Висок кортизол

Здравейте, казвам се Ивелина и съм 37год. През последните три години живота ми се обърна на 180 градуса - загубих брат си и детенцето ми се роди с много рядко заболяване. Всичко това доведе до напълняване. В момента съм 70 кг/160 см. След направени изследвания на щит. жлеза, пълни кръвни изследвания, полови хормони, надбъбречни жлези се оказа, че кортизола ми е много над горна граница. Външният вид бе единственото нещо, с което прикривах болката. Вероятно си представяте какво е ежедневието ми - сутрин водя детето на рехабилитация, после на работа, като всяка жена трябва да свърша и малко дом. работа...., къде хапна, къде - не, но въпреки това мога да отделя един час за себе си. Не пиша всичко това, за да ме съжалявате, пиша го за да ми помогнете. Моля Ви за съвети, моля Ви за помощ, за моето емоционално и психическо съхраняване. Няма как да върна времето назад, но килограмите мога! Как да започна, с какво, а добавки да приемам ли при този висок кортизол?

Темата беше редактирана от Ивелина Йорданова на 18.01.20 19:00.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1