13.01.20
20:21
Здравейте, момиче съм на 19 години с ръст 165, 64 кг.
От кръста надолу съм нормално слаба, нагоре съм по-пълничка, най-вече в долната част на корема и в ръцете.
Какви упражнения трябва да се правят и по колко повторения? Ако може да ми препоръчате някаква програма, благодаря предварително!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Така, както го описваш, звучи малко като несъразмерност, обоснована от хормонални проблеми и стрес. Няма как целево да отслабваш по зони.
13.01.20
21:44
Пих противозачатъчни хапчета 2 години и половина преди да ги почна бях 52 кг, август месец 2019 год ги спрях и тогава бях 61-62 кг и усещам че започвам да дебелея.Начинаеща съм и наистина не знам откъде да започна, колко калории ми трябват на ден, какво трябва да ям повече протеини или въглехидрати и колко мазнини и кои тренировки са най-подходящи?
Мнението беше редактирано от Даяна Димитрова на 13.01.20 21:48.
Моята максима е: яж непреработени храни, храни се балансирано без да изключваш никоя хранителна група, намери си спорт, който да ти е приятен и избягвай стрес и химия под формата на хапчета. Не се цели към бързи резултати и не се впускай във временни режими, които не могат да ти станат начин на живот.
Инсталирай си MyFitnessPal и почни да се учиш да си записваш храната. С течение на времето ще се научиш какво да ядеш и какво не и по колко и ще ти остане знанието за цял живот. А тренирането както е казала Кико Сан, трябва да е нещо, което ти е приятно. И да можеш да го правиш в дългосрочен план без да ти създава неудобства.
14.01.20
00:26
Благодаря
14.01.20
00:48
Нормално ли е приемането на 1200 калории на ден според Вас, така ми го изчисли приложението
14.01.20
22:26
А кое трябва да приемам повече, ако искам да отлслабна протеини или въглехидрати, четох но на доста места е различно и се обърках
Няма голямо значение. Което те наяжда повече и ти е по-удобно. Важното са калориите накрая колко са и дали си в дефицит. Например ако не можеш да се почувстваш сита без месо - ами яж месо. А ако не можеш да се заситиш без хляб - ами яж и хляб. Калориите са най-важни, не толкова откъде идват. Най-добре е да ядеш ранообразно и балансирано.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече