15.01.20
16:22
Здравейте, приятели.
Имам проблем със свалянето на килограми, защото не мога да улуча идеалния хранителен режим. Преди години се занимавах активно с фитнес, но след 2 раждания мислите ми се насочиха съвсем в друга посока. Децата обаче пораснаха и аз все още не мога да си възвърна килограмите. Опитвам се да намаля въглехидратите в менюто си, но получавам световъртеж и треперене, защото кръвната ми захар след ражданията стои в доста ниски нива. Гледам да замествам с повече плодове, но не достигам до необхдимата ситост и посягам към сладки, тестени изделия. Понякога ям и от стрес, защото работата ми е доста стресираща. Когато се опитам да намаля калорийния баланс се получава същото и в края на деня , за да спра болките в главата и световъртежа ям какви ли не вредни храни, за да заситя глада. Успявам да сваля до няколко килограма, но след известно време възвъщам килограмите си и така с години. Не мога да тренирам активно, защото тежестта на тялото ми вече е доста голяма и се страхувам да натоваря активно ставите си, защото не са свикнали с такава тежест и се боя от контузии, защото усещам, че ставите поддават при опити за тичане, а и при по активно натоварване отново получавам световъртеж и главоболие. Опитвам се да ходя активно, но само ходене не помага, трябва да натоваря по- интензивно тялото, за да започне да гори по- активно калории и да топи мазнини. За да стане по- ясно съм на 37г. 170см висока и към момента теглото ми е 117кг. За моята височина трябва поне 40-50кг да сваля, което си е доста сериозна цифра. Преди ражданията бях 60кг. ,по време на първата бременност качих 60кг и заковах на тези килограми и е голяма мъка от тогава.
Чувствам, че съм в някаква здравка черупка, от която не мога да се измъкна каквото и да правя.
Всякакви идеи и съвети ще са ми от полза.
Благодаря предварително!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes