16.01.20
19:49
Здравейте, предложете диетични сладки, които си правите или сте си правили... желанието ми за сладко е огромнооо, а и искам сама да си го направя, вместо да ям тея пасти, боклуци и т.н по магазините 😃
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим16.01.20
22:59
Палачинки от банан. Ама то каквото и да е диетично ако изядеш 10 вече не е диетично 😄 за мен десерта е 1 доза протеин разбит в ядково мляко с 1 банан.
Мнението беше редактирано от LilSaint05 на 16.01.20 23:01.
16.01.20
23:16
Мнението беше редактирано от LilSaint05 на 16.01.20 23:21.
Давам ти моя топ рецепта 🙂
В купа с малко вода разтваряш 10 гр желатин (на водна баня или в микровълнова), после доливаш до 500 мл вода. Слагаш малко подсладител по избор и на вкус - аз слагам аспартамено овкусено разтворимо сокче - аналог на степчетата, но ти можеш да слагаш стевия или друг натурален подсладител ако си предубедена. Добавяш шепа замразени плодове и лъжица овес. Слагаш в хладилника и след 12 часа имаш желиран плодов десерт, който е стотина калории за половин килограм.
17.01.20
00:41
Благодаря, само аспартамовото сокче със сигурност не е добра идея иначе звучи супер 🙂
Както казах, можеш и стевия, и малтитол или каквото си решиш да ползваш за подсладител нискокалоричен.
Иначе потърси научно доказателство за вредата от аспартама, ще се изненадаш като видиш че няма такова. Ама научно, с изследване, не от розали.ком или женатаднес.
https://www.healthwriterhub.com/medical-journal-search-engines/
17.01.20
01:12
Да аз дори четох тук, има статия за аспартама... тези неща не ги знаех, но като прочетох се изумих
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече