Лицеви опори с раница

05.04.20
16:02

Здравейте!  Вкъщи си тренирам базово с щанга от няколко месеца. Искам обаче да увелича постиженията на лега. Ден тренирам, два почивам, на тази схема съм. Отделно от това, всеки ден си правя по 15 лицеви. Въпроса ми е, ако всеки ден правя лицеви с раница, в която слагам диск 10, 15 кг. това би ли ми помогнало да прогресирам в лега или би довело до претрениране?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Bart Simpson

05.04.20
16:28

15-те лицеви опори ли????

казано от Bart Simpson на 05.04.20, 16:28:

15-те лицеви опори ли????

Да, всеки ден си правя лицеви 1 серия, 15 повт., просто за тонус. А веднъж на 3 дни с щангата.

05.04.20
16:48

7 годишния ми племенник прави по 30-35 на ден. Ако си над 7г. няма от какво да се притесняваш.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1