19.01.20
19:04
Здравейте започнах отново да тренирам по една тренировъчна програма. Това е тя програмата https://www.bb-team.org/workout/1282_barzo-i-lesno-otslabvane-samo-za-3-dni-sedmichno?fbclid=IwAR3bwNaRnMZCPW2RHwXjkrw1F6lBwWLa_4nVNWs5wVuqu0N-t8YL5xeM3ww
“Бързо и лесно отслабване само за 3 дни седмично”
Исках да попитам тъй като не разполагам с много време а виждам че ми отнема по 2 часа и половина близо 3 обикновенно, дали бихте могли да ми препоръчате някаква по-кратка даваща ефект тренировъчна програма. И също тъй като ми се иска да поотслабна дали може да ми препоръчате някаква диета тъй като явно само със фитнес няма да стане. Целта не ми е да стана Херкулес а просто да придобият форма тъй като сега съм със шкембе.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
HS Labs Creatine Powder
Креатин монохидрат
Още предложения от BB-Shop
24.02.20
15:32
Прав си че с фитнес само не става, най-важно е какво ядеш. Тази програма прилича на класически двудневен сплит без упражненията на двудневният сплит хахаха сега сериозно
Неслучайно тренираш 3 дни в седмицата, а не примерно 6 както повечето трениращи хора
т.е. ефекта ти на тренировки е по-нисък
Ако искаш просто да ОТСЛАБНЕШ - ти трябва калориен дефицит, може и без тренировки, друг е въпроса колко е здравословно и въобще адекватно това
ако искаш да отслабнеш качествено демек изпразване на клетката на тялото от мазнини и пълнене с чиста вода и изграждане на мускулна маса с белтъци - ти трябва ежедневно натоварване... и движение, седенето на стола убива формата и метаболизма много повече от всичко останало
също така корем не се прави с коремни преси, а с диета (основно)
прочети теми за НВД-ВМ,НВД,Кето и въртене на въглехидрати за да добиеш основна представа как се хранят повечето хора които не са родени със 8 плочки или не са на стероидни мостове от 10-20 години
Ако нямаш време да тренираш прави само кардио но съобразено с годините ти. Тоест ако си на 40 без сърдечни заболявания прави високо интензивно кардио 40-50 минути на ден като следиш пулса да е максимум 140-150. Примерно вървене на пътека под наклон 20 градуса (20.0 на машината където пише). Или крос/колело/гребане на машина за кану-каяк). Не се препоръчват спринтове и бягане като цяло за хора над 100кг. тъй като прецаква много неща по краката ти. Този пулс 150 ти е 75% работен обем на сърцето, като даже той е малко прескочен (за справка този сайт https://www.heart.org/en/healthy-living/fitness/fitness-basics/target-heart-rates или по формулата [BP = години - 22)*0.7] ). Като заедно с това ти кардио, разходки до кафенета и малко диета за калориен дефицит, по-малко или никакви въглехидрати и корема ти и прочее ще изчезне за 0 време.
Успех!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече