10.04.20
16:30
Здравейте! Моля за съвет-много съм притеснена. От няколко години вече, тренировките ми включват по 30 минути на велоергометъра. До сега не съм имала проблеми с това, но.. Наскоро четох в разни сайтове, че честото въртене на велоергометър при жените било много вредно за “отдолу”. Наплаших се много и не смея да се кача. Въпросът ми е мислите ли, че е възможно да се деформирам нещо от това, да ми се уголеми “нещо” отдолу и въобще да има някакъв лош ефект от велото, за жените.
Моля за сериозни мнения :)
10.04.20
16:47
казано от А. Ч. на 10.04.20, 16:30:
Въпросът ми е мислите ли, че е възможно да се деформирам нещо от това, да ми се уголеми “нещо” отдолу
Питам същото, ама за мъжете....
10.04.20
16:50
Всички велосипедистки си търсят гаджета чернокожи.
10.04.20
16:56
Здравейте! Моля за съвет-много съм притеснена. От няколко години вече, тренировките ми включват по 30 минути на велоергометъра. До сега не съм имала проблеми с това, но.. Наскоро четох в разни сайтове, че честото въртене на велоергометър при жените било много вредно за “отдолу”. Наплаших се много и не смея да се кача. Въпросът ми е мислите ли, че е възможно да се деформирам нещо от това, да ми се уголеми “нещо” отдолу и въобще да има някакъв лош ефект от велото, за жените.
ако нямаш дискомфорт, то всечко е ок ;)
Здравейте! Моля за съвет-много съм притеснена.
Когато масово са навлизали велосипедите е имало сериозни притеснения че жените може да се контузват много често от честите и обилни оргазми, които ще си предизвикат от толкова търкане “там долу” и както карат и да изгубят управление и да се пребият. Това е било част от съображенията много години жени да не карат велосипеди.
Мисля че точно колкото е вярно това, толкова е вярна и информацията която ти си чела.
Сега се сещам за една съученичка - Албена Шекерката (не знам дали беше циганка, не изглеждаше цигански). Та тя беше доста популярна. Но зъбите ѝ леко напред издадени и цялата муцунка. И упорито се обясняваше как защото много френска любов била правела и затова и се изкривили зъбите напред от много смукане :D Аз съм бил седми клас, но и тогава знаех че такова нещо е практически невъзможно и това е ген. И къде на шега, къде да ги накарам да се позамислят моите съученици ги питах в такъв случай няма ли да е по-логично да са ѝ се изкривили на Албена зъбите навътре?
По тая логика, как нещо от притискане и мачкане ще се уголеми? Не трябва ли да се смали? :D
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече