Подуване

Здравейте ! Нова съм тук и се надявам да ми помогнете.
Откак се помня имам следният проблем - подуването, болки в стомаха след съвсем малко храна и постоянно чувство за тежест ниско долу - червата. Това доста ми пречи. От един плод или само едно хранене и съм вече подута, затова и не ям толкова, колкото трябва. Не се чувствам добре по този начин. Ходенето ми по голяма нужда също е нередовно и се чувствам още по-подута. Активна съм, ако има значение висока съм 165, 45 кг, добре се чувствам така, не ми трябват повече кг :) Ще споделя какво хапвах днес- към 12 часа - средно малък домат, с малко сиренце, извара доста обичам, малко морков, понякога. Нищо тежко, а съм се подула. После хапвам към 15 часа - половин киви, половин ябълка, малко круша със скир или кисело мляко и ги омесвам. След това в 18 часа - червен боб, около 50 грама с малко млечен продукт, най-често сирене или извара. Обичам млечните продукти и не мисля, че е от тях, нито от друга специфична храна, даже и от водата се подувам. Не съм веган, но съм вегетарианец, гади ми се от месото.Така се чувствам след всякакво хранене. Мисля, че има и други като мен тук, надявам се ми помогнете :) Благодаря ви !

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1