, грис -халва(постна), бухтички с мед, сок портокал
3. Чай с мед и лимон, кюфтета от леща.
Днес по план ден без храна и както се очертава почти без движение. Вечерта може би ще направя няколко серии лицеви и клек с децата.
Тренировката:
Кръгове с ластици от:
1. Тяга - 5,5,5,5
2. Лег - 12,8,8,10
3. Клек с вдигнати ръце -5,5,5,5
4. Военна преда - 6,6,6,6
5. Гребане .
без почивки.
Кръгове от :
1. Полулег - 8,8,7,6
2. Клек - 6,6,6,
3. Гребане седнал - 6,6,6,
4. Фронтално разгъване
След кръговете пробвах няколко движения. Измислих( силно казано, най-вероятно е измислено отдавана, по-скоро се сетих без да видя от някъде) как да правя тягата не тип с дъмбели, а наподобяващо положението на тялото, като с лост, тоест ръцете са пред тялото, а не отстрани. Само, че напасването на ластиците един върху друг и заемането на позиция отнема доста време и не става за кръгове. На същия принцип пробвах и високо изтегляне. Абе взехме да се спогаждаме с ластиците. Обаче бързо взеха да ми “олекват”, добре че има възможност да се комбинтират един с друг. Не , че кръговете не ми спряха тока.Доволно.
Все още не съм ял нищо и се доближавам до 44 час фаст.
Аз като човек, който общо взето слуша основно стара музика и през периодите си въртя основно едни и същи парчета, та се сетих тези дни за може би най- добрия дис трак на всички времена. Уникална лирика, даже без да има и грам нужда от цензура, което за дис трак е...
Даже интрото е супер яко.
[GZA]
“I’ve seen a kid
One night out at the spot
He had a Wu-Tang logo on his face
And just… a tattoo THIS big
And a whole bunch of other shit carved on it
You don’t see that often, I mean
I mean I’ve never seen a, G-Unit logo
On someone’s face, or arm, or…
Y’know; not sayin that there isn’t
But umm…”
Мнението беше редактирано от I`M на 31.03.20 15:41.
31.03.20
15:43
казано от I`M на 31.03.20, 15:40:
Измислих( силно казано, най-вероятно е измислено отдавана, по-скоро се сетих без да видя от някъде) как да правя тягата не тип с дъмбели, а наподобяващо положението на тялото, като с лост, тоест ръцете са пред тялото, а не отстрани.
Има ли къде да ги фиксираш ниско, без да ги настъпваш? Примерно на долната част на някакъв парапет или да ги затиснеш под вратата?
казано от James Hinks на 31.03.20, 15:43:
казано от I`M на 31.03.20, 15:40:
Измислих( силно казано, най-вероятно е измислено отдавана, по-скоро се сетих без да видя от някъде) как да правя тягата не тип с дъмбели, а наподобяващо положението на тялото, като с лост, тоест ръцете са пред тялото, а не отстрани.
Има ли къде да ги фиксираш ниско, без да ги настъпваш? Примерно на долната част на някакъв парапет или да ги затиснеш под вратата?
Под врата няма място да вкарам наслоените ластиците , но мислих за една маса с високи крака или лоста на люлката , даже и за затискане с дискове . Обаче за кръговете ще трябва да ги размествам за да мога да правя лега , гребане и т.н. и пак ще губя пулс . Трябва да взема още някой ластик . Иначе като стъпвам е много удобно , тъй имам повече гъвкавост на ъгли и позиции и общо взето почти нямам преход между отделните упражнения .
Мнението беше редактирано от I`M на 31.03.20 15:57.
Тренировката днес:
1. Сумо тяга - 5,5,5 с л. до 54кг.с.+л.до45кг.с.+л. до 35кг.с., 5,5,5,5 с л. до 54кг. с. + ;.45кг.с.
2. Лицеви - 20,10,10,10 с ластик до 35 кг. съпротивление.
3. Клек - 6,6,6,6 с ластик до 54 кг. съпротивление.
Не знам дали изобщо има смисъл да ги пиша тези тренировки. За разлика от свободните тежести я няма тази проследяемост при ластиците. Иначе сумо тягата стана екстра. Направих колкото се може по -широк разкрач и така разтегнах долната част на ластика доста. В комбинация с много нисък старт и прегъване на ластика горе се получи почти като истинската тяга. При тягата със застъване на целия ластик и дърпането наподобяващо движението на тяга с дъмбели , усещам повече натоварването в бедрата. При нормалната тяга си го усещам и в гърба и в трапеца и днес при този вариант точно там усетих натоварването. Иначе вечерта си правя и лицеви и клекове и с децата на гърба. При други обстоятелства този обем на активност би ми дошъл в повече, но със стоенето вкъщи даже ми идва малко. Между другото съм се заблудил, че съм взел ластик до 60 кг. съпротивлнеие, бил до 54, което няма толкова голямо значение, но все пак го отблязвам.
Храната вчера след около 44 часа фаст:
1. 7-8 оризовки и половин литър соево мляко.
2. Кюфтета от киноа, майонеза(растителна), лютеница, две филии хляб, банан.
3.100 грама слънчоглед, филия с лютеница.
Голяма част от калориите ми идват от тестени изделия, слъчоглед и разни сосове, но при мен това не е проблем, защото така ми е по -лесно да си спазвам режима, а пък и продължавам да свалям килограми.
Салата от марула, авокадо, краставица, олио,оцет и киноа, две филии хляб, лютеница, половин литър соево мляко разбито с един банан.
Всичко на едно хранене. Имах 5 кюфтета с киноа останали от вторник, които станаха чудесно допълнение към свежата салата. Ако можеше всичките дни храната да ми е в ред ,като вчера, досега да бях свалил всичко планувано.
Като се прибере жената да гледа децата ще направя един полулег и 10-15 минути тичане по стълбите. Сега трябва да опържа малко кюфтета на децата . Да приспя малкия и като заспи да седна да учим уроците и да пишем домашни с щерката. Ако малкият поспи повече и приключим домашните преди да е станал, може да се позанимавам малко и с ластиците.
Мнението беше редактирано от I`M на 02.04.20 12:26.
Тренировката вчера:
Кръгове от :
1. Тяга с ластици - 6,6,6,6,6 с л. до 54 кг. съпротивление.
2. Клек с изпънати ръце - 8,8,8,8,8 с л. до 45 кг. съпротивление.
3. Лег - 8,8,8,8,8 с л. до 54. кг съпротивление.
4. Едностранно дърпане седнал - 8,8,8,8,8 с л. до 45 кг. съпротивление.
5. Разгъване за рамо - 8,8,8,8,8 с л до 35 кг. съпротивление.
Без почивки. Пробвах да затисна ластика с вратата долу и да правя пулдаун от легнало положение. При едно от дърпането врата се отвори и ластикът ме изпляска в лицето. Разминах се само с надута устна и лека болка в лицето. Можеше да си избия зъб или да си сцепя устната, така че добре. Не можах да стигна до полулега, но си направих тичането в стълбището. Врътнах 15 минути без почивка с горе-долу добро за моето ниво темпо. На изкачване тичане, на слизане ходене. Първите 5 минути беше айляк, след това постепенно взе да свършва въздухът, а накрая и краката взеха да придобиват каучукови свойства.
Храната вчера след около 22 часа фаст:
1. Шейк от банан и соево мляко, 5 оризовки.
2. Тофу с грах и царевица(екстра люти) на тиган две филии хляб с лютеница.
3. 100 грама слънчоглед, литър сок(вода и портокал)
Нормална храната. Нито малко,нито много.
Днес излезнах от вкъщи и то да отида да напълня вода и да пазарувам. Трябваше да чакам да стане 10:30 за ограничението, иначе пазарувам рано. Отидох към 10:40 и след кратко чакане на опашката влезнах. С мен влезна и пенсионер на около 70, въпреки че е имал възможност да пазарува по-рано, а аз нямам такава възможност. Спря се на един от щандовете и аз го чакам на два метра да си вземе квото ще взима и да си взема и аз. Приключи и се приближих и аз да си взема квото трябваше и той явно реши, че трябва да види кво купувам, та се заби в мен,. Дръпнах се и го изчаках отново. Та практически аз съм ограничаван и се ограничавам лично за да пазя хора, които не само, че не се пазят сами, а дори нямат и такова намерение.
Порцията тофу и зеленчуци, като количество
Мнението беше редактирано от I`M на 03.04.20 13:53.
Тренировка с ластици:
1. Сумо тяга - 7 серии х 5-6 повторения с наслоени ластици с до 35,45,54 кг. съпротивление
2. Пулдаун от легнало положени - 4х8-10 със съпротивлениее до 35 кг.
3. Лицеви - 20,15 , 8 с съпротивление до 35кг., 10 със съпротивление до 45кг.
4. Повдигане на ръцете в изпънато положение - 8,8,8 със съпротивление до 35 кг., 6 със съпротивление до 45кг.
5. Клек с изпънати ръце - 6,6,6,6 със съпротивление до 54кг.
6. Военна преса - 10 със съпротивление до 35кг.,8,със до 45,8със до 54кг., 6 с комбинирано съпротивление на ластици до 35 и 45 кг.
Днес без кръгови. Почивки много кратки, но достатъчни за да не се задъхам и колкото съпротивлението на ластиците, които в кръгове ми дават зор - да ми идва леко. Понеже напоследък свободно време бол и освен общи приказки ще взема да описвам и наблюденията ми от тренировките с ластици. Отново се връщам на разсъжденията за тягата. При свободните тежести съпротивлението/напрежението идва при старовата позиция, докато при ластиците е точно обратно. При стартовата позиция съпротивление липсва или почти липсва, като пикът идва във втората част на движението. Да вметна и личен опит от клека с изпънати ръце. Като изпъна ръцете ластикът ме натиска до степен неприятно напрежение в китките. Днес неволно присвих малко лактите и си реших този проблем. Като цяло съм доволен много от днешната тренировка .
Взех да си мисля, дали когато отворят фитенсти( дано да е в най-кратки срокове) ще ми е необходимо да тренирам с тежести. Целите ми се изместват все повече към по - добра кондиция и издържливост. Визуално искам атлетично тяло, без вени, дълбок релеф и т.н. Все неща , които мога да постигна чрез тренировките с ластиците и ходене и тичане в планината. Пробвах днес и пулдаун , като прекарах ластика през стол и жената и децата седнаха на него. Не се получи много защото постоянно дърпах стола към главата, ама децата се забавляваха много . Валеше, иначе най-добрия вариант е да го вържа за тръбата. Имам възможност за набирания, но тази травма в ръката, която неглижирам вече много време, трябва да й дам време да се възстанови. И още имам да пиша, но стана вече много дълъг постът в това отношение.
1. Две купи червена леща, две филии хляб, лютеница, шейк( 0.5, соево мляко, банан, три чаени лъжици натурално какао, две чаени лъжици мед).
Храната прекалено малко, но физическата активност за деня не можеше да оправдае приемането на по-голямо количество.
Вчера отворих от новия мед, който ми донесоха. Уникален е. Имам чувството, че чак усещам аромата на цветята, от които е събиран прашецът. Един от най-хубавите партиди мед, които съм опитвал, а са ми носили доста мед, голяма част от който е правен не с търговска цел, а за лична употреба.
Мнението беше редактирано от I`M на 04.04.20 13:36.
04.04.20
13:42
Според мен, за изместените цели - не трябва да изоставяш тежестите.
казано от Иван на 04.04.20, 13:42:
Според мен, за изместените цели - не трябва да изоставяш тежестите.
Така го усещам в момента , когато така или иначе нямам други възможности . Живот и здраве , когато се нормализират нещата може да ми се прииска да барна отново щанга и да забравя за ластиците . Засега съм с убеждението , че за моите цели и разни аеробни упражнения с ластици ми вършат работа , а и най- важното харесват ми и ми доставят удоволствие .
Мнението беше редактирано от I`M на 04.04.20 13:57.
1. Фасул с лук и оцет, две филии хляб, лютеница, ябълка.
2. 100 грама тиквени семки, литър сок(портокал и вода) , две ябълки, филия хляб с лютеница, чай с мед и лимон.
Днес смятам да е изцяло почивен ден , тоест нито раздвижвания , нито тичания по стълбите.
Мисля си за няколко вида домашни банички - с какао и мед, с пасирани ябълки и с маслини, лук, гъби и тофу (като за гъбите се чудя все още дали да ги слагаме).
Храната вчера след около 20 часа фаст:
1. Шейк( соево мляко, банан, мед , натурално какао), 5 оризовки.
2. Банички( 5 с тофу, лютеница, гъби, к.краставички и лук;3 с черен шоколад, 3 с ябъллка)
3. 100 грама тиквени семки, две филии хляб с лютеница.
Ако имаше кокосови стърготини, щяха да са добро допълнение към черния шоколад .
Вчера каръшки ден. Не знам какво ми стано , но дясната гърда ме боли много. При всякакви движения на ръцете и всякакво накланяне на тялото ме боли. Събуждах се от болка няколко пъти през нощта. И друг път ми е ставало така, но не в такава степен. Днес с една идея по-добре. Определено няма да тренирам нищо.
Днес без храна. Както ми се е ” засилила” работата тези дни ,може се наложи да увеличавам фастовете.
Преди малко врътнах няколко кръга с ластиците, без да правя почивки.Тичах и 15 минути по стълбите . Отделно взех да слагам щерката на гръб и да ходя в апартамента по около 10 минути , по няколко пъти на ден. Въпреки, че нямам достъп до фитнес, имам много повече свободно време и практически тренирам доста повече отпреди. Определено като има желание има и начини.
Към момента съм на около 42-43 часа фаст, като чак тази сутрин се усетих, че не съм пил и вода от неделя, тоест направих отново 34-35 часа без вода. Иначе вчера вечерта бях много гладен. Едвам изкарах фаста. Хубаво си мисля, другата седмица да изкарам по-дълъг фаст, но ако ме гони такъв глад не знам как ще изкарам. Нямам много воля в това отношение .
Мнението беше редактирано от I`M на 07.04.20 15:13.
07.04.20
15:27
Възхищавам ти се за тези фастове. Не за друго, а защото съм останал с впечатление, че съпругата ти готви и то бруталните неща, ако съдя по дневника ти, и на фона на това, да има дни, в които не ядеш :)))))
казано от Иван на 07.04.20, 15:27:
Възхищавам ти се за тези фастове. Не за друго, а защото съм останал с впечатление, че съпругата ти готви и то бруталните неща, ако съдя по дневника ти, и на фона на това, да има дни, в които не ядеш :)))))
Жената действително умее да готви много вкусно ( спрямо моите възприятия) и ми угажда в това отношение. Аз много обичам домашни тестени изделия и най -трудно се ограничавам с тях ,а освен жена ми и майка ми също постоянно меси и прави някви тестени вкусотии и редовно ми предлага - искаш ли питка, пай и т.н. Отделно тези дни аз готвя през деня на децата и постоянно ми минава храна през ръцете и ми е малко( даже много) по-трудно от обикновенно със спазването на фастовете . Иначе съм слаба работа . От месеци , а може и година май нямам над 48 часов фаст. Ще ми се да направя поне един седмичен , но волята не стига до там засега .
Храната вчера след около 44-45 часа фаст:
1. 5 оризовки.
2.Нахут с доматен сос на фурна, филия хляб, домат, олио и авокадо
3. Шейк ( соево мляко, банан, какао и мед) 100 грама слъчноглед, чай с мед и лимон.
Изгорих си небцето с нахута. Бях много гладен и не го дочаках да изстине като хората.Оризовките ме разядоха яко.
Днес отново тренировка с ластиците и тичане по стълбите. Тоест нищо необичайно и различно. А има -имам доста неща да свърша, а децата ми се кават на главата и то не образно казано, а буквално. Сега приключвам и и ще правим пикник на терасата докато още пече това хубаво слънце.
Тръгнах да свалям на 08.01. от 110.2 кг. и днес на 08.04. съм 97.7 килограма. Най-вероятно другата седмица ще падна и под 97, като очаквано след поста ще върна 3-4 килограма. Общо взето все още смятам, че до 08. 05 ще успея да сваля до 95 или 15 кила за 4 месеца. Бавно, но и обективно имах и доста пречки да свалям по-бързо.
Днес въртях кръгове с ластиците до момента , в който останах ептен без дъх. Доволно.
1. Зеленчуци на тиган с тофу, филия хляб с маргарин, филия хляб с маргарин и мед.
Така нагледно написано , ми то аз вчера почти не съм ял. Взех си някакъв веган продук за мазане със съдържание на омега 3 и 6 , а то се оказа най-обикновен маргарин. Нищо , не съм ял маргарин от 10 или може би 15 години. Услади ми се и ме върна назад в детските години, когато тичах по поляните до нас с филия с маргарин в едната ръка и тръба за фунийки в другата и виках на майка ми - “Мамо още десет минути и ще се прибера да обядвам” . Толкова спомени от един маргарин.
Аз не си меря ръката, но понеже ми се струва че ми е спаднала и взех, че я мерих. Между 43-44см е като последно май беше между 45-46 см. Имам напредък в това отношение.
Обаче тази тяга с ластиците не мога да й хвана все още формата и това е . Явно периодично трябва да си правя клипове и да коригирам.
Мнението беше редактирано от I`M на 09.04.20 16:19.
09.04.20
16:15
Не знам дали ластиците ти имат достатъчно разтегливост, но може да опиташ да ги разпънеш на пода на дължина, да стъпиш по-тясно върху тях и да хванеш краищата. Така влиза по-различно от твоя вариант. За него е много по-добре една точка на окачване в средата между краката и пак да теглиш двата края.
казано от James Hinks на 09.04.20, 16:15:
Не знам дали ластиците ти имат достатъчно разтегливост, но може да опиташ да ги разпънеш на пода на дължина, да стъпиш по-тясно върху тях и да хванеш краищата. Така влиза по-различно от твоя вариант. За него е много по-добре една точка на окачване в средата между краката и пак да теглиш двата края.
Аз и този вариант, който казваш, си го правя ( ако правилно го визуализирам по описанието ) и още един - два варианта въртя . Малко повече го усещам бедрата , отколкото в гърба. Сега като правя тяга почти всеки ден и пробвам различни варианти с ластиците , но основно правя този със стъпването по средата на двете ленти и дърпам отстрани за “ушите”.
09.04.20
16:33
Щом искаш да го усещаш в гърба, прави гребане по същия начин като на клипа.
казано от James Hinks на 09.04.20, 16:33:
Щом искаш да го усещаш в гърба, прави гребане по същия начин като на клипа.
И хиляда вида гребане правя :) , но това е съвсем отделен въпрос . Явно обемът , който мога да въртя с ластиците е много различен от този със свободните тежести . Правя много допълнителни движения, които с тежести нямах сили , време, а и не виждах смисъл да правя. И натоварването с ластиците го чувствам по- различно . Някакси по - аеробно и напомпващо , а не толкова смазващо като кръговете със свободни тежести. Хем си мисля , че занапред мога да карам само с ластици. Хем вече взеха да ми липсват железата.
Мнението беше редактирано от I`M на 09.04.20 16:44.
Храната вчера след около 24 часа фаст:
Авокадо с домат и олио, кюфтета от киноа и лук, малко лютеница и растителна майонеза, две филии хляб, два банана, чай с мед и лимон. Всичко на едно хранене.
Кюфтетата от киноа са едно от яденетата, които бих ял и извън поста.
Вчера и вечерта тренирах със собствено тегло и с децата. Днес направих един час спринтове, стълби и игра с децата. Доволно кардио. Дворът ни не е много голям ( даже откровено си е малък) , а и е с кофти разположение за такъв тип дейности , но все пак става. Определено губя повече мускулна маса от предишни режими за сваляния, но се чувствам супер. Енергията е на ниво. Доста издържливост и въздух имам , сравнено с преди. Като си направя една сметка - аз на ден сигурно имам повече енергоразход от енергоразхода за цяла седмица преди кризата. Сега като съм си постоянно вкъщи и имам време , взех да стигам до 2-3 тренировки на ден. Общо взето доста енергия хвърлям. Вечерта смятам да направя 10-15 минути тичане по стълбите. Мускулната треска в бедрата ми стана ежедневие,но някакси ми харесва.
Едно от най-добрите (за мен) хардкор парчета. Беат, флоу , лирика-всичко удря твърдо.
Мнението беше редактирано от I`M на 10.04.20 17:05.
Днес полулег и висока тяга( старт от около 3-4 пръста под коляното). С висящи дъмбели и туби добре се получи тягата, макар и от високо и с малка тежест. Направих няколко петици, които усетих добре като натоварване. Последваха спринтове и стълби. Добре се натоварих, само дето явно при спринтовете съм стъпил накриво и сега ме боли глезена. Следобед планувам тренировка с ластици.
Храната вчера след около 23 часа фаст:
1. Авокадо с домат и краставици, две филии хляб, кюфтета от киноа и лук( бяха останали 4 от предишната вечер), растителна майонеза н( две чаени лъжици)и лютеница, банан.
2. 100 грама слънчоглед, чай с мед и лимон, две блокчета черен шоколад.
3. Соево мляко с овес, мед и шепа бадеми.
Много беше храната вчера, но имах необичайно голям апетит и хапнах повечко отколкото ми се искаше.
Мисля, че паднах под 20 процента мазнини вече. Майка ми направила постен сладкиш( тарт тартен или нещо подбно) и половин час ме убеждава , че е хубаво да го опитам докато е топъл, а аз искам да направя поне 22-3 часа фаст преди да ям каквото и да е. В крайна сметка реших да си изкарам фаста и да ям по-късно.
Мнението беше редактирано от I`M на 11.04.20 14:30.
1. Авокато с домат и олио, две филии хляб, плодов тарт с шепа бадеми бадеми.
2. Фасул , авокадо с домат , две филии хляб, банан.
3. 100 грама слънчоглед, чай с мед и лимон, шепа бадеми с 50 грама черен шоколад.
Вечерта врътнах и тренирока с ластици. По две упражнение за всички основни групи.
Днес се чувствам доста изтощен и нямам намерение да тренирам. Е вече направих около 15 спринта с маска и отделно стълби. Интересно ми беше как ще ми се отрази тичането с маска - с една идея по-трудно, поради ограничаването на потока от въздух.
Днес смятам да съм на повечко калории, че иначе не виждам утре как ще изкарам пълен фаст. До момента 13 последователно понеделника без никаква храна и ,и се ще да продължа серията още няколко седмици поне.
Храната вчера се състоеше от сандвичи с пушена сьомга, пъстърва със зеленчуци на фурна, домашна постна питка, слънчоглед, домашни калмари с локум, питки с черен шоколад и кокосови стърготини, авокадо, домат, марула, краставици и лук.
Наближава крайният срок, който си определих за постигане на целите. В тази връзка реших да структурирам малко повече тренировките и значително да им увелича обема. Ще включа и трениране с тежести. С добавянето на някои алтернативни тежести мога да докарам до 130-140 кг. на лоста. Помислих добре и си разписах една схема комбинираща всички различни пособия, с които разполагам и методи на трениране , които смятам че ще са ефикасни при мен и така както ги виждам нещата, мисля, че ще ми се отрази изключително добре. Всичко е насочено към развиване на по-добра силова издържливост и намаляване на телесното тегло. По отношение на храната - също ще направя сериозни промени спрямо настоящия начин, но там малко в движение ще доизкосурявам .
Мнението беше редактирано от I`M на 13.04.20 12:39.
13.04.20
12:45
казано от I`M на 13.04.20, 12:36:
Всичко е насочено към развиване на по-добра силова издържливост и намаляване на телесното тегло.
Тези вървят ръка за ръка. Пък и няма да загубиш сила.
казано от James Hinks на 13.04.20, 12:45:
казано от I`M на 13.04.20, 12:36:
Всичко е насочено към развиване на по-добра силова издържливост и намаляване на телесното тегло.
Тези вървят ръка за ръка. Пък и няма да загубиш сила.
Абсолютно съгласен . В момента дори качвам сила, колкото и странно да звучи.
13.04.20
12:50
Не е странно, логично е.
казано от James Hinks на 13.04.20, 12:50:
Не е странно, логично е.
Нелогично ми е , защото съм с 12 кг. надолу, но в случая резултатът ми е много по-важен от логиката :)
Вчера :
сутринта:
Тренировка В - 17 с.
по обед:
Тренировка А -вариант едно : 1 - п.10; 2-п.8; 3-п.4
Фаст - най-трудният ми до момента( за настоящия режим). Зверски пристъпи на глад.Умора и липса на енергия.
Мнението беше редактирано от I`M на 14.04.20 10:08.
Вчера:
Тренировка “В” - 10ст. х 34
Отново се появиха болки в колената. Спирам всякакви видове клек.
Фаст: прекъснат на около 47-ми час. Зверският глад от понеделник продължи и вчера. Появиха се и болки в стомаха, което е необичайно. При това положение прецених, че е време да го прекратя, макар и да имах психическата нагласа за по -дълъг фаст. След хранене се почувствах добре.
Тренировката вчера:
Сутринта:
Тренировка “Б” вариант 2
На обяд :
Тренировка “Б” вариант 1 - Пл, ВТ, РПВ
Тренировка “В” - 20ст- тук се изцедих яко.
Фаст - прекъсване след около 23 часа.
Вчера:
По обяд
Тренировка “А” - вариант 2
Фаст - прекъснат около 23- ти час
Мнението беше редактирано от I`M на 17.04.20 10:06.
Вчера:
Сутрин:
Тренировка “В’” - 20сп х н
Късно вечер :
Тренировка “В” - 35с.т.
Днес :
Тренировка “А” , вариант 1 - 2к
Прегорях. Нямам енергия за нищо вече. Едвам се движа и ще отпадне плануваната за по-късно тренировка. Идните 2-3 дни ще го ударя на почивка.
Тегло преди Великден, респективно последния ден от поста - 97.1 кг. Не можах да падна под 97. Ще е добре да направя едно или две хранения през нощта, за подготовка на организма.
Все още нося доста маса, но прогресът във формата продължава. Очертава ми се все по-ясна дефинция( особено в стегнато положение) в гърдите и рамената. Горната част върви добре . Трапецът и той. Рамото също . Талията и тя взе да изтънява. Трябва още доста сваляне на килограми обаче.
Мнението беше редактирано от I`M на 18.04.20 13:12.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече