Храната вчера:
1. Две парчета баница ( клин с картофи), авокадо с домат, протеинов бар и чаша прясно мляко.
2, Пица с блат от тортила питка и сандвич с тортила питка.
3. Протеинов бар, 4 десерчета тип оризовки, чаша горещо мляко с мед.
4. Четири големи круши.
Определено малко повече ( отколкото ми се искаше) хапнах вчера, но поне се почуствах задоволително сит. Даже и днес все още се чувствам сит.
Мнението беше редактирано от I`M на 23.01.23 16:28.
Храната вчера:
1. Два сандвича с франзела, пица, три десертчета тип оризовки.
Едно хранене. В момента съм доста гладен, но ще се опитам да изкарам още час и половина -два до вечеря и евентуално да остана на едно хранене и днес. Въпреки засиления прием на пици и сандвичи последните дни, днес отново ми се ядат сандвичи и най-вероятно ще ям.
Днес набиранията странно ми бяха много трудни.Едвам направих няколко тройки и то не с най-чистата форма. С оглед на времето тези дни обикалям с гумени ботуши. Едно, че не ми са много удобни. Друго и че днес вече усетих, че ми са протрили малко краката на две места. Може би трябва да слагам по-дебели чорапи.
Според часовника ми - средният разход на калории на ден се върти между 800-1000кк. Горе -долу и аз ги смятам толкова, като засега не смятам да увеличавам движението.
Мнението беше редактирано от I`M на 24.01.23 16:32.
Храната вчера:
1. Две пуешки и едно кокоше яйце на очи, три филии хляб, три палачинки, домат и авокадо.
Вчера тъкмо бях почнал да ям овесените палачинки и ги поливам с топинг заместил и влиза жената в стаята и си носи две филии хляб обилно намазанани с течен шоколад, че и после още една си намаза. Не , че палачинките бяха лоши-напротив, но определено филийките с течен шоколад бяха примамлива гледка.
Вчера пропуснах сандвичите и пицата, но днес ще им се реванширам. А и протеиновите курабийки с горски плодове се пекат във фурната, та и десертът е вече почти готов.
Мнението беше редактирано от I`M на 25.01.23 19:28.
Храната на 25.01.23:
1. два сандвича с франзела и една пица, протеинови курабийки
Храната на 26. 01.23:
1. Пица, протеинов бар.
2. Ориз със свинско, буркан кисело мляко, протеинов бар.
Храната на 27.01.23:
1. Ориз със свинско, две филии хляб, протеинов бар.
2. Пица.
3. Тиквено семе, фъстъци.
Храната на 28.01.23:
1. Зеле с ориз и свинско, две филии хляб, протеинови курабийки.
2. Пица, протеинови курабийки.
Мнението беше редактирано от I`M на 29.01.23 15:59.
Храната вчера:
1. Пица.
2. Гювече, две филии хляб, протеинови курабийки с домашно сладко от горски плодове.
Няколко поредни дни вече съм на повече от едно хранене на ден, а ми се ще повечето дни да съм само на едно. Определено при мен с едно хранене на ден по-добре върви отслабването.
Вчера уж щях да пробвам да правя кофички на въже, но така и не стигнах до тях. Теоретично мисля, че ефектът ще е близък до този на кофичките на халки. Практически обаче, си нямам представа как точно ще се получи и дали изобщо ще се получи както го мисля , но ще пробвам някой от тези дни . Едно, че ще ми се спести време , друго че на моменти ми е досадно да навивам ремъците всеки път като приключа с тренировка. Обмислях да ходя един път седмично на фитнес, но засега се отказах. Сложно ми се вписва в програмата.
Мнението беше редактирано от I`M на 30.01.23 16:53.
Храната вчера:
1. Протеин с прясно мляко, протеинови курабийки.
2. Три пържени яйца, задушени зеленчуци, три филии хляб, протеинови курабийки .
01.02.23
12:42
Привет, защо не олекотиш упражненията със с.т. и не правиш повече обем.
В предвит личното ти тегло,което не е малко.
Гумените ботуши не са добър избор за преходи.
Леки обувки goretex над глезена и гети..поздрави
казано от doni dimitrov на 01.02.23, 12:42:
Привет, защо не олекотиш упражненията със с.т. и не правиш повече обем.
В предвит личното ти тегло,което не е малко.
Гумените ботуши не са добър избор за преходи.
Леки обувки goretex над глезена и гети..поздрави
Привет,
Свикнал с ниския обем в една тренировка и ми се отразява добре. И от към разход на време ми е по - удобно да правя по едно - две упражнения в по 3-4 серии с макс. до 6 повторения. Отделно се изморявам от ходенето и в повечето случаи ми е и физически трудно( да не казвам невъзможно) да правя по - обемни тренировки.
Ходя предимно с туристически обувки, които не пропускат вода. Слагам гумените ботуши по изключение - когато е много кално и много мокро , защото после ми е много лесно да ги почистя като ги измия с маркуча. Слагам ги и когато е топло и ходя по терени с по-висока трева.
Храната вчера:
1. Кайма със зеленчуци на тиган, три филии хляб, протеинови курабийки, две големи купи мляко с ориз, две филии хляб с пастет.
Едно хранене. Днес отново мисля да се опитам да съм на едно, въпреки, че към момента взе доста да ми стърже стомахът.
Снимката от ляво е от 02.01.2023г., а в дясно от днес - 01.02.2023г. За този период съм свалил малко над 6 килограма. Честно казано очаквах да сваля около 3-4 килограма за този период и съм доволен, че съм свалих малко повече от очакваното.
Мнението беше редактирано от I`M на 01.02.23 14:44.
Храната вчера:
1. Два телешки бургера, протеинов бар, три десерта тип оризовки, купа цедено мляко с домашно сладко, 50 грама тиквено семе.
Едно хранене, ама минах едночасовия хранителен прозорец.
Днес имам лека мускулна треска в задните бедра, пък не съм ги натоварвал кой знай колко, като изключим една тяга с ластици от миналия ден.
Тренировка:
Двусети от:
1. Лег - 3х60,80,100,110,120.
2. Набирания - 3,3,3,3,3
Тяга надхват:
3х 70,90,110,130, 1х 150кг.
Мечка:
6х25,50,70
Днес в крайна сметка се озовах във фитнеса. Приятно се изненадах, че направих относително лесна тройка на лега и то в двусет с набирания. След като почти три години не съм правил лег във фитнес очаквах малко повече зор да видя. За разлика от лега обаче, тягата беше много трудна. Завърших с трудна единица на 150кг. надхват. Може би имах сили и за двойка, но с риск утре сутринта да се налага да си сменим ролите със сина относно обуването на чорапите. Колкото и странно да звучи - 70 килограма като, че ли ми бяха по-трудни от 150кг. на тягата
Храната продължава да е еднотипна - пици, сандвичи и по някой скромен десерт Не съм се теглил все още тази седмица, но ми се струва че съм свалил още.
Мнението беше редактирано от I`M на 06.02.23 19:36.
Храната вчера:
1. Овес с протеин и мляко.
2. Пица, една малка тавичка от нещо като протеинов кекс.
Мислих тези дни да се топна в някое плитко вирче/поточе или да се повъргалям хубаво в снега, но доста паднаха температурите и ще изчакам малко да се приближат до нулата, че и да я минат леко дори.
Мнението беше редактирано от I`M на 07.02.23 16:11.
Тренировката днес:
Двусет от:
1. Полулег - 3х 40,80,100,110 кг.
2. Набирания - 3,3,3,3
Двусети от:
1. Лег с дъмбели - 6,6,6 х 40 кг.
2. Мечка - 6 х 60,80,80кг.
Зерчер - 3х40,60,80 кг.
Обръщане от земя - 5х40,60,60, 4х60 + 5х 60 военна преса.
Привдигаха ми се тежести нещо тези дни, та ходих до фитнеса отново. Да видим до кога. На лега 40-ските дъмбели ми дойдоха екстра. Зор ми е само да се наглася да легна с тях. Зерчерът тежък и то не толкова на краката, а на пояса. На 80 ясно усетих как изпуска пояса. Военната имах малко проблеми с баланса, иначе самата тежест не ми тежеше толкова, но не ми беше и лека.
Храната вчера:
1. Гювече, половин хляб, татарско кюфте, банан.
Едно хранене.
Днес се теглих и кантара показа с над кило по-малко от последното теглене. Изненадах се, тьй като през уикенда се отпуснах повечко с храната.
Днес лично на мен ми беше една от най-студените сутрини за тази зима. Даже съкратих разходката до половин час . Следобедът вече беше екстра за разходка.
Мнението беше редактирано от I`M на 08.02.23 19:13.
Храната вчера:
1. Две принцеси с кашкавал, протеинов бар.
2. Мляко с протеин.
3. Два сандвича с франзела и луканка, протеинови курабийки.
Много рядко слагам шал, но тази сутрин сложих като излизах в планината.. От обръщането вчера имам силна мускулна треска в трапеца.
Мнението беше редактирано от I`M на 09.02.23 19:39.
Тренировката днес:
1. Кофички - шест серии по 8-10 повторения.
2 и 3 . Скрипцци
4. Странично разтваряне с дъмбели - 8х10,10,10 кг., 10 х7кг.
5. Преден клек - 3х40,60,2х80, 1х100, 2х 80,5х60 кг.
Мислих след кофичките да правя тяга, но впоследствие си промених мнението и реших да правя преден клек, вместо тяга. То и кофички не мислих да правя, ама като видя успоредката замених лега с дъмбели с кофички. На предния клек 100 кила ми тежаха много, но пък хубаво и чисто ги клекнах.
Нещо доста тренировъчен обем( по моите стандарти) направих тази седмица.
Храната вчера :
1. Два протеинови бара, един банан.
2. Пица, домат с авокадо, протеинови курабийки.
Сутринта имах неблагоразумието при температури от около минус 9-10 градуса да тръгна на разходка в планината без шал и шапка. Следобед вече беше приятно .
Мнението беше редактирано от I`M на 10.02.23 18:16.
Храната вчера:
1. Протеиново брауни, малко луканка, половин литър прясно мляко.
2. Протеинов бар.
3. Пица, авокадо с домат, 50 грама тиквено семе, две филии хляб, протеинови курабийки.
Де що имам мускул и де що нямам е в треска. Днес даже почти никва активност нямам, като пък храната е завишена. Утре мисля да направя една по-дълга разходка с кучето, ако не изникне нещо непредвидено.
Храната вчера:
1. Мезета( домашна лукнка и малко сирене), телешки бургер, два оризови бара, 7-8 ореховки.
2. Пица, протеиново брауни, 50 грама тиквено семе, протеинов бар с половин литър прясно мляко.
Малко повече от предвиденото беше храната вчера. Иначе почти ежедневното хапване на малко пица ми се отразява добре.
Днес направих около 9.5. км. ходене в планината за 2.22 часа. 5.5 км. изкачване и 4 км. слизане, като се изкачих от 300 до 740 надморска. Като изкючим 6-7 спирания по за 30-40 секунди на най-стръмните отсечки , маршрута го взех почти без спирания. Доста се изморих, за разлика от кучето, на което хич не му се прибираше.
Така любимата ми пица:
казано от Гордан на 12.02.23, 16:35:
Блата сам ли си го правиш?
Не. Напоследък за блат използвам тортила питка или лаваш, които купувам. Скоро не съм ял пица с домашно приготвено тесто.
Тренировката днес:
Двусети от:
1. Лег - 3х60,100,120,130кг.
2. Набирания - 3,3,3,3
Двусети от :
1. Тяга надхват. - 6х60, 3х110, 0,0 х 150кг. , 1,1,1 х 130кг.
2. Кофички - 7 серии по 6-8 бавни повторения.
Двусети от:
1. Полулег - 6,5,6х90кг.
2. Мечка - 6,5,6 х 60,70,80кг.
Военна преса - 6х40кг., 4,6 х 60 кг.
Изморих се днес. Тройката на 130 на лега ми понатежа и едвам я завърших. На тягата на 150 и двата опита ми изпусна хватът. Трябваше да махна ръкавиците и щеше да стане работата , но вместо това свалих на 130. Военната преса можеше и по-добре, но след 2-3 трето повторение ми се свличаха слушалките от главата и услията ми бяха насочени повече към да не паднат слушалките, отколкото към самото движение.Мислих, че бързо се движа а откарах 40 минути.
Храната вчера:
1. Пица, протеинов бар, половин литър прясно мляко.
2.Свинско с картофи, две филии хляб, цедено кисело мляко с овес и стафиди, протеинови курабийки.
Храната вчера:
1. Два протеинови бара , един банан.
2. Зеленчуци с пилешко филе на тиган,три филии хляб, протеинов шейк.
Днес сигурно ще се отпусна малко повече с храната, поне има повод.
Тренировката:
1. Лег с дъмбели - 8 х40 кг., 8х45кг., 8х45кг.+10 х 16 кг.
2. Преден клек - 5х40кг,3х80 кг., 1,1,1,1,1 х90 кг.
3. Набирания - 5,5,5
4. Обръщане от вис - 5х40, 5х60,1х80 +5х60кг.
Днес бях много уморен и с много силна мускулна треска в гърдите и раменете. Определено в понеделник прекалих с обема на тренировката за гърди.Чудих се дали изобщо да ходя да тренирам. Клекът и той ми тежеше( той принципно си ми тежи). Не знам дали и това, че два -три часа преди тренировката направих около 5 км ходене в планината и два км. ходене сутринта, оказа някакво влияние. Четиридесет и петиците дъмбели на лега ми бяха трудни за балансиране и с тази умора направих две много трудни и осмици.
Храната вчера :
1. Протеинов йогурт, протеинов бар, половин литър прясно мляко.
2. Малко луканка и сирене, сандвич с пилешко, кашкавал, чедър, гауда, домат, кетчуп,майонеза и торитила питка , две парчета шоколадова торта.
Очаквах да се отпусна повече с храната, но мисля, че в крайна сметка завърших вечерта с калориен дефицит. Кантара показа с едно кило надолу спрямо тегленето миналата седмица.
Храната вчера:
1. Два протеинови бара, литър прясно мляко.
2. Две татарски кюфтета, четири филии хляб, авокадо с домат, четири оризови бара, сто грама тиквено семе, две принцеси с кашкавал.
Вчера бях много гладен и прекалих( спямо това, което бях планувал) малко с храната. В тази връзка днес походих малко повече от първоначално плануваното. Направих около 9 км. ходене , но бавно и мудно, че хем имам мускулна треска в бедрата, хем и се чувствам уморен. Не знам дали комбинацията фитнес и ежедневно ходене в планината не ми идва повече с оглед и на обстоятелството, че съм и в калориен дефицит. Надявам се да е някакъв адаптационен период, че иначе ще спирам отнова фитнеса, а практически още не съм го почнал.
Мнението беше редактирано от I`M на 16.02.23 15:02.
Днес:
1. Полулег с дъмбели - 7,6,7 х 40кг.
2. Тяга - 5х60кг., 1 х80,100,120,140,150,140,120, 3х100кг.
3. Малко екстензии , бедрено разгъване и някъв вид гребане на машина и още нещо несъществено, което не се сещам в момента.
Пробвах днес четиридесетките на полулега - ако половината енергия не ми отиваше във взимането и обръщането им, може би щях да успея да направя и малко повече повторения.
Храната вчера:
1. Буркан кисело мляко с шепа ставфиди и овес, протеинов бар с две чаши прясно мляко.
2. Пица, авокадо с домат, три филии хляб, протеинови курабийки, 6 оризовки с малко сирене.
Мнението беше редактирано от I`M на 17.02.23 17:26.
Храната вчера:
1. Пица, сандвич, протеинов бар, прясно мляко, тиквено семе, три оризовки със сирене, круша
Едно хранене. Днес още не съм ял и отново ще съм на едно хранене.
Прецаках си телефона и сега се чудя дали да поръчам нов или да ползвам стария телефон на дъщерята. Иначе ако ще купувам в момента се чудя между Poco X4 pro, Poco F3 или F4, Motorola Edge 20 или 30 и One Plus Nord 2, като може и още нещо да ми допадне впоследствие .
Ще пробвам още някой ден със стария телефон на дъщерята и ако не ми е много бавен може да си остана и с него. В крайна сметка ( освен за говорене) телефона го използвам най-вече за четене на имейли, документи и някви новини/статии по интернет .
Мнението беше редактирано от I`M на 18.02.23 20:08.
Храната вчера:
1. Пица, авокадо с домат, две филии хляб, кисело мляко с овес и стафиди.
Едно хранене.
Тренировката днес:
1. Лег - 5х90,110,120,110,90кг.
2. Набирания + Кофички - 5,5,5,5,5 +5,5,5,5,5
3. Преден клек - 3,3 х80+10х40кг.
Днес никаква енергия и никаква сила. Не ми се и тренираше. Вчера отново на едно хранене и то малко като калории. Днес не съм ял още, а и непосредствено преди тренировка направих няколко километра ходене.
Храната вчера:
1. Малка порция талиатели с пилешко филе , парче сметаново руло с плодове.
И днес ще съм едно хранене, но ще гледам да мина 2000кк.
Храната вчера:
1. Пица, авокадо с домат, три филии хляб, протеинови курабийки.
Едно хранене.
Лека-полека мускулната треска взе да затихва. Единствено си остава усещането за умора в момента. Може би ще трябва да увелича малко храненето или да намаля малко движението. Първото е по -вероятно.
Тренировката днес:
1. Полулег - 15х40кг., 6х80,90,100кг.
2. Повдигане на ръцете с дъмбели от полулег - 8 х 11,11,11,11кг.
3. Някакво гребане на машина - три серии по 8-10 повторения, като последната серия беше с последната плочка.
4. Мечка - 8,8,8 х 60 или 70 кг.( не обърнах внимание колко точно и какви дискове слосложих, но някъде около 60-70 кила, ако има изобщо някакво значение)
Бавно и спокойно днес, без да си давам зор.
Храната вчера:
1. Протеинов бар с две чаши прясно мляко.
2. Овес с кисело мляко.
3. Гювече, пет филии хляб, авокадо с домат, протеинови курабийки.
4. Чай с мед и лимон.
Вчера малко повече храна спрямо миналите дни и ми беше добре. Нядох се и днес не се чувствам така изтощен.
Традиционното теглене в средата на седмицата показа с 1.2 кг. по-малко от тегленето миналата седмица. Предоволен съм от начина по който върви свалянето на килограми, поне засега.
Мнението беше редактирано от I`M на 24.02.23 12:22.
Храната вчера:
1. Пица, протеинова извара, кисело мляко с овес.
Едно хранене. Малко калаории, останах гладен. Днес няма да ходя на фитенс, няма да ходя много пеша и планирам по-обилно хранене.
Храната 24.02.23:
1. Пица, палачинка с шоколад,
2. Пица, протеинова извара.
3. 4-5 уискита с един шоколад.
Храната вчера:
1. Три пържени яйца, 4 препечени филийки с масло, чай с мед и лимон.
2. Две чушки с ориз, две филии хляб, протеинов пудинг.
3. Пица, едно уиски, малко шоколад.
Не бях пил алкохол доста време, но ми се препи нещо уиски миналия ден, та реших да си сипя една Джура. Тя пък взе , че и ми се услади и си сипах още 3-4 пъти.. Между другото аз си сипвам по 20-30 грама в чашата, та 4-5 уискита при мен означават около 100-120 мл. алкохол.
Два поредни дни с повече храна( калории) и по-малко активност. От утре - повече активност и по-малко храна. Поне по план.
Мнението беше редактирано от I`M на 26.02.23 16:29.
Тренировката днес:
Двусети от :
1. Лег - 15.40кг. 5х80,100,110,6х120, 3х130кг.
2. Скрипец - по 8 повторения съответващи на сериите на лега.
Двусети от :
1. Полулег с дъмбели - 15х18кг., 12х22кг., 7х40кг.
2. Мечка - 8 х50,70,70кг.
Тяга с дъмбели - 3,3,3,3 х40 кг.
Днес отново липса на сила, а уж съм отпочинал. Появи ми се отново хроничната болка в дясната предмишница. Затова и вместо с набирания лега го правих със скрипец. И на скрипеца ме понаболяваше, но нищо в сравнение с набиранията. На полулега реших да правя с малки дъмбели и повече повторения по същата причина поради, която не правих и набирания. В крайна сметка последната серия реших да направя с 40 дъмбели и при обръщането така ме сряза предмишницата, че за малко да изпусна дъмбелите. Честно казано не помня дали някога съм правил тяга с дъмбели, но днес с 40-те дъмбели ми беше много тежко, а и самата механика на движението ми се струва, че ми куцаше.
Храната вчера:
1. Пица, кисело мляко с овес и стафиди, протеинови курабийки.
Едно хранене. Днес още не съм ял, като най-вероятно ще се размина само с вечеря.
Обикаляме си с верния другар чукарите и сме доволни и щастливи.
Мнението беше редактирано от I`M на 27.02.23 18:45.
Храната вчера:
1. Пица, авокадо с домат, две филии хляб, протеинови курабийки.
Едно хранене. Не знам дали направих 2000кк. По груби сметки около 3500-4000кк ми е общия енергораход на ден и май ми идват малко приетите калории, но пък свалям добре и през повечето време не се чувствам толкова гладен, колкото очаквах.
Принципно не спя много през нощта , но напоследък като че ли взех да спя дори и по-малко, но пък се събуждам наспан. Вчера легнах след един ,но ме боляха нещо глезените и сигурно заспах около два. Сутринта се събудих около 5:30 и то наспан и свеж. Толкова свеж, че към 6 и нещо си включих лаптопа и седнах да работя. Не че всеки ден съм така - в повечето случаи заспивам около 12-01 и се събуждам около седем, обикновено малко преди седем. Все ставам преди алармите на телефона и часовника.
Тренировката днес:
1. Полулег 15х40, 5х80,90,100,4х110,5х100кг.
2. Лег с дъмбели 8х40,40,40кг.
3. Мечка - 8х60,80,80,80кг.
4. Преден клек - 3х60,80, 1,1,1 х90 кг.
Всичко много ми тежеше, въпреки че не тренирам с тежко. Пародксалното е , че започнах да ходя преди около три или четири седмици на фитнес ( след тпочти три годишно прекъсване) и първите дни имах повече сила от сега. Отдавам го на свалянето на килограм и на малкото калории, които приемам. След фитнеса малко над час ходене в планината.
Храната вчера:
1. Овес с кисело мляко и стафиди.
2. Две пици, два оризови бара.
Седмично теглене - с килограм по -малко от тегленето миналата седмица. От 02,01,2023 до днес 01.03.2023 съм свалил 10 кила, че и малко повече . Малко ми е храната и разумът ми казва, че трябва да я увелича , но желанието да свалям повече и по-бързо килограми влиза в противовес с разума.
Храната вчера:
1. Кисело мляко с овес и стафиди, половин литър прясно мляко.
2. Зеленчуци с кайма на тиган, четири препечени филийки с масло.
3. Протеинови курабийки с прясно мляко.
Вчера хапнах задоволително, чак ми стана тежко вечерта. Зеленчуците в съотношение с каймата бяха горе-долу 50 на 50 . По 500-600 грама кайма и зеленчуци. Въпреки задоволителното хранене мисля, че бях в дефицит.
Тьй като на 02.01.23г. се снимах като почвах режим, реши на всеки следващ месец на тази дата( когато не забравя) да се снимам за сравнение.
Та, отляво е снимката от 02.01.23г., а от дясно от 02.03.23г. Аз лично виждам напредък. Не е нещо особено, но според мен все пак си личи,че съм свалил няколко килограма.Можеше и по-добре, но каквото такова.
Мнението беше редактирано от I`M на 02.03.23 14:38.
казано от I`M на 02.03.23, 14:34:
Аз лично виждам напредък.
То е очевидно, че има :-)
Мнението беше редактирано от DydoFit@ на 02.03.23 14:50.
казано от DydoFit@ на 02.03.23, 14:39:
А кантара какво казва........
Слез от мен докато не съм се счупил.
Видях, че си писал в предното мнение, та затова махнах въпроса за тегленето.
Но нали някой казват, да не гледаме кантара, а само огледалото /снимки/ и сантиметъра. Е да де, ама при повече тегло, скелетната структура не я интересува дали ще влачи 10 кила отгоре сланина или 5 мускул и 5 сланина. Все ѝ тежи.
Сега някой ще ме контри, че ако мускулО е около гръбнака /изграден от много тяга/, няма да тежи на скелетната структура, в частност гръбнака щото било уекрепено добре. Така и с коленете и т.н., които също са укрепени от клекове и мускулите на краката:-)
Мнението беше редактирано от DydoFit@ на 02.03.23 14:54.
казано от I`M на 02.03.23, 14:43:
Като гледам кутиите и бутилките на уискатата отзад, ще стане работата, няма да се плашиш :)
казано от kaloyan на 02.03.23, 15:15:
казано от I`M на 02.03.23, 14:43:
Като гледам кутиите и бутилките на уискатата отзад, ще стане работата, няма да се плашиш :)
Само кутии са и то празни :) По някаква причина ми харева да ги събирам и с годините като съм купувал/ми са подарявали уиски съм си оставял кутиите. Иначе миналата година не знам дали успях да изпия сборно и една бутилка уиски за цялата година. Не, че по- предишните години е било много по-различно, но поне една бутилка( сборно за цяла една година)изпивах.
Иначе ще стане работата и при мен, само че с с пици :)
Дидо, аз гледам и кантара. Над определени килограми лично тегло , определено не се чувствам комфортно.
Мнението беше редактирано от I`M на 02.03.23 16:32.
Тренировка тази сутрин:
1. Военна преса - 15х20кг., 5х40,60,65, 3х70, 1,1,1 х 80 кг.
2. Тяга - 6х70, 3х110,3х130,0х140,1,1,1,1, х 130кг.
3. Кофички - 6СТ, 6,6,6 х18кг., 6СТ.
4. Придърпване на скрипец - три или четири серии
5. Повдигане на ръцете с дъмбели -8,8,8 х40 кг.
Военната никога не ми е вървяла кой знае колко, но днес видях доста зор. 80 килограма ми тежаха много. На тягата обикновено ми изпуска хвата на 150 кила, но днес изпусна още на 140, като след това и при единиците на 130 трудно задържах лоста. Може би трябваше да я сложа първо упражнения, че като стигнах до тягата ръцете бяха взели вече да ми се изпотяват. Кофичките ги правих с 18 килограма дъмбел , задържането на който ме затрудняваше повече от самото упражнение.
Храната вчера:
1. Гювече, четири филии хляб, пица, протеинови курабийки.
Едно хранене. В момента чувствам доста глад, а още няма 12 часа. Сега смятам да поработя няколко часа и най-вероятно ще разсея мисълта за храна.
И една снимка на гърба от вчера. Ако трябва да степенува мускулните групи които не ми вървят на първо място са гърдите, непосредствено след тях е гърбът. Принципно като започна да свалям килограми първо започвам да губя или най-бързо губя мазнини от гърба. Този път обаче гърбът, като че ли най-бавно се чисти от мазнините( спрямо другите мускулни групи) , но се надявам с падането на теглото още надолу да започна да губя повече мазнини от гърба и да вземе придобие малко по-фин вид.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече