Лост за набиране, за врата

23.03.20
10:14

Здравейте, поради създалата се обстановка, няма как да се ходи на фитнес. Последните дни си накупих някои неща за тренировка вкъщи. Сега искам да купя лост за набиране, който се монтира на вратата. Масовото моделите са като този: ЦЪК . Лоста ще го ползвам не за набиране, понеже съм 100 килограма а масово им дават максимално 100кг. Ще вързвам ластици или каиши за него. Притеснява ме че масово са пружини, а не с развиване или навиване (като хюнебек). Не знам колко здраво ще е тази пружина. Ако някой има някакви наблюдения и опит моля да сподели. За да знам какъв лост да купя.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

30.03.20
00:14

Същият лост си бях купил като студент за квартирата. Съквартирантът ми тежеше 120 кг. и си се набираше на него постоянно, без никакви проблеми. Имай предвид, че лостът е телескопичен, но отделно, за захващане към стената има две дебели пластмасови /или от твърда гума/ гайки. Те се хващат към стената/пространството, където ще мотнираш лоста. Ако е в каса на врата - взимаш яки видии, възможно най-дебели и поне 3 см. Ако е в стена - дюбелчета. Тези “пъпки” като се монтират и затегнеш лоста - няма мърдане. Периодично обаче, ще трябва да изградиш навик да затягаш /развърташ, з’ е телескопичен/ лоста, защото се разхлабва с ползването. На снимката съм оградил къде да обърнеш внимание - в края на лоста има малък отвор, в който влизат тези издатинки.

30.03.20
07:42

Благодаря за информацията.

30.03.20
11:22

Днес ми пристигна същия лост. Добра е идеята за връзване на ластици за него, не се бях сетила. Издържа ме увисена(краката във въздуха 😂😀) на ластици с 40кг съпротивление двойно омотани, което значи, че за ластик 50-80кг трябва да е стабилно. Поне лесно се завива и без нищо допълнително ми издържа клоунските изпълнения 😁 След седмица ще се види колко е здрав наистина.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1