05.04.20
20:42
Пиша какво се е случило със мен и не искам никой да обременявам с това....
В дневника си писах за нещо, като болест и че имунната система..дрън-дрън...та, вируса, който се опита да се всели във мен, до сега никога не бях изпитвал такива симптоми...пиша и създавам статията с цел превенция и осмисляне....
изпрах с Ариел за пореден 3 път, но ми се стори, че много мирише и чак алергия ми се получава, ужас....носа ми ще гръмне от тая миризма....легнах и не можех да заспя, направо не се издържаше, режеше ме....проветрих, беше много студено тогава....легнах..без промяна...на сутринта разбрах, че не е от праха....едната ноздра на носа, лявата, все едно имаше игла или нож и режеше вътре...за моя 47 годишен стаж, не бях изпитвал това никога до сега......мнителният ми мозък заподозря веднага влизане във аптеката на Била по предният ден, където дишах изключително през носа, нарочно....
...сополи, които не спират, но носа е отпушен и остра режеща болка на определено място, както тия реклами по тв с червена пулсираща светлина.....
...понеже не съм свикнал да се тормозя в болничини и тем подобни...трябва да се работи....купих антибиотик....след 4 хапчета всичко се оправи...то, след още първото ...получих веднага облегчение, но изпих общо 4, за всеки случай..........
...искам да опиша, какво излезе от носа после, но за гнусливите, да не четат)))).....разбрах, че това са мъртви левкоцити, които са се борили с врага )))....2 седмици излизаха, като храчки...от носа...направо се изненадох, къде това се е побрало.....
който мисли, че това е нищо.....един вирус влиза, под формата на една шибана бактерия и моя организъм и със всичките си лимфни възли и милиони левкоцити не може да се пребори лесно с това....представяте ли си))), влиза един воин в леговището на врага с хиляди и милиони противници и ги убива.......
...а като видя и зравните ни заведения, по хубаво никога да не влизам там никога!!!!
Пазете се! И...бъдете интелигентни, умни хора!
Темата беше редактирана от Rldik Ridik на 05.04.20 20:44.