07.02.20
10:55
Привет на всички. Искам да си закупя трибулус, но тъй като съм новобранец в “хранителните добавки” бих искал да се обърна към Вас за да ми споделите коя марка взимате и какви са Ви резултатите.Главно търся повишаване на либидото и силата.
( Мои приятели ми препоръчват ( https://www.tribulus-bulgarian.com/shop/bulgarian-tribulus-terrestris-1-opakovka/ ) П.С: Извинявам се ако това е спам. Та някой ползвал ли е този, мнения? )
Поздрави!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим24.02.20
14:30
Здрасти, мнения колкото глави, истината е, че трибулуса не влияе по никакъв начин (сам по себе си) на тестостерона, ако искаш изпитан продукт - купи си трибулуса на който качвам снимка. Не знам за какъв чеп (а де) ще го пиеш, но лично аз не усещам абсолютно никаква разлика в тренировките с него или без него. От капковата тинктура можеш да си забъркаш колкото концентриран искаш да е, стигал съм до едно шишенце за 3-4 дни, но освен че не е изгоден (трибулуса като цяло) освен да ходиш навсякъде с палатка друг ефект много няма да видиш. Друг е въпроса, че повишава либидото много ако това е фактор за теб лично да тренираш по-добре...
Също така Cvetita Herbal Tribulus Мax е друг добър течен вариант, според мен (отвратителен вкус);
От таблетна форма съм оставал доволен от Amix TribuZMA ( с добавен цинк ).
Знам какво “казват” изследванията, но при мен имаше ефект в нивото на тестостерон след прием на трибулус+Alcar. Сигурно е имало и други фактори, които не се сещам да отчета (спортуването не е сред тях...)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече