13.01.20
20:21
Здравейте, момиче съм на 19 години с ръст 165, 64 кг.
От кръста надолу съм нормално слаба, нагоре съм по-пълничка, най-вече в долната част на корема и в ръцете.
Какви упражнения трябва да се правят и по колко повторения? Ако може да ми препоръчате някаква програма, благодаря предварително!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимТака, както го описваш, звучи малко като несъразмерност, обоснована от хормонални проблеми и стрес. Няма как целево да отслабваш по зони.
13.01.20
21:44
Пих противозачатъчни хапчета 2 години и половина преди да ги почна бях 52 кг, август месец 2019 год ги спрях и тогава бях 61-62 кг и усещам че започвам да дебелея.Начинаеща съм и наистина не знам откъде да започна, колко калории ми трябват на ден, какво трябва да ям повече протеини или въглехидрати и колко мазнини и кои тренировки са най-подходящи?
Мнението беше редактирано от Даяна Димитрова на 13.01.20 21:48.
Моята максима е: яж непреработени храни, храни се балансирано без да изключваш никоя хранителна група, намери си спорт, който да ти е приятен и избягвай стрес и химия под формата на хапчета. Не се цели към бързи резултати и не се впускай във временни режими, които не могат да ти станат начин на живот.
Инсталирай си MyFitnessPal и почни да се учиш да си записваш храната. С течение на времето ще се научиш какво да ядеш и какво не и по колко и ще ти остане знанието за цял живот. А тренирането както е казала Кико Сан, трябва да е нещо, което ти е приятно. И да можеш да го правиш в дългосрочен план без да ти създава неудобства.
14.01.20
00:26
Благодаря
14.01.20
00:48
Нормално ли е приемането на 1200 калории на ден според Вас, така ми го изчисли приложението
14.01.20
22:26
А кое трябва да приемам повече, ако искам да отлслабна протеини или въглехидрати, четох но на доста места е различно и се обърках
Няма голямо значение. Което те наяжда повече и ти е по-удобно. Важното са калориите накрая колко са и дали си в дефицит. Например ако не можеш да се почувстваш сита без месо - ами яж месо. А ако не можеш да се заситиш без хляб - ами яж и хляб. Калориите са най-важни, не толкова откъде идват. Най-добре е да ядеш ранообразно и балансирано.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече