08.03.20
18:19
Здравейте, имам нужда от съвет за възстановителните хранителни добавки. Така като, сегашния ми протеин е на свършване (PhD- Diet Whey) търся нов. PhD Diet Whey избрах, защото искам да намалям тегло си, вместо да го покачвам и мисля, че от тази гледна точка съм много доволна. Но така като се занимавам с лека атлетика на много високо ниво, не съм сигурна дали аминокиселините и възстановителния ефект на този протеин са ми достатъчни, много често се чувствам изморена (става дума за интензивни тренировки по 3 часа, 6 дни седмично). Започнах да се чудя, дали няма да е добре, да приемам и отделно аминокиселини, или е по- добре да сменя протеина. Ще се радвам, ако ме посъветвате за марка и продукт към които да се насоча, без значение от цената. :)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим13.03.20
01:37
Привет,
Не бих препоръчал отделни аминокиселини, тъй като нямат предимства пред стандартния суроватъчен, казеинов или който и да е от животинските протеини.
Тренировките ти звучи доста натоварващи и по-скоро бих погледнал диетата като цяло, качестово на сън, нивата на стрес и т.н. Разликата между протеините на прах не е голяма и надали смяна на марката ще ти се отрази.
Причината за лошото възстановяване, може дори да не е свързана с протеина, например: недостатъчно въглехидрати за такъв тип дълги интензивни активностти ИЛИ недостатъчно мазнини, които да поддържат хормоналния ти баланс.
Ако ми опишеш режима си с няколко изречения, бих могъл да дам малко по-полезен акъл ;)
Поздрави
Човек, само като ти видях описанието на едното клипче, без даже да съм го гледал или слушал - щото нямам време сега - но се абонирах за канала ти :D
13.03.20
02:06
казано от Димо на 13.03.20, 01:47:
Човек, само като ти видях описанието на едното клипче, без даже да съм го гледал или слушал - щото нямам време сега - но се абонирах за канала ти :D
Ха ха, хиляди благодарности, радвам се, че съм разведрил обстановката в 2:00 през нощта... :D
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече