Храната :
1. Купа супа топчета, две филии хляб, вафла, малко сирене и хляб с майонеза.
Днес почти нищо не ядох , но не съм и гладен. Ходенето малко. Дали има и пет километра.
Есента тази година предлага доста красиви гледки.
След около два месеца и половина почти без никаква физическа активност качих много килограми. Не помня точно колко бях октомври месец, но по груби сметки съм качил около 14-15 килограма . В момента съм малко под 112 килограма, което тегло не помня да съм стигал предишни години. Ще си водя някакви записки на храната и движението за да следя горе-долу как се движа. Засега няма да правя промени в хрането като калории, ще променя донякъде вида на приеманата храна. Смятам първоначално да се движа около 4-5 хиляди кк на ден . Ще свалям килограми основно от енергоразхода. Ще се опитам през делничните дни да правя по 7-8 километра на ден ходене в планината, а през уикенда поне по 10 км. на ден. От 5-6 дни започнах да ходя, но едва по 2-3 километра .Целта ми е да сваля за няколко меседа килограмите, които качих. Общо взето ако всичко е наред със здравето мисля, че бързо ще сваля натрупаните килограми. Може би от време на време ще правя някоя и друга лицява опора и набирания.
Мнението беше редактирано от I`M на 03.01.22 14:59.
03.01.22
23:05
Защо не тренираш? Ако се притесняваш, че ще се напомпиш или ще станеш много мускулест може да правиш някакви кръгове за кондиция.
казано от Brown Bomber на 03.01.22, 23:05:
Защо не тренираш? Ако се притесняваш, че ще се напомпиш или ще станеш много мускулест може да правиш някакви кръгове за кондиция.
Ако имаш предвид тренировки с тежести - причината е една единствена - нямам грам желание. Нито ми се ходи на фитнес, нито ми се вдигат тежести, нито ми се иска да отделя от свободното си време точно за трениране с тежести в момента.
Ако в един момент ми се появи желание за трениране с тежести естествено бих тренирал. Засега обаче освен някое и друго упражнение със собствено тегло не ми се тренира въобще.
Мнението беше редактирано от I`M на 03.01.22 23:49.
Днес между три и четири километра ходене.
Храната вчера:
1. Половин тава крем карамел с бишкоти.
2. Средно голямо пиле на фурна, половин хляб, буркан кисело мляко с 5-6 меденки с мармалад.
Днес не ми остана време за повечко ходене. Утре планувах да се възползвам от хубавото време и да поработя малко по градината, но ми излезна един ангажимент и май няма да ми остане време. Общо взето е това.
Ванка, сори за спама, ама как се правят 4-5к ккал на ден от движение? Или аз нещо не съм разбрала...
Не е провокативен въпросът, просто и аз искам да ям повече. ?
казано от БПН на 04.01.22, 20:47:
Ванка, сори за спама, ама как се правят 4-5к ккал на ден от движение? Или аз нещо не съм разбрала...
Не е провокативен въпросът, просто и аз искам да ям повече. ?
4000-5000 kk горе-долу ми е средния прием на храна. Между 2000 и 3000 кк,( не в момента, в момента и 1000 не горя) средно ми е енергоразхода на ден от ходенето и другите активности . По разни интернет калкулатори ми дава че горя -горе долу толкова, като си опиша движението за деня .
Мнението беше редактирано от I`M на 04.01.22 22:29.
Днес около 5 км. ходене. Малко е, но пък по-добре от изминалите дни. Изморих се много. Нямах грам въздух и даже и толкова не трябваше да се напъвам. Иначе времето бе страхотно за такъв тип активност.
Храната вчера:
1. Литър прясно мляко.
2. Две големи татарски кюфтета, пет филии хляб, едно авокадо, малко пържени картофи с около 100 грама майонеза, литър сок от портокал, един нар.
Обичам да ходя в планината, независимо дали е топло или студено.
Мнението беше редактирано от I`M на 05.01.22 18:40.
Ходенето в планината днес се свежда до около 2 км катерене по камънаците. От друга страна пък движение не липсваше и половината ден го изкарах на крак. Времето беше супер и успях да посвърша малко от плануваната работа. Сутринта имах мерак да се кача малко на халките, но нямах време. Оставих ги за следобед , но в крайна сметка следобед се птшлеснах с други неща и тотално ги забравих.
Храната вчера:
1. Три принцеси с кашкавал и една със сирене, литър прясно мляко.
2. Сандвич с лаваш ( питка лаваш, триста грама пилешки гърди, по 100 грама сирене и кашкавал, домат, лук, топено сирене, обилно катчуп и майонеза) средно голяма кръгла пица( бяло сирене, кашкавал и два вида топени сирена), три круши.
3. Чай с мед и лимон( отбелязвам го защото слагам солидно мед и си доволно калоричен)
Сега трябва да свърша малко работа за сметка на утре сутринта, че искам сутринта да походя в планината, но нещо тотално ме мързи. Принципно около получнощ ми идва музата и се разработвам, та ще видим.
Храната в петък:
1. Три принцеси с кашкавал, литър прясно мляко, един кроасн и няколко сладки с мармалад.
2. Половин тава ориз с телешко, пет филии хляб, един шоколад, литър сок.
Движението горе-долу.
Храната събота:
1. Ориз с телешко, две фили хляб, два кроасана, литър сок.
2. 9-10 картофени кюфтета със сирене, няколко филии хляб , майонеза, шоколад, бисквити, снакс.
Движението в събота доста добре. Не съм ходил много като километри, но пък пък ходих по доста тежък за моментните ми възможсности терен. Предполагам, че все още съм в лек излишък. Още не съм във форма, която да ми позволява да мога да вървя повече време и по по-тежки маршрути, но както споменах и преди няколко дни, ако нямам някакви здравословни проблеми скоро би следвало да мога да влезна в ритъм и съответно в дефицит.
Иначе както казах опитах се събота и неделя се опитах да си дам малко повече зор, но още съм тежък и в не достатъчна кондиция. Както се вижда и на клипа се опитах да тичам малко, макар и с много бавно темпо, но много бързо ми паднаха батериите. Бях много близко до повръщане след като се спрях да почивам. Кондиция никва за момента.
Мнението беше редактирано от I`M на 09.01.22 17:17.
Предполагам и сам знаеш че това което си направил е контрапродуктивно. Когато ти става лошо е по-скоро пребиване и изкорубване на нервната система и ползите са малко. По принцип тренировките във високия пулс трябва да са в по-контролирана и лека среда и да са кратки и горе долу само ако се готвиш за някакво специфично натоварване. По принцип според мен ако имаш време е много по-добре да направиш по продължително ходене с по-нисък пулс.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 09.01.22 19:47.
казано от kaloyan на 09.01.22, 19:46:
Предполагам и сам знаеш че това което си направил е контрапродуктивно. Когато ти става лошо е по-скоро пребиване и изкорубване на нервната система и ползите са малко. По принцип тренировките във високия пулс трябва да са в по-контролирана и лека среда и да са кратки и горе долу само ако се готвиш за някакво специфично натоварване. По принцип според мен ако имаш време е много по-добре да направиш по продължително ходене с по-нисък пулс.
Това не е някакъв вид тренировка за преследване на конкретна цел. Просто ми доставя удовоствие да се “изтощавам” по такива терени. Хоби, страст и т.н.
Че не е най-разумният вариант след над два месеца лежане и толкова качени кила да тичам по чукарите още след първите 5-6 дни - най-вероятно е така. Има дни , в които ходя повече със стабилно темпо. Има дни през които предпочитам да се катеря по стръмни , но по-къси маршрути. Общо взето квото ми е кеф и/или квото позволява времето.
Мнението беше редактирано от I`M на 09.01.22 21:16.
Храната вчера :
1. Тостер с пилешко, сирене, кашвал, домат, катчуп и майонеза, сок.
2. Същото като 1 , само че по 2.
Аз обичам да пия сок, но ще минавам отново на напитки с подсладители( които в интерес на истината също ми харесват на вкус). Калориите от соковете ще ги обърна в храна.
Вчера се качих малко и на халките. Доста трудни петици при кофичките . Трудни и хоризонтални набирания.
Днес цял ден вали и е едно мъгливо. До последно се чудих дали да излизам. В крайна сметка нахлузих гумените ботуши, метнах дъждобрана и се разходих доволно. Както обикновено при дъжд трудно се навивам да излезна в планината, а като излезна не ми се прибира. Едно тихо, спокойно и свежо. Обаче много топло ми става като сложа дъждобрана, хем днес бях само по една тънка блузка .
Мнението беше редактирано от I`M на 10.01.22 17:52.
Храната вчера:
1. Пилешка пържола, три принцеси кашкавал и сирене, половин шоколад.
2. Пилешко филе със сметана и къри, половин хляб, половн шоколад, няколко сладки.
3. Чай с мед и лимон.
Движението днес - не колкото ми се искаше.
Колкото и много да съм виждал от тези животинки, винаги се радвам като ги видя отново. Някакси по детски се вълнувам като ги видя.
Храната вчера:
1. Авокадо с домат и сирене, три принцеси с кашкавал и сирене, литър мляко с половин кутия шоколадови бонбони.
2. Лазаня, чай с мед и лимон.
3. Две круши и три ябълки.
Днес правих малко лицеви и клекове с малкия на гръба. Походих малко, но доста бавно и с почивки, че взех детето с мен. Напоследък много свикна да се залежава по вкъщи, та гледам когато имам възможност да го занимавам да ходи и играе навън. Теглих се сутринта . Килограмите са 108 в момента. Общо взето е това.
Храната вчера:
1. Лазаня, литър мляко и половин шоколад с лешници.
2. Лазаня, прясно мляко и половин шоколад с лешници.
3. Три ябълки.
Миналия ден жена ми направила една голяма тава с лазаня, че и вчера се мъчих с нея.
Движението днес - малко и с бавно темпо. Отвово излезнах със синковеца. По по-големите нагорнища го носих на ръце. Положението е зле - едввам минавам с него 40-50 метра и трябва да се спирам да почивам, защото нямам сили за повече, а той има -няма 20 кила. Надявам се с времето да влезна в малко по-нормална форма.
Храната петък:
1. Три средно големи пици, шокалад с бисквити, чай с мед и лимон.
Движение - малко , но от сърце.
Храната вчера:
1. Четири принцеси с кашкавал, две пържени яйца със сирене, ванилов пудинг, шоколадово суфле.
2. Три порции фаусул с телешко на фурна, 4 филли хляб, един шоколад.
3. Половин литър мляко с няколко супени лъжици течен шоколад.
Аз не съм много по телешкото, но с фасулът беше станало много вкусно.
Движението вчера - доволно. Станах сутринта и направих една разходка в планината. Прибрах се и се качих на халките. Полюшках се двадесет минути. Хпанах и излязох за нова разходка. Прибрах се като взе да наближава времето , през което слънцето щеше да се скрие зад близкия връх. Вечерях , гледах малко телевизия и заспах. Общо взето много хубав ден.
Днес направих една лека разходка сутринта. С доста бавно темпо, че на много места беше заледено и стъпвах много внимателно и бавно за да не се пребия. От повечето ходене/катерене вчера, днес имам сериозна мускулна треска по цялото тяло.
Мнението беше редактирано от I`M на 16.01.22 18:07.
Храната вчера:
1. Свинско със зеле и ориз, три филии хляб, половин кутия бонбони, два сладоледа.
2. Фасул с телешко, три филии хляб, чай с мед, две шоколадови десертчета с кококс.
3. Литър прясно мляко с 5-6 супени лъжици течен шоколад.
Движението днес - малко. Имах намерение да походя повече, но духаше много силен вятър. Жега, студ, сняг и дъжд ги търпя( даже студа го препочитам), но при толкова силен вятър ми е неприятно да се разкарвам . Походих все пак малко, но основно в гората . Общо взето е това.
Мнението беше редактирано от I`M на 17.01.22 17:49.
Храната вчера:
1. Половин тава мусака, половин хляб, едно авокадо с два домата и около 200 грама сирене.
2. 6 купички крем карамел.
Движението днес - никакво. Вятърът ми се стори по-студен и от вчера. Дори и с шапка ме удари в ушите и се отказах от всякакви разходки на открито. Вечерта може би ще направя малко лицеви и клекове с децата.
Много зорно заспивам тези дни. Около 2-3 часа. Принципно дните, в които ми е малко движението ми е много трудно да заспя.
Храната вчера:
1. Порция мусака, две порции каша със сирене, 4 филии хляб, половин литър сок , авокадо с два домата.
2. Литър прясно мляко с няколко лъжици течен шоколад.
Останах си гладен вчера, ама с толкова малко движение няма как да си позволя повече храна.
Движението днес - доволно. Направих един от по-тежките (за мен) маршрути . Въпреки много високото ми лично тегло и липсата на каквото и да е кондиция маршрута го взех с доста добро темпо и само с 3-4 почивки за няколко секундни раздишвания.Чак се учудих , че толкова бързо и относително свежо се се движих. Изкачих около 400 надморска. Времето беше идеално. Слъчево и почти без вятър с температури малко над нулата. Даже на по-високото сигурно бяха и под нулата , че усещах земята позамръзнаха като ходих.
Мнението беше редактирано от I`M на 19.01.22 17:37.
Храната вчера :
1. Пилешлко филе със сметана и къри, три филии хляб, картофи със сирнене и кашкавал на фурна.
2. Козуначена кифла, прясно мляко, четири ябълки и две круши, малко снакс.
Козуначената кифла изглеждаше по-вкусна, отколкото се оказа в действителност. Жената и щерката подпукаха едни снаксове и аз покрай тях.
Днес имах два ангажимента, които мислих, че ще ми заемат целия ден. Оправих се доста по-бързо от очакваното и късния следобед направих едно излизане в планината. Отново добро темпо . Този път и без спиране за раздишване. Времето също отново бе страхотно.
Толкова съм пълен в момента, че анцузите, които имам и са размер ХЛ ми стоят като клинове, а не като удобни спортни екипи.
Мнението беше редактирано от I`M на 20.01.22 18:34.
Храната вчера:
1. Сандвичи( две питки лаваш, пилешко филе, картофи, гауда, топено сирене, запечен лук, домати, майонеза и кетчуп) , една кръгла пица.
2. Три ябълки и две круши, три вафли с тахан.
Движение днес - около час и половина ходене в снега. Изморих се доста. При качването ме запариха прасците. Слизането беше даже по-изморително. Краката ми бяха постоянно под напрежение , стъпвах къде на пръсти, къде странично . За късмет малко след като излязох навън се появи и силен студен вятър, които продуха през ушите и малкото останал ми мозък. Въпреки всичко съм доволен , че се разкарах в снега. Сега мисля да си направя един горещ чай с мед. Може и малко коняк да му сипна даже.
Мнението беше редактирано от I`M на 21.01.22 16:59.
Храната вчера:
1. Банички със сирене, с кренвирш, с шоколад , съз захар.
Движението - ходене в снега.
Храната вчера:
1. Половин тава пица, почти литър мляко с малко шоколад, извара с плодове, чай с мед и лимон.
Намалих храната, че тези дни движението е малко.
Днес се теглих, че да видя как вървя от началото на опитите за сваляне на тегло. В момента съм малко над 106 кг, тоест свалил съм около 5.5 килограма за период около 22-23 дни. Щеше ми се да са повече свалените кила, но от друга страна можеше и да са по-малко. Като че ли и има леко прибиране на корема, който към момента си остава огромен. Като цяло ако успея да падна до 94-95 кила в близките два-три месеца ще съм доволен.
Мнението беше редактирано от I`M на 25.01.22 19:03.
Храната вчера:
1. Филия хляб с пастет, литър прясно мляко с банан.
2. Пържени яйца с бекон или по - скоро бекон с яйца, половин хляб, литър сок.
3. Пет купички крем карамел.
Движението - нищо особено. Правя тези дни с ластиците малко двусети на разни дърпащи и бутащи.
Пърженият бекон доста ми се услади и хапнах повечко, отколкото имах намерение.
Мнението беше редактирано от I`M на 26.01.22 19:35.
Храната вчера:
1. Две пици, 6 купички крем карамел, две ябълки.
Отново си останах гладен, но отново при това никакво движение се ограничих с храната.
Днес - отново двусети с ластиците.
Храната вчера :
1. Прясно мляко, банан.
2. Тостер сандвичи( 6 филии хляб, шунка, сирене, кашкавал, чедър, майнонеза и кетуп), половин пакет бисквите.
3. Чай с мед и лимон, четири ябълки.
Напоследък общо взето с храната се получава така - един ден ОМАД, един ден с 18-19 часа фаст последва от две-три хранения. Иначе при мен ОМАД се птразва изкючително добре на загубата на тегло, но много оглднявам на следващия ден. Днес смятам да пробвам да изкарам на ОМАД.
Дижението днес - никакво. Може би утре.
Храната вчера:
1. Кроасан с шоколад, огромна порция талиатели със сметана и пилешко филе, кроасан с шоколад, чай с мед и лимон, 150 грама кашкавал, три ябълки.
Вчера ОМАД и днес от сутринта О,ГЛАД! Изкарах обаче около 20 часа фаст преди да се нахвърля върху яденето.
Движение - около 9 километра в планината( 4 изкачване и 5 слизане). От една страна съм доволен, защото ги изминах без никакви почивки( без почиване имам предвид, че от момента на излизане от вкъщи до момента на прибиране не съм спрял да се движа и за секунда). От друга страна не съм доволен, защото се изморих много, а този маршрут не е нищо особено. Обстоятелството, че вкусът на ацетон ме съпътстваше почти през цялото катерене допълнително ми напомняше колко зле ми е кондицията в момента. След като минах 500-550 надморска поне имаше сняг по земята, а аз харесвам да вървя в снега.
Планувах да направя и едни халки, но ги правя само когато имам възможност и желание. Възможност имах, но желание не и ги оставих за друг път.
Мнението беше редактирано от I`M на 29.01.22 17:08.
Храната вчера:
1. Две порции агнешко с ориз и пилешко филе, три филии хляб, половин шоколад.
2. Шест принцеси с кашкавал и шунка, чай с мед и лимон, две ябълки.
3. Около литър мляко с няколко супени лъжици течен шоколад и около 700-800 мл мляко с две три лъжици протеин.
Днес разпънах халките. Както обикновено тренирах в много малък обем - три серии лицеви и три серии набиране.
Движение - кратка , но енергична разходка в планината.Под кратка имам предвид около 5 км. Щеше ми се малко повече, но краката ми са доста изморени от вчера . Отделно отново духаше студен и силно неприятен вятър.
Днес мислех малко по-леко да я карам с храната, но още на обяд се отпуснах повече с десерта, а за вечеря ми се е прияло нещо което не съм ял скоро - пирожки. Лично аз ги предпочитам пържени с пълнеж от кайма, сирене, маслини/кисели краставички. Вече дадох заявка на жената и вечерта ще си хапна доволоно пирожки. Донякъде и очаквано ям повече, зашото взех да засилвам енергоразхода, съответно и апетитът взе да ми се обостря.
Мнението беше редактирано от I`M на 30.01.22 17:52.
Храната вчера:
1. Свински котлет на фурна, картофено пюре, три филии хляб, тирамису
2. Чай с мед и лимон.
3. Пирожки с кайма и сирене.
4. Тирамису, сирене, чай с мед и лимон, сирене, две ябълки.
Сега като пиша храната и забелязах, че вчера е бил един необикновен за мен ден - не съм пил прясно мляко. Вчера пирожки , а днес ми са се прияли пържени бухтички. Та вечерята е ясна. Напоследък ми се хапват само тестени истории и общо взето и това си ям.
Днес правих малко клекове в домашни условия. Дъщерята 35-36 кила, ама като взех да клякам с нея и едвам ставах.
Храната вчера:
1. Бухти със сол и кисело мляко, агнешка чорба, две филии хляб, пълнена тивкичка( кайма, кашкавал, бяло сирене, топено сирене и крема сирене), кисело мляко с буркаче конфитьор от борвоинки, нар, чай с мед и лимон.
Доста обилно хапнах. Днес не съм и толкова гладен . В момента ми се пие шейк със студено прясно мляко и шоколадов протеин, но не толкова от глад, а просто ми се пие шейк. Купих си пудра с идеята да си правя сладолед, палачинки и подобно, но за момента ми се услажда най-вече с прясно мляко на шейк.
Днес имам яка мускулна треска на задните бедра. Едвам се движа чак.Общо взето е това.
Храната вчера:
1. Кроасан с шоколад, няколко шоколадови бисквити, сандвичи с лаваш, мляко с протеин, резън сирене, чай с мед и лимон.
Храната вчера:
1. Литър мляко с няколко лъжици протеин, една пица, няколко шоколадови бисквити.
2. Гювече, две пърленки, бисквити.
3. Чай с мед и лимон, две вафли.
Добре се движа с храната напоследък. Много харесвам пърленки, особено като се извадят от тигана и се намажат с масло , като им настъргам малко сирене, нарежа домат върху тях и ръсна малко сол. Стават точно по вкуса ми.
Днес ми са се прияли бургери. Отделно имам и още пърленки, та най-вероятно ще ям и двете. Бургери с пърленки за вечеря на мен изобщо не ми звучи зле, даже точно обратното.
Не съм се теглил тази седмица, но като се гледам в огледалото мисе струва,че съм по-добре спрямо миналата седмица . Коремът продължава да се прибира и тук таме се забелязва някаква дефиниция, но може и само така да ми се струва.
Мнението беше редактирано от I`M на 03.02.22 16:24.
Храната вчера:
1. Гювече, бургер, две пърленки, вафла, шоколад, прясно мляко, чай с мед и лимон.
Днес времето е супер за разходка в планината, но нямам възможност да се възползвам от това обстоятелство. Утре, живот и здраве планувам да походя по един около 12-сет километров маршрут. Предполагам, че над 500-600 надморска ще има и сняг , което ще направи разходката ми още по-приятна. Общо взето е това.
Мнението беше редактирано от I`M на 04.02.22 15:25.
Храната вчера:
1. Две порции пилешко филе със сметана и къри, две филии хляб с крема сирене, един шоколад.
Днес лека разходка в снега. Мислих да потренирам малко на халките, но откровено ме домързя и се отказах.
Мнението беше редактирано от I`M на 06.02.22 16:53.
Храната вчера:
1. Голямо калцоне, кекс с какао,
2. Голямо калцоне, питка със сирене.
3. 50-60 грама уиски , половин шоколад.
4. Чай с мед и лимон, пуканки, две ябълки.
Не ми се беше припийвал алкохол от много време, съответно и не бях пил. Вчера непочаквано и за мен ми се препи и си сипах от НАС-а на Гленфаркълс, който лично на мен ми хареса дори повече отколкото очаквах.
Опити за кратки тичания с много бавно темпо. Дясното коляно обаче ми прави някакви намеци да сваля още някое килце преди да се пробвам да тичам , макар и бавно.
Мнението беше редактирано от I`M на 07.02.22 15:44.
Храната вчера:
1. Сирене на грил тиган, авокадо, домат и малко маслини, три филии хляб( едната намазана с крема сирене) две десертчета с кокос, чай с мед и лимон, резън сирене и две ябълки.
До миналата година правех спокойно 40 и кусур часове фастове, обаче напоследък повече от 24-25 часа фаст не мога да направя. Вчера отново мислих да пропусна храненето, но отново изгладнях много и ядох.
Храната вчера:
1. Около литър мляко с три лъжици протеин, две принцеси с кашкавал, голям кроасан с плодов пълнеж.
2. Котлетна пържола, три филии хляб, лютеница, няколко шоколадови бонбона.
3. Чай с мед и лимон, пуканки, две ябълки.
4. Филия с течен шоколад, две филии с крема сирене.
Нямам възможност тези дни за по - активно ходене, а си хапвам доста, което определено ще ми се отрази на теглото . С доста силна мускулна съм почти по цялото тяло. Общо взето е това.
Храната вчера:
1. Канелони със сирена и сос бешамел (в който аз допънително слагам кетчуп и майонеза), две филии хляб с крема сирене, сирене, чай с мед и лимон и някакъв десерт, който в момента грам не мога да се сетя какъв беше.
По- късно вечерта отново бях много гладен, но не ядох и си останах само на едно хранане. Сиренето съм го улучил и станало много добре. Доволен съм.
Днес се качих малко на халките. Направих няколко серии по 15-20 секунди изометрия на кофичките, след което по 2-3 серии кофички, лицеви и набирания. Като цяло добре се раздвижих. Последните няколко дни джижението ми е почти никакво . Правя едва по 7000-8000 крачки на ден. Днес малко по-добре - до момента малко под 16 000 крачки, но все още съм далече от това което ми е като ежедневна цел.
Тази седмица визуало формата е регресна спрямо миналата. Теглото е 107 килограма, тоест и на килограми съм наддал. Миналата седмица не се бях теглил, но седмицата преди нея бях по-лек. Отбелязвам си го чисто статистически. Иначе за мен е напълно нормално. Ще имам още такива седмици, в които ще връщам по някое кило. Това не ме притеснява. Все още не съм почнал да ходя по - активно. Това ще се случи най-вероятно след месец -два, когато се увеличи още денят .
Като е слънчево и ясно времето мога да видя и заснежените върхове на Стара планина.
Мнението беше редактирано от I`M на 10.02.22 15:42.