18.02.20
17:18
Здравейте.Идва периода в който трябва да почна да чистя.В същото време идват 3-4 натоварващи месеца в които ще е нужно да съм на 100 процента концентриран.Преди години когато чистех екстремно (30-40% дефицит) си спомням че бях отпаднал,раздразнителен,забравях доста и такива ти неща.
Въпроса ми е при 10-15% дефицит дали ще имам такива проблеми ? При вас как е било.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЗа ефективно чистене с възможно най-малко загуба на мускулна маса, в началото се започва с малък дефицит. Примерно, ако поддържаш на 2000 ккал, ги намали на 1800. Тегли се редовно и си взимай мерки, но при едни и същи условия (примерно сутрин след тоалетна). Продължаваш така докато в един момент не достигнеш плато и нямаш повече прогрес. Тогава ги намали на 1700 и т.н., схващаш идеята.
Такива екстремни чистения са адекватни само в период на качване, за 2 седмици някъде, под формата на т. нар. мини кът. А после се минава обратно към бълк.
Мисълта ми е, че за да не ти се отразява лошо този дефицит, се прави бавно и умно. А не от 2000 ккал да слезеш на 1300 и накрая хем да си гладен и изнервен, хем да се чудиш що не изглеждаш както искаш.
А освен калориите си гледай и макросите.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече