Част втора ...

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

24.05.22
21:43

Физическата активност днес:

1. Рано сутрин - час и двадесет минути ходене в планината с тук-там тичане по нагорнищата.
2. Лицеви опори с тежест, тяга с латици, преден клек с ластици.
3. Набирания - 44 надхват(11х4) и 25 подхват (5х5)
4. Час и половина ходене в планината.

Набиранията подхват не бяха с пълна аплитуда на движението, но пробвах да ги правя малко по-наклонен и не изцяло във вертикално положение.

Храната днес :

1. Омлет от яйца , сирене и гауда, една краставица,филия хляб, литър прясно мляко с три лъжици протеин.
2. Свински ребра , хапки с месо от рак, макарони с яйца, сирене и захар на фурна.

Днес нямах много апетит, затова и храната е по-малко.

25.05.22
22:12

Физическата активност днес:

1. Рано сутринта - час ходене и малко тичане.
2.Час ходене.
3. Набирания - пет серии по пет повторения и три серии по четири.
4. Час ходене.

Ходенето с бавно темпо и с внезапни спринтове( силно казано) по тежки терени. Днес определено на набиранията се чувстваше умора и не се усещах така свеж, както миналите дни. Миналата седмица пропуснах халките и сега ми се тренира с тях, но май преди уикенда няма да ми остане време. Тези дни имам доста мерак за трениране, но основно за тренировки на открито и със собствено тегло .

Храната днес:

1. Протеинова извара с плодове, банан.
2. Грах с пилешко, няколко филии хляб, сладолед.
3. Литър прясно мляко с няколко бонбона с карамелен пълнеж.

Напоследък доста често си купувам протеинова извара и/или протеинов йогурт. Харесват ми много на вкус. Засищат ми глада , а и са с много малко калории.
Покрай яденето на грах се сетих, че не сме сяли все още и смятам идните дни да коригирам този пропуск.
Заспах около един и тридесет, а се събудих пет без петнадесет, което обстоятелство доведе до нещо което правя много рядко - изпих едно горчиво горещо кафе. Добре ми се отрази и изкарах деня без да ми се спи. Е по едно време ми се придряма докато се люшках на стола пред лаптопа, но бързо ме разкара дрямката.

25.05.22
23:58

казано от I`M на 25.05.22, 22:12:

Напоследък доста често си купувам протеинова извара и/или протеинов йогурт. Харесват ми много на вкус. Засищат ми глада , а и са с много малко калории.

Аз набарах на Exquisa едни протеинови пудинги. Страшно вкусни са, ама близо 4 лева за 200 гр. е грехота.

Ivan_

26.05.22
06:50

Изварата на Мероне твърди, че има 18г протеин на 100г продукт + добавяте плод по ваш вкус

26.05.22
07:22

Аз си взимам от Лидъл. Мисля,че са  си тяхна марка. Имат пудинг, йогурт и извара. На мен ми харесват на вкус много. В кофички по 200 грама са и за мен по- важното е и че са много нискокалорични. Ама точно аз да говоря за нискокалорични храни ...

26.05.22
08:23

Натуралният неовкусен Скир на Лидл ми е любим с близо 40 гр протеин в кофичка от 350гр.
Вечер смесвам 1/2 кофичка скир, 1/2 кофичка кис. мляко, 2-3 лъжици овесени ядки, лъжица чия, 1/2 банан, шепа боровинки, доза изолат заедно с останалите добавки на прах, лъжица фъстъчено масло, лъжица мед и сутринта е отлична и вкусна закуска.

26.05.22
09:21

казано от Brown Bomber на 26.05.22, 08:23:

Натуралният неовкусен Скир на Лидл ми е любим с близо 40 гр протеин в кофичка от 350гр.
Вечер смесвам 1/2 кофичка скир, 1/2 кофичка кис. мляко, 2-3 лъжици овесени ядки, лъжица чия, 1/2 банан, шепа боровинки, доза изолат заедно с останалите добавки на прах, лъжица фъстъчено масло, лъжица мед и сутринта е отлична и вкусна закуска.

Натуралният им скир не съм го пробвал( взимал съм все с плодове), но тази рецепта дето си писал звучи добре. Иначе тези дето ги взимам си пише че са протеинови. Пробвах им и единия вид протеинов сладолед , но на мен на вкус не ми допадна честно казано,  за разлика от изварата и йогурта.

30.05.22
21:44

Храната последните 4-5 дни е горе долу една и съща - пица и млечни продукти. Излизам по тъмно и се прибирам по тъмно и докато се изкъпя и нахраня и става време за сън . Домързяваме да пускам лаптопа, а хич не обичам да пиша по телефона, било то и за попълване на дневника. Първите 2-3 дни от миналата седмица се случиха с по-малко калории и към края на седмицата взех да изпитвам умора и увеличих калориите отново на около пет хиляди дневно. Физическата активност беше много добре. Много ходене, тренировки със собствено тегло, с камъни, чувал. Доволен съм от активността си.

Храмата днес:

1. Протеинова извара, ягоди, около двеста грама гауда, един шоколад
2. Литър прясно мляко с три лъжици протеин и един банан.
3. Пържени кюфтета, хляб, домати, сладолед със сладко от боровинки, литър сок от банан.

Доматът е тръгнал и се надявам скоро да ям от нашите си градински домати. Сутринта зърнах 2-3 готови ягоди , които червенееха под капките роса и ми дойдоха вкусно допълнение към изварата.

Физическа активност днес:

1. Около час ходене.
2. Набирания - 12 серии по 4 повторения надхват
3. Час ходене.

Сутринта ми беше супер с температури от 10-11 градуса, ама следобед ми беше много жега и ходих и с бавна темпо и по-малко като време от обикновено. Отделно вчера ли, миналия ден ли търкалях/обръщах един плосък камък, като всяко обръщане беше от позиция за тяга. 5-6 серии по 9-10 метра по нагорнище и ми гръмнаха яко бедрата, та и днес все още чувствам мускулна треска и умора.

Съдържанието на раницата ми напоследък:

Мнението беше редактирано от I`M на 30.05.22 21:44.

31.05.22
11:08

казано от I`M на 30.05.22, 21:44:

Отделно вчера ли, миналия ден ли търкалях/обръщах един плосък камък, като всяко обръщане беше от позиция за тяга. 5-6 серии по 9-10 метра по нагорнище и ми гръмнаха яко бедрата, та и днес все още чувствам мускулна треска и умора.

Предстви си на Сизиф какво му е :D

31.05.22
20:59

Физическата активност днес:

Цял ден на крак, но нищо конкретно. Два пъти излизах в планината. Първият път още в началото взе да гърми и превалява, та се прибрах навреме. Втория път духаше брутален вятър, та повървях има няма половин час.

Храната:

1. Протеинова извара с малко ягодки, около 150 грама гауда и литър сок от банан.
2. Ориз с пилешко и кисело мляко, сладолед, 100 грама черен шоколад с пълнеж от солен карамел, череши.

01.06.22
21:44

Физическата активност днес:

1. Час и половина ходене в планината:
2. Лицеви с допълнителна тежест (с любезното съдействие на 40-сет килограмовата ми дъщеря), тяга с ластици и раменна преса прав с ластици.
3. 47 набирания - 10 серии по 4 повторения и една финална измъчена 7-ца.
4. Час и половина ходене в планината.

От няколко месеца насам ходенето в планината ми е по-различно. Ходя бавно с чести спирания и внезапни тичания. Преди ходех с много бързо темпо и без никакви или почти без никакви спирания. Тоест в момента горя доста по-малко калории от преди. Не знам дали за час и половина ходене сега горя колкото за час ходене преди. Набирания на лост правя почти всеки ден и засега не чувствам умора или някакви други негативни ефекти. Може да се каже, че и трапеца в момента го тренирам усилено всеки ден, но това е друг въпрос.

Храната днес:

1. Две филии хляб с крема сирене, двеста грама гауда и нещо сладко ядох, което не мога да се сетя в момента точно какво беше.
2. Протеинов йогурт, ягоди.
3. Сладолед, сто грама черен шоколад с пълнеж от солен карамел, череши.
3. Две принцеси с кашкавал и сирене, домат, кисело мляко с плодове.

На обяд ми се придряма и взех , че легнах да спя и сега ще трябва да свърша работа, която проспах по обяд.

Мнението беше редактирано от I`M на 01.06.22 21:46.

02.06.22
22:18

физическата активност днес:

1. Час и половина лутане в планината.
2. Час и половина лутане в планината.

Храната днес:

1. Протеинов йогурт, кисело мляко с овес, половин шоколад с половин литър прясно мляко.
2. Кашкавал пане, домати, хляб, сладолед.
3. Литър прясно мляко с три лъжици протеин.

Не съм мръднал като килограми , а ми се струва, че коремът е малко по-прибран и като цяло съм малко по-чист( спрямо преди десет дни). Може би съм върнал малко от изгубената мускулна маса и същевремено съм изчистил и затова теглото да не е мръднало. А може и да съм си същия и да си внушавам, че съм свалил мазнини.

05.06.22
17:04

Физическата активност през уикенда:

1. Доста движение и кофички, лицеви и набирания на халки. Мислих да поблъскам малко на чувала вечерта, но май ще пропусна, че ми е много жега , а и ме домързя. Като цяло днес нещо не съм в кондиция. Чувствам умора цял ден. Може би не се и наспах. Заспах към два през ноща и ставах на няколко пъти. Принципно съм раннобуден, но сутринта нещо хич не ми се ставаше и даже мислих да поспя до към осем и поповина, но кучето реши, че трябва  излезнем навън по- рано отколкото ми се искаше , та в крайна сметка в седем и половина бях на крак. Поне беше хладно като излезнахме навън. Направих една хубава сутрешна физ зарядка с катерене, тичане и скачане по чукарите, така че няма какво да се оплаквам чак толкова.

Храната вчера:

1. Овес с киесло мляко, кайсии.
2. Скир с шепа ягоди.
3. Домати със сирене, марула, лук и две филии хляб.
4. Свинско с картофи, няколко вафли и 4-5 кайсии.

Храната днес:

Все още не съм ял, че чакам да стане пицата, та най-вероятно ще се задоволя с тава пица и литрър яйрян и много крем карамел.

Въпреки,че съм много килограми от кондинционна гледна точка( по моите си стандарти) съм учудващо добре. При тези килограми се движа доста и съм относително активен, без да се затруднявам толкова, колкото очаквах. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 05.06.22 17:33.

06.06.22
21:55

Физическата активност днес:

Около 16-17 км ходене ( към десет в града и към 6-7 в планината).

И вчера заспах след два, но днес вече ставането сутринта не беше толкова зор. По обед ми се приспа, а имах работа, та думнах едно кафе, което най-вероятно ще ме докара късно заспиване и тази вечер.

Храната днес:

1. Парче пица, литър бананов сок/нектар, протеинов йогурт.
2. Едно кафе с половин кутия шоколадови бонбони.
3. Талиатели със сметана и пилешко филе, парче бисквитена торта.
4. Половин литър нектар от кайсии, литър прясно мляко.

07.06.22
21:44

Физическата активност днес:

1. Час ходене в планината.
2. Халки - кофички и едно придърпване/изправяне, което не мога да опиша, набирания на лост.
3. Около два часа ходене в планината.

Между другото халките почти винаги ги започвам с 2-3 серии от по 10-15 секунди изометрия. Днес конкретно правих изометрия на кофички в положение малко преди заключване и лактите колкото е възможно по-далече от тялото в посока перпендикулярност. Температури от 24-25 градуса не звучаат толкова зле за раходка в планината, но при положение, че бе преваляло през нощта  и при изкачването от 300 на почти 700 надморска в преход от около два километра или малко над два, хич не ми бяха комфортни.

Храната днес:

1. Литър мляко с три лъжици протеин.
2. Кафе със седем-осем парчета баклава.
3. Котлетна пържола, литър нектар от кайсии.
4. Череши.

Мнението беше редактирано от I`M на 07.06.22 21:47.

09.06.22
19:49

Физическата активност вчера:

Около 12 км ходене.

Храната вчера:

1. 700 грама скир , ягоди.
2. Три пилешки бутчета, хляб, майонеза, сладолед.
3. Бургер с пържени картофи.

Физическата активност днес.

1. Час и половина ходене в планината.
2. Лицеви, тяга и раменна с ластици, около двадесет минути по-късно и 6-7 серии по 4 повторения набиране на лост.
3. Час ходене в планината.

Храната днес:

1. Един шоколад , кисело мляко с овесени ядки.
2. Скир с боровинки.
3. Гювече, хляб, череши.

14.06.22
20:51

Физическата активност:

1. Ходене.
2. Халки - Кофички, лицеви и набирания.

На халките преди същинската част на всяко движение имам по две серии по около 15 секунди изометрия. След халките направих и около 15 хвърляния на камък напред . От позиция за тяга с две засилващи движения с изправяне и на третото хвърлям. Доста натоварване усетих в задните бедра и веригата като цяло.

Храната:

1. Овес с един буркан ксело мляко( май 550 грама), кофичка скир с шепа пресни ягоди.
2. Две калцонета.
3. Кроасан с половий литър прясно мляко.
4. Свинска вратна , запържен боб, половин бутилка бяло вино.
5. 100 грама уиски и един шоколад.


Като изключим калцонетата( които бяха доста големи) количеството храна беше в нормални граници/порции.

Мнението беше редактирано от I`M на 14.06.22 21:08.

17.06.22
13:35

Физическата активност вчера:

1. Час и половина ходене в планината.
2. Халки - лицеви, кофички и набирания + около 20 набирания на лост.
3. Около час ходене в планината.

Напоследък лицевите ги правя основно, като на клипа който съм пускал преди. От полуизправено положение с “гмуркане” надолу и изправяне със завъртане на дланите.

Храната вчера:

1. 350 грама скир с боровинки, филия с крема сирене.
2. Около два килограма пилешки крилца със сладко кисел сос, три големи парчета кашквал пане, четири сладоледа на клечка.
3. Четири филии с крема сирене, малка щафета шунка, три сладоледа на клечка.

Мисля от другата седмица да намаля малко калориите , че нямам възможност( времева и физическа) да увелича още енергоразхода.

Формата в момента( рано сутрин преди да съм ял - като се наям се променя. Особено в областта на корема)

Мнението беше редактирано от I`M на 17.06.22 13:40.

20.06.22
22:00

Физическата активност днес:

Около петдесет набирания и около десет километра ходене.

От два три дни имам няква странна болка в трицепса на лявата ръка и докато не поумине няма да правя кофички и лицеви.

Храната днес:

1. 350 грама скир с няколко ягоди, порция ориз и пилешко, домат със сирене, два малки сладоледа.

В момента съм много гладен, но ще си остана на малко калории днес. Засега смятам да редувам един ден с не повече от 3000кк и един ден с 4500-5000кк. Ако не свалям ще режа още.

20.06.22
22:00

дублиран пост

Мнението беше редактирано от I`M на 20.06.22 22:01.

21.06.22
21:19

Физическата активност днес:

1. Час и половина ходене в планината.
2. Тяга с ластици.
3. Час и половина ходене в планината.

Сутринта беше поносимо, но вечерта ми жеше много жега.

Храната днес:

1. 350 грама скрир с шепа горски плодове и лъжица мед, един сладолед на клечка
2. Протеинов шейк/
3. Два омлета с гауда и салам, четири филии с крема сирене и домат, литър сладолед.

Липсват ми прохладните априлски сутрини, в които все още се налагаше да си слагам и връхна дреха.

Мнението беше редактирано от I`M на 21.06.22 21:53.

22.06.22
21:04

Физическата активност днес:

1. Час и половина ходене в планината.
2. Двадесет набирания - пет серии по четири повторения.
3. Час и половина ходене в планината.

Извън горното имам и многократно качване и слизане по стълби, но не беше целенасочено и не обърнах внимание нито колко като време, нито колко като стълби. Набиранията трябваше да са около петдесет, но на петата серия жена ми ме извика, че ми е готов бургерът и се прибрах да ям, а после направо хванах планината.

Храната днес:

1. Три филии с крема сирене и домат, 350 грама скир с шепа ягоди и лъжица мед.
2. Бургер с телешко, сладолед.

Този неовкусеният скир от лидъла , за който ме светна бомбърът( не знам как не бях го забелязал преди), много ми допадна. С малко плодове и мед става супер.
Сега вече ме налегна мързелът и нищо не ми се прави, а трябва да взема да нарежа и сваря едно кило свински бут с ориз и моркови за утре. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 22.06.22 21:08.

23.06.22
20:57

Физическата активност днес:

1. Час и половина ходене в планината.
2. Халки - изометрия на кофички, кофички, нещо като опити за кръст впоследствие превърнали се в нещо като флайс от вертикално положение на халки, повдигане от наклон, раменни преси или нещо като преси; петнадесет серии по три повторения набирания на лост.
3. Час ходене в планината.

Трицепса поотмина, но сега пък нещо рамота взе да ме боли.
Храната днес:

1. Скир с мед, филия с крема сирене и гауда.
2. Омлет с гауда и салам, две филии хляб, около 500 грама сладолед, половин литър сок.
3. Три принцеси с кашкавал и домат.
И то станало девет часа...

26.06.22
17:52

Физическата актовност вчера - доста движение, голяма част от което с допълнителна тежест.

Храната вчера:

1. Скир с мер, филия с кашкавал.
2. Три порции ориз с телешко и овнешко, няколко филии хляб, половин кутия бонбони и литър прясно мляко.

Бяха ми дали един буркан телешко и овнешко и с ориза стана много вкусно месото.

Физическата активност днес - почти идентична с вчера.

Храната днес:

1. Скир с мед и овес, литър прясно мляко.
2. Сега чакам да стане  пицата + какъвто десерт направи жената.

Тази снимка е от преди две или три години. И на нея съм мазен и отпуснат, но това е формата към която се стремя в момента и ще се стремя и занапред. Летвата е много ниска, но мисля, че това е оптималния вариант за моите физически и волеви възможности, а и мисля, че мога ( или поне до преди две-три години можех) да я постигна без някакви
сериозни ограничения в храната и начина на живот като цяло.

Мнението беше редактирано от I`M на 26.06.22 18:24.

27.06.22
22:24

Физическата активност днес - около 15 км. ходене , кофички и лицеви на халки, набирания на лост.

Днес походих малко повече и се поизморих, за което допълнително допринесе и жегата.

Храната днес:

1. Литър прясно мляко с четири лъжици протеин.
2. Литър прясно мляко .
3. Кофичка скир и кофичка кисело мляко с мед и шепа горски плодове, литър прясно мляко, кренвирш с капкавал и масло на фурна и филия хляб

Днес не знам колко течности изпих, но сигурно отиват към 7-8 литра вече. От повечето ходене в жегата ли, от самата жега ли, но цял ден ме гони жажда.
Теглих се днес. След близо две седмици без мърдане на теглото, минала седмица съм свали две кила. Освен, че намалих малко храната, се случи и малко с повече движение миналата седмица. Тази седмица започана добре откъм движение, но имам няолко поредни дни с пътувания и ангажименти, та ше трябва да намаля още храната сигурно, ако искам да продължа със свалянето на килограми.

28.06.22
21:51

Физическата активност днес - около 10 км ходене. Не ми остана време за повече.

Храната днес:

1. Скир и бурканче кисело мляко, горски плодове и две супени лъжици мед.
2. Домати, сирене, едно кюфте, едно кебабче, три филии хляб и малко лучени кръгчета.
3. Един сладолед, литър прясно мляко.

Днес вечерта поне беше малко по -хладно и приятно за ходене. Утре трябва да стана по-рано, че имам ангажимент, а ми се ще да направя една разходка преди това.

Мнението беше редактирано от I`M на 28.06.22 21:55.

12.07.22
14:44

Последните две седимици засилих малко тренировките. Правя кофички, лицеви и хоризонтални набирания на халки през ден. Набирания на лост почти всеки ден, като почнах да правя от време на време и обръщания , преси и клек с камъни. В резултат май качих/върнах мускулна маса, но пък ми се тренира и няма да намалям тренировките докато ми мине мерака, въпреки качването. Даже мислих тези дни дали да не пробвам лежанката как е положението. Интересно ми след две години без да съм правил лежанка дали ще мога да вдигна 120-130 кила. Отделно и жедневно ми се събират и по 10-12 километра ходене - разпределени сутрин и вечер.

Храненето е хаотично и висококалорично, но пък и енергоразходът ми е не е малък . Последните дни изобщо не съм се замислял колко калории приемам на ден, но предполагам, че дневно ми се събитат минимум 4000кк.

Теглото не е мръднало последните десет дни, но като че ли съм малко надолу в процента мазнини спрямо преди.

Снимка от вчера сутринта на гладно и с опит за стягане на увисналата мускулатура.

Мнението беше редактирано от I`M на 12.07.22 14:51.

13.07.22
21:47

Физическата активност днес:

Обичайното ходене , набирания и прочие - с една лека разлика, че днес правих лежанка за първи път от около две години. Отделно  вкарах 3-4 километра повече ходене в планината спрямо последните дни, че вчера вечерта ми се прияде сладолед, който трябваше да изразходя днес.

Та да се върна на лежанката:

Лег - 15х12 кг., 6х52 кг., 6х92кг., 4 х112 кг., 6х92кг. + 15х52кг.

Тежеше ми малко повече отколкото очаквах, но почти съм сигурен, че в момента ще бутна 130 кг. -за повече се съмнявам.

Храната  -
1. Литър мляко с две лъжици протеин.
2. Филия хляб с малко салам, някакви шоколадови пръчици.
3. Една пъстърва , две филии хляб с масло и чесън, царевица с масло на фурна.
4. Литър сладолед с няколко шоколадови пурички, половин литър мляко.

Може би ми е малко като калории храната за днешната физическа активно и утре най-вероятно ще огладнея още по обяд, но пък се чувствам сит в момента .

Мнението беше редактирано от I`M на 13.07.22 21:52.

14.07.22
21:49

Физическа активност днес:

Ходене в планината сутринта и вечерта. Няколко двусета лицеви под наклон и набирания на лост. Завършвам деня на 27 000 крачки, което е по-малко от вчера, но днес се чувствам доста изморен.При вечерното излизане направих и няколко “спринта” по нагорното. Мислих да си взема парашута, но добре , че не го взех. И без него ми беше достатъчно зор тичането.

Храната днес:

1. Литър прясно мляко.
2. Нахут с пилешко филе, две филии хляб, салата от домати и краставици със сирене, един кроасан.
3. Скир с горски плодове и мед.

Най-накрая стигнах до момента, в който  салата  е от градинските домати и краставици. Общо взето е това.

18.07.22
22:01

Физическа активност днес:

доста ходене и тичане( то в малки количества).

Храната днес:

1. Цедено кисело мляко с горски плодове и мед.
2. Варени картофи с половин пита прясно сирене и филия хляб.
3. Три купички крем карамел.

Мнението беше редактирано от I`M на 18.07.22 22:10.

20.07.22
16:42

На това дето аз му викам спринтове , хората май му казват леко тичане. Едвам стигам до десет такива “спринта”. Иначе на клипа наклонът изглежда по-малък , отколкото когато го тичам в действителност.

Мнението беше редактирано от I`M на 20.07.22 16:45.

20.07.22
22:36

Клипът е публикуван като частен.

25.07.22
20:43

Напослеък не съм много активен в попълване на дневника. Ходя си по планината , тренирам си на халки, с ласитици, с камъни, обаче все по -рядко ползвам лаптопа и телефона като приключа с работата. Като се прибера лаптопа много по -рядко го включвам, а телефона дори го зарязвам вкъщи като излизам в планината. Като се прибера от планината( принципно почти на смрачаване) обръщам внимание на децата и след това въобще не ми се попълва дневник или чете квото и да е.
Днес излезнах малко по -рано и след като изкачих около километър и половина реших да правя спринтове. При температура от 28-29 градуса определено не беше добра идея. Планувах да направя десет минути ( тичам нагоре , слизам до стартова позиция ходом и отново тичане) , но едвам изкарах до 8. След петата минута и темпото падна и органът, който редовно ме подсеща в колко лоша форма съм взе да пулсира силно болезнено. Отделно и от жегата ми прилоша, ама като ми е толкова акъла....
Та днес се прибрах и малко по -рано.
Поблъсках малко и на чувал, но за първи път от мното време ме заболя отново дясното рамо. Най-вероятно то лежанката , която правих наскоро.

Няма как да не изглеждам доволно след закуска от пет палачинки, два банана, мнооого течен шоколад, литър прясно мляко и разходка в планината.

26.07.22
22:10

Физическата активност днес:

1. Час и половина ходене в планината.
2. Лицеви опори с децата на гърба , отделно и с ластици, тяга и преса с ластици.
3. Час и половина ходене в планината + няколко спринта.

Имам болка в дясната предмишница при набиранията, та ги спрях. Надявам се до 3-4 дни да поотшуми, че да си правя набирания отново почти ежедневно.
Храната днес:

1. Литър прясно мляко  с три лъжици протеин, филия със сирене и луканков салам.
2. Чиния каша със сирене, филия хляб.
3. Диня със сирене.

Следобед така ми се приспа, че сега трябва да работя. Поне не ми се спи.

27.07.22
21:13

Физическата активност днес:

1. Час и половина ходене в планината.
2. Час и половина ходене в планината + около 10 минути спринтове.

Днес за разлика от отминалите дни сутринта беше доста по-топло от вечерта. Даже сутринта си беше яко жега. Вечерта подухваше и лек хладен ветрец, та спринтовете не бяха на умиране като миналия ден.

Храната:

1. Половин литър прясно мляко с три лъжици протеин.
2. Пилешко с ориз и две филии хляб.
3. Две препечени филии с масло, диня.

Последните няколко дни нямам много апетит и храната е относително малко калории, същевременно не падам под двадесет крачки на ден и се надявам тази седмица да съм кило-две. Ако пък не и така се чувствам добре.

Мнението беше редактирано от I`M на 27.07.22 21:17.

28.07.22
21:45

Физическата активност днес:

1. Час ходене в планината.
2. Около час тичане и ходене в планината + около 7-8 минути спринтове.

Днес ми беше много жега, затова и по-малко ходене от обикновено. Даже по града излизах с колата, вместо пеша, както обикновено правя. Като излезнах  през ранна вечер ми се стори , че не е толкова жега. Потичах доста по нагорнищата. Като стигнах до мястото за спринтове , вече бях на умиране. Обикновено има вятър , но днес въздухът беше една гореща и неподвижна мараня. Дори спринтовете ги правих сам. Моят другар се пльосна на сянка и отказа да тича с мен. Даже като го подканих ми хвърли един поглед тип ” като ти е толкова акъла тичай в тази пещ, аз не мърдам от сянката под дървото”. 

Храната днес:

1. Шепа горски плодове с 350 скир и половин буркан високомаслено кисело мляко, много мед.
2. Талиатели със сметана и пилешко филе.
3. Диня и филия хляб с луканков салам.

Днес смятах да тренирам, но много ми беше жега и прецених, че няма да мога и да тренирам и да ходя в планината, та  избора за мен беше ясен - планината. Утре може би. Обмислям да си взимам жилетка за ходенето в планината. Като се чудя дали 10кг. или 15кг килограма. Като имам малко повече време трябва да мръдна да ги пробвам на място как ги усещам и като тежест и като комфорт - дали ми е удобна за носене и т.н. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 29.07.22 00:50.

01.08.22
23:30

Физическата активност днес:

Доста ходене  в планината. Все още ме боли предмишницата и не мога да правя набирания. Очаквах още миналата седмица да ми мине, но не минава . На есичкото отгоре и рамото продължава да ме боли и не мога да правя лицеви , тоест мога , но с болка и вариант за утежняване на положението.
Хич не ми се ходи до Пловдив , но ако не тая седмица, то ще се опитам другата да мина да меря жилетка. Приципно от години почти всичко поръчвам по интернет, но в случая ми се ще да пробвам размер на място, че какъвто съм разплут да не дойде някаква, която няма да ми стане или да ми е много неудобна.

Храната днес:

1. Литър прясно мляко с три лъжици протеин.
2. Две филии хляб с домат и сирене, диня, няколко круши и половин литър прясно мляко с пет шоколадови бисквити.

Без да искам се получи едно полутвърдо сирене, което взе и че ми хареса.

02.08.22
21:55

Физическта активност днес:

1. Час ходене в планината.
2. Малко занимания с дъмбели и сосбтвено тегло.
3. Малко ходене и малко спринтове в планината.

Храната:

1.  Половин литър прясно мляко, две шепи горски плодове и две дози протеин.
2. Пъстърва, три филии хляб, картофено пюре.
3. Пет круши и половин литър прясно мляко.

Мнението беше редактирано от I`M на 02.08.22 21:59.

03.08.22
21:46

Физическата активност днес:

О т всичко по малко, като доста натоварих краката и веригата .

Храната днес:

1. Два сандвича с питка тортила, пилешко филе, полутвърдо сирене и сос от майонеза и кисело мляко.
2. Три филии хляб намазани с меко сирене и домат, изцеделно кисело мляко с мед и горски плодове.

Мнението беше редактирано от I`M на 03.08.22 21:48.

04.08.22
16:55

Тези дни “спринтовете” ги чувствам малко по -добре, тоест не чак толкова на сърдечен удар. Чувствам се с една идея по-бърз спрямо преди седмица- две, доколкото може изобщо да се говори за бързина при моето туловище. На видеото не си личи, но земята е камениста на места и това прави за мен тичането с една идея по-трудно.

Мнението беше редактирано от I`M на 04.08.22 16:58.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1