Част втора ...

Прескочи до:

31.07.21
12:05

Марги да каже.

31.07.21
18:58

Храната :

1. Половин тава баница с масло и сирене.
2. Ориз с пилешко филе, две филии хляб.
3. Царевица на скара, купа сладолед с някоя лъжица течен шоколад.

Движението бива.

01.08.21
23:29

Храната:

1. Две кебабчета с две филии хляб, няколко сливи и един банан.
2. Пилешко филе, домати, две филии хляб, няколко шоколадови бонбона и шоколадово суфле.

Днес на пълнозърнест хляб бях, а отдавна не бях ял. Много добре беше станал. Все пак си предпочитам обикновения бял хляб.
Тъкмо бях взел да заслабвам  и жената днес направила много яки шоколадови бонбони и  шоколадово суфле. Естествено като един уважаващ труда на съпругата си мъж изядох много уважителни количества.  Добре , че крем карамела го остави за утре, че ако бях подхванал  и него сигурно щях  отново да изям 7-8 купички преди да се спра.
Иначе и движение доволно направих. Планувах и да потъркалям един внушителен (в моите очи )камък, ама не стигнах до него. 
Утре смятам да не мърдам от вкъщи, макар че ще е добре най-накрая да мина да си купя мая , която “купувам” вече  няколко дни и  накрая все забравям.  Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 01.08.21 23:30.

02.08.21
20:25

Храната днес:

1. Две татарски кюфтета, 5 филии хляб, домати със сирене, купа сладолед.

Храната по -малко от обичайното, но в тази жега почти не съм обикалял пеша, като изключим 3-4 километра ходене сутринта. Утре ако успея да стана по - рано и излезна преди 6 може и да походя малко повече .  До халките сигурно няма да стигна, но може да направя малко лицеви вкъщи. Общо взето е това.

03.08.21
19:36

Сутринта един час ходене в планината. Излезнах по-рано и температурите бяха поносими. Отделно духаше един леко хладен ветрец. Поддържах  доста бързо темпо без спиране . За финал и едно 400 метра тичане също с по-бързо темпо. За целия маршрут нито се задъхах , нито усетих някакви признаци на умора. Единствено при бягането се обадиха леки болки в глезените и колената, но няма как - тежък съм още. Иначе бягането отново беше от сянка до сянка.
Явно когато жегата не ме мори се движа доста добре като темпо и време. Следобед мислих да потичам по стълбището. Синът като ме видя и пожела да тича с мен и се отказах, че с него нямаше как да стане и най-вече защото се притеснявам да не падне по стълбите. Вместо това се хванах се да направя малко лицеви. Добре се получиха. Имах чувството , че гърдите щяха да ми гръмнат. И като бройки направих повече отколкото очаквах - 10,8,6,4. 

Храната:

1. Четири кюфтета , две филии хляб с лютеница, извара с малини.
2. Сандвич с лаваш и пилешко филе+ майонезени сосове, сирена, пържени картофи  и всичките му там екстри, малко диня,  купа сладолед с 4-5 лъжици течен шоколад.

Тези дни хем съм по-свободен, хем не съм - колкото и парадоксално да звучи. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 03.08.21 19:40.

04.08.21
19:50

Храната днес:

1. Четири кюфтета, пилешка пържола и две филии хляб.
2. Една пица, царевица на фурна, пет купички крем карамел.

Движението днес доста. 

Сутринта беше  приятно хладно. Чак се изненадах , като видях температурата на датчика в колата. Иначе успях и да потъркалям камъка дето си бях наумил. Може би около 50 пъти го преобърнах. Тиквите все още вървят добре, макар част от зарзавата да си отиде в жегата.

Мнението беше редактирано от I`M на 04.08.21 20:06.

05.08.21
19:44

Днес :

Ходене в планината - половин час. Може би донякъде се подведох от времето вчера и днес излзезнах малко по-късно . Неочаквах да е толкова топло. Изключително бавно темпо и уморително ходене. За това и се отказах и се прибрах. Бях планувал да походя поне час, та останалото време реших да оползотворя като се полюлея малко на халките.

Следобед се хванах  малко да ходя по стълбите. Десет качване и десет слизане без прекъсване малко над тридесет минути. Отначало успявах да правя  в рамките на всяка една минута  по 7 изкачвания и 8 слизания. После паднах на шест изкачвания и 7 слизания и накрая на по 4-5 изкачвания и 4-5 слизания. Уж на сянка , но беше много жега.  След 25 минута ми беше много зор. Не ми е чак толкова зле кардиото , но като за човек на моята възраст трябва да е по-добро.

Храната:

1. Литър мляко , два банан и три купички крем карамел.
2. Извара с плодове, банички със сирене и масло.
3. Шест купички крем карамел.
4. Пица или по-скоро нещо подобно, грозде и три сладоледа.

От време на време правим  малко по -различен вид пица , при  която блатът не е от тесто, а от кайма ( или свинска или от пилешко филе) и се получава доста добре.  Поне вкъщи ни харесва. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 05.08.21 20:17.

06.08.21
20:03

Храната днес :

1.  Парче пица, половин литър айрян .
2. Котлети, сладолед, спагети със сирене и захар, две тавички картофи със сирене.

Бърканица ли, мътеница ли се казваше този айрян с маслото, но сигурно имаше повече калории от парчето пица( с блат от кайма). Нещо котлетите сме ги оставили много мазни, а аз хич не ги обичам така и почти не ядох. Още повече, че тази сланина можеше да я използваме за каймата.  Иначе картофите бяха едни от най-вкусните, които съм ял. Изкрящо жълтият им цвят не даваше такива индикации, но наистина бяха много вкусни.

Движение беше доволно днес. В планината като се изсипа един дъжд и после чак ми беше леко хладно.

Повечето движение тези дни веднага ми се отрази в положителна посока. Свалил съм килограми. Далече съм още от нормалното тегло за моят ръст, но пък съм по-малко закръглен от миналата седмица. Естествено снимката е сутрин на гладно. Със залеза на слънцето и изгряването на месечината придобивам далеч по -закръглен вид.

Мнението беше редактирано от I`M на 06.08.21 20:06.

07.08.21
21:24

Храната днес :

1. Сандвич, един банан.
2. Пилешко с гъби,  половин хляб, две чушки с ориз и кайма, две парчета торта, чаша бяло вино, един пъпеш.

Пораздвижих се добре днес , че даже направих раменна и зерчер с камъни. Порадвах се на няколко стръмни отсечки , които отпразнувах с тичане до свършване на въздуха . Даже и походих малко да си почина от тичането, но нищо сериозно.

Мнението беше редактирано от I`M на 07.08.21 21:25.

08.08.21
19:30

Храта днес:

1. Свински врат, филия хляб, два големи картофа, две царевици и две парчета торта.
2. Пица, пъпеш, прясно мляко

Днес се отдадох на неделния мързел. Направих едва седем хиляди крачки и то главно от игра с децата. След като обядвах мислих да скоча за една половин часова разходка,  но беше много жега и се отказах. Общо взето е това.

09.08.21
19:56

Храната днес :

1. Сандвич ,  пица, айрян, един пъпеш.

Не съм ходил много днес. Гривната показва малко над 15 000 крачки. Ще се оправдая с жегата за мързела.

10.08.21
20:02

Храната днес :

1. Пилешко със сметана и къри, три филии хляб, две големи парчета торта, половин пъпеш с мед, салкъм грозде.

Изключително малко количество храна за днешния енергоразход, но учудващо ми стана тежко още като хапнах малко от пилешкото. Утре предполагам, че ще огладнея рано, а и ще видя зор с ходенето.

Иначе днес съм доволен от ходенето. Изтощих се много. Не очаквах този маршрут да ме затрудни толкова. Дори едвам изкарах 40 минути ходене без да спирам за почивки, а мислих да походя поне час преди да направя първата почивка.  Спиране за почивка при мен означава да пия вода, да си взема глътка въздух и /или да щракна някоя снимка. Последното се случва много рядко, защото предпочитам да не си нося телефона, когато ходя в планината.

Мнението беше редактирано от I`M на 10.08.21 20:17.

11.08.21
19:27

Храната днес :

1. Пилешко с къри и сметана, две филии хляб , гофрета с два банана и литър прясно мляко.
2. Половинка тенджера каша със сирене, две филии хляб, една гофрета.

Беше ми се прияла най-обикновена каша със сирене и с удоволствие си я изядох.

Движението днес е значително по-малко спрямо изминалите дни. Направих около 6 километра айляк ходене и малко над двадесет минути качване и слизане по стълбичките. Отделно малко набирания и лицеви опори. На лицевите стигнах до пет повторения. Мисля, че скоро ще успея да направя и  шест.  Утре може би ще направя няколко врътки тичане по стъмни нагорнища и евентуално малко ще походя по някой по-сериозен (за моите скромни възможности) маршрут. Дано се сетя най-накрая да си взема шапката.

12.08.21
20:16

Храната днес:

1. Около килограм лазаня, две принцеси с кашкавал. един пъпеш с няколко супени лъжици мед, около литър сладолед.

Хубаво щеше да е да хапна още малко, че ще остана на много голям дефицит, но ми стана тежко и приключих с храната за днес.

Днес съм доволен. И покрай речни поточета ходих. И по камънаци се катерих. И в гъсти гори с дебели сянки бродих. За финал направих и няколко тичания. Идеята ми беше да направя 7-8 врътки без прекъсване от -  нагоре тичане, слизане надолу ходум и отново тичане нагоре веднага след слизането до началната точка. Идеята е слизането надолу да е един вид почивка. Само, че  след първите две врътки и слизането надолу ми се стори много далече от почивка. Та успях да направя три врътки без прекъсване. След това почивах около две минути и направих още две врътки. Последва отново почивка от тридесет секунди и успях да направя още едно тичане нагоре. То и тичане не точната дума, тьй като заради наклона съм приведен напред. Сложно е за обясняване , но ми  е кеф . И краката и дробовете ми гръмват.

Мнението беше редактирано от I`M на 12.08.21 20:21.

12.08.21
20:16

дублиран пост

Мнението беше редактирано от I`M на 12.08.21 20:18.

12.08.21
21:49

Да не се обидиш, но все си мисля, че се тъпчеш без да го осъзнаваш и реших да ти сметна храната:

Сладолед 1000-1100 кал
Лазаня 1200-1400 кал
Принцеси 300-500 кал
Пъпеш 300-500 кал
Мед 100-200 кал
—————
2900-3700 кал

Сигурен ли си, че си в дефицит?

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 12.08.21 21:52.

12.08.21
23:29

Иван ме кефи, щото може и тако и вако. Като не яде, наистина не яде. Ама като похапва и описва, чак на мен ми иде да перна една тава пица, кутия сладолед и т.н. 😎

12.08.21
23:37

И да си в дефицит 🙃

13.08.21
09:26

казано от Brown Bomber на 12.08.21, 21:49:

Да не се обидиш, но все си мисля, че се тъпчеш без да го осъзнаваш и реших да ти сметна храната:

Сладолед 1000-1100 кал
Лазаня 1200-1400 кал
Принцеси 300-500 кал
Пъпеш 300-500 кал
Мед 100-200 кал
—————
2900-3700 кал

Сигурен ли си, че си в дефицит?

Аз я смятам даже , че над 4000 кк е храната от  вчера и при това положение мисля , че съм около 1500 кк в дефицит, като най- вероятно дефицитът е по- голям. Даже може би малко повече калории ми трябват , че повече умора и загуба на енергия усещам тези дни. Иначе в момента килограмите летят надолу.

13.08.21
19:25

Храната днес:

1. Принцеса с кашкавал, шейк от литър мляко и два банана.
2. 400 грама извара с плодове и купа сладолед с малко течен шоколад.
3. 4 яйца с масло и сирене, два домата, половин хляб.
4. Мляко с ориз.

Млякото с ориз е все още на котлкона, но няма да го пропусна когато стане.  От доста време не съм ял, въпреки че е много харесван от мен десерт.

Днес съм само на  7-8 км. ходене. Утре смятам да походя по-серизоно и затова и не си дадох много зор .

14.08.21
20:45

Храната  :

По обяд хапнах два сандвича с кашкавал и сирене и  преди малко купа мляко с ориз и не ми се яде повече. Като , че ли като правя повече кардио и много ми намалява апетитът.  Та днес сигурно съм на над 4000кк. дефицит( мързи ме да ги смятам в момента).

Преди време пробвах един маршрут с начало от около 320-340 надморска и край малко над 1200 надморска . Успях да го взема за много малко под час и тридесет минути и то на предела на възможностите ми. Днес се присетих за този маршрут и утре може би ще пробвам дали мога да го взема малко по-бързо от последния път. Зависи и дали ше успея да излезна по-рано сутринта, че в жегата не ми се тръгва баш по този маршрут. Общо взето е това.

15.08.21
20:28

Храната днес:

1. Половин тава мусака, четири филии хляб(което си е половин хляб), няколко малки парчета бисквитена торта, купа сладолед.
2. Купа сладолед с три лъжици течен шоколад.
3. Две принцеси с кашкавал и сирене, шейк от литър мляко, два банана, три лъжици какао и лъжица ванилова захар.

Сутринта тръгнах за маршрута, който споменах вчера. Още на първите 50 мерта обаче краката ми взеха да изпращат сигнали до мозъка, че няма как да минавам по 20 километра на ден на две филии хляб и малко млечни продукти. В крайна сметка смених плана и се насочих към един значително по-кратичък маршрут през билото до най- близкия връх. Изкачих само 400 надморска и то за над час ходене. Обикновено значително по-бързо го минавам този маршрут. Понеже бях отделил повече време за ходене, а ходих малко реших да направя и половин час висене на халките. Отново имах “гениална ” тренировъчна идея. Реших между почивките на сериите да правя къси спринтове. След първите 3-4 серии дробовете не признаха “гениалната” ми тренировъчна схема и продължих със стандартните почивки.
След като обядвах и дремнах се почувствах по -свеж и направих 20 минути качване и слизане по стълбичките без прекъсване и 8 минути тичане и нагоре и надолу. Тичането смятах да е десет минутно , но още на 5-6 минута рязко ми свърши въздухът и даже се учудих, че  изкарах до осмата минута.

Играх си вчера до късно вечерта да приготвя нещо собственоръчно. След около 40 дни ще видя дали съм се справил добре :

Мнението беше редактирано от I`M на 15.08.21 20:34.

16.08.21
19:32

Храната днес:

1.  Два сандвича
2. Талиатели със сметана и пилешко филe, сладолед , бисквитена торта.

Дефицитът отново е цифра. Иначе днес мислих да изкарам на едно хранене и да направя едно 24 часа фаст, но жена ми сутринта ме подхвана как ще обикалям цял ден горите без да си нося никаква храна  и че вече ми правила сандвичи. Айде викам ще взема един сандвич. Тя направила два. По обед реших да хапна и като отворих раница и ги видях - те по над половин кило единия.  Чак ми тежаха на ръцете. Моята мила съпруга в една педя хляб се беше опитала да напъха целия хладилник, да не би да остана гладен. Определено зор видях да ги изям и не мислих, че ще вечерям, но учудващо огладнях към шест часа.

По отношение на активноста - обичайното напоследък.

Килограмите продължават да вървят надолу. Коремът се прибра още малко и вече не съм чак толкова отпуснат.

Мнението беше редактирано от I`M на 16.08.21 20:28.

17.08.21
20:40

Храната днес:

1. Две порции талиатели със сметана и пилешко филе, порция пилешко филе със сметана и къри, три филии хляб, 8 сладоледа на клечка, един пъпеш със сладко от глухарчета.

За разлика от последните няколко дни , днес си имах обичайния за мен апетит. Въпреки, че вчера ядох талиатели днес отново ми се приядоха. Отделно ми се ядеше и пилешко със сметана и къри и се чудих какво от двете да ям. Жена ми реши бързо тази дилема като сготви и от двете.

Днес се натоварих доста, но не съм ходил много като разстояния. Избрах си няколко каменисти и силно деневилирани терени и ги бягах, ходих, катерих, лазих и пълзях докато ми блокираха краката изцяло. Отделно и горната част на тялото се натовари. Рамене , ръце, гръб.. След това походих 3-4 километра да отпочина малко и направих още 3-4 бягания по доволно нанагорно. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 17.08.21 20:45.

18.08.21
19:21

Храната днес:

1. Четири татарски кюфтета, половин хляб, 5 сладоледа.

Сутринта още като се събудих и усетих как краката ми тежат. От повечето натоварване или от катеренето вчера, а най-вероятно и от двете, предни и задни бедра са със силна мускулна треска. То да беше само мускулната треска нямаше да е проблем. Усещам и една тежест/умора в краката. В тази връзка реших 3-4 дни да си дам почивка и да не се натоварвам много. Затова и днес само 5 киломерта ходих. Около 2.5 км. изкачване на около 300 надморска , респективно и 2.5км. слизане. Съответно и намалих храната днес.

19.08.21
22:34

Храната днес:

1. Две филии хляб, две татарски кюфтета.
2. Пица, сандвич с лаваш, пилешки хапки с майонезено-млечен сос, 5 сладоледа.

Хубаво хапнах. Не мога да се оплача - още повече като продължавам да свалям ежедневно тегло.

Уж си мислих да отпочина 2-3 дни с по - малко ходене,  но днес ми се обикаляше много и не издържах и походих малко повече.  Умората в краката беше по-малка от вчера. За утре още от сега усещам, че ще е обратното. Засякох как се движа по една конкретна отсечка само изкачване и по която ми беше любопитно как се движа. Честно казано очаквах да съм доста по - бърз , отколкото съм в действителност. Явно толкова ми са възможностите. Вярно , че натрупах умора напоследък, но и без нея разликата щеше да едва няколко минути. Тръгнах  от 740-750 надморска и се качих до 1500 надморска. Според гривната изминатото разстоние е 3.89 км, което най-вероятно е действителното разстояние или много близко до него. Времето - час и единадесет минути с вкл. около пет минути почивки в него. Почивките са сборни от множество секундни спирания за пиене на вода. Само в рамките на този час изпих два литра и половина вода. В рамките на деня около осем  литра течности и не съм сигурен дали не се обезводних.
За финал ( явно днес и ми се пише , освен , че ми се и ходеше) - много често споменавам как използвам ходенето за успешно за мен средство в борбата с наднорменото тегло. Може би се създава впечатление, че ходя главно с тази цел. Определено отчасти е така, но в цялост обпжавам да ходя в планината и ми доставя огромно удоволствие самото ходене на тишина и спокойствие в природата. Свалянето на килограми е постфактум, не че е без значение и че не ми е цел. Мога да пиша и още, но стига толкова за днес. Така или иначе за утре ще остане оплакването от тежеста в краката.

20.08.21
19:44

Храната днес:

1. Пилешко филе с млечен сос, две пържени филии.
2. Пържени картофи със сирене, половин хляб на принцеси с кашкавал, 5 сладоледа.


Днес краката ми са пълно дърво. Пуснали са корени и не искат да мърдат. Не, че не го очаквах след вчера. Само го отбелязвам като факт. Предполагам, че и утре ще се въздържа от ходенето в планианта или по -точно казано и да искам май няма да мога.
Определено  не съм  и в дефицит. Общо взето е това.

21.08.21
19:17

И днес се чувствам доста уморен и съм с почти никакво движение. Затова и реших да съм само на едно хранене и то не толкова обилно . Ходи ми се по планините и утре ако не мине котка или в моя случай мечка път, ще пообикалям повечко. Ако мине мечка път може и да спра воденето на дневника.


Би следвало да съм в дефицит, щом и успях да побера цялата храна за деня в две снимки.

22.08.21
21:23

Храната:

1. Картофи с кайма, хляб.
2. Паниран кашкавал, таратор, хляб.

23.08.21
19:36

Храната :

1. Две палачинки с кашкавал и сирене, една с шоколад . Палачинката с шоколада я прокарах и с литър прясно мляко.
2. Три пържени яйца, хляб, три големи купи със сутляж.

Днес откарах около два часа с най-тежката за мен форма на кардио - игра със сина. Моят е като излязал от реклама за енергийна напитка - няма умора. След като го прибрах излезнах малко и в планината . Все пак да отчета малко движение и там. Макар и да не ги вписвам - вкарам по един или два пъти седмично халки.

Продължавам да свалям , въпреки че  като си гледам последните снимки и си викам на акъла ” ето така сигурно би изглеждало обезкосмено плюшено мече”.  Иначе и днес съм на относително малко количество храна за енергоразхода, който направих през деня.

Мнението беше редактирано от I`M на 23.08.21 19:46.

23.08.21
19:37

дублиран пост

Мнението беше редактирано от I`M на 23.08.21 19:37.

24.08.21
20:00

Храната :

1. Пъстърва на фурна със зеленчуци с масло, 6 филии хляб с масло, мляко с ориз, три сладоледа, извара с плодове.

Движението днес се сведе само до 4-5 километра ходене и 40 минути качване и слизане по стълби без прекъсване. Затова и по-малко храна днес.

25.08.21
19:26

Храната:

1. Кекс , литър прясно мляко.
2. Вкусна манджа с домати, ориз и пилешко филе, три филии хляб, кекс.

Можеше и повече да походя днес, но като цяло не беше и толкова малко. Тези дни нямам време да  ходе повече, както ходих миналата седмица.

Днес реших да пробвам да направя кекс, че внезапно ми се прияде. Прегледах някакви рецепти , които изобщо не спазих и като количество на продуктите и като вид на продуктите.
На вид не се получи изобщо и не изглеждаше хич апетитно и ако не беше приятно разнасящото се ухание на шоколад и масло, може би нямаше и да го опитам. На  вкус стана доста добре и ядох с удоволствие. Чак се учудих. Може би прекалих малко с какаото и захарта, но пък аз обичам по - сладичко .

Мнението беше редактирано от I`M на 25.08.21 19:31.

26.08.21
21:02

Храната:

1. Три свински вратни на скара, почти цял хляб, фасул на тиган, домати с около двеста грама сирене, половин щафета луканка с около двеста грама кашкавал, парче торта, пъпеш, грозде.

Хапнах стабилно, но и доста енергия изхабих днес. Иначе  от спринтовете по нагорнищата  освен явната мускулна на бедрата, получавам и мускулна на гърба и гърдите.

Мнението беше редактирано от I`M на 26.08.21 21:03.

27.08.21
19:49

1. Две принцеси с кашкавал, извара, кекс с 1.5 литра прясно мляко.
2. Тиквички пълнени с кайма и кашкавал, половин хляб, торта и литър прясно мляко.

28.08.21
20:21

1. Сандвич с луканка и сирене.
2. Тава пица, кана айрян, половин пъпеш, два сладоледа, няколко шоколадови сладки с литър прясно мляко.

Втори ден подред натоварвам доста краката със спринтове по каменисти баири. Правих ги  по два пъти на ден - сутрин и вечер. Още от тази вечер усещам краката яко вдървени, та утре най-вероятно ще пропусна спринтовете, а  може би и ходенето.

31.08.21
19:04

Храната:

1. Пица, сандвич с пилешко, литър яйрян, половин кутия шоколадови бонбони и литър мляко, две круши.

Нищо съществено тези дни. Продължавам да свлалям, но темпото взе да спада. Затова и лека-полека започнах да режа от храната.

Уж свалям килограми, а като се гледам в огледалото или на снимки и все същия чичко с наднормено тегло виждам, дето съм си от много време вече.  Хич не знам как ще ги сваля оставащите около 15 килограма с моя мързел и огромен апетит.

Мнението беше редактирано от I`M на 31.08.21 19:11.

04.09.21
20:01

За триене

Мнението беше редактирано от I`M на 04.09.21 20:13.

08.09.21
20:11

Четири -пет дни спрях ходенето в планината, че имах нужда от почивка, а и доста взеха да ме наболяват разни сухожилия. Умишлено завиших и количеството храна . Днес направих много лека разходка. От утре смятам да подхващам вече нормалните си маршрути.

Определено съм се омазнил повече последните дни, но го намирам в границите на нормално с оглед на обстоятелството, че няколкото дни бях  без движение и на повечко калории .
Гледам, че ръцете са взели отново да ми растат и въпреки, че не искам ще се наложи да намаля малко набиранията поради тази причина. Общо взето е това. Другото е че последните дни нещо не ми върви , ама хич.

Мнението беше редактирано от I`M на 08.09.21 20:18.

09.09.21
20:48

Храната днес:

1. Спагети с кайма и домати, филия с шоколад.
2. Извара с плодове, филия с майонеза.
3. Пет филии хляб с кашаквал и яйца, две купи с леща, филия с шоколад,

Днес сутритна успях да походя в планината преди да завали. Може би ще трябва да си взема по-голяма раница, че взех да нося по две—три тениски , суитчър и долнище плюс 4-5 литра , вода и всичко това едвам се побира вече в тази, която ползвам към момента. Като беше по -топло не взимах дрехи, но сега като взе да захладнява се налага да сменям  по два -три пъти тениските , че ставам вир вода при изкачването, а на по-високото температурите сутринта може би падат под десет градуса. Като прибавим и вятъра прецених, че не е разумно да обикалям с мокри дрехи.  Сутринта още на първите два километра изкачване и потникът ми стана чисто мокър и то при положение, че свалих връхната дреха и останах само по потник още на втората минута от излизането от вкъщи. Днес цял ден ръми и ако утре се запази такова времето ще трябва да извадя дъждобрана и може би гумените ботуши. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 09.09.21 21:41.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1