15.04.20
14:18
Здравейте, търся комбиниран фитнес уред и се спрях на тези 2 варианта, но нямам много опит и се чудя кой от 2-та е по-добър? Дали някой може да сподели опит ако има някой от моделите?
Като тренировки съм на средно ниво, докато работеха залите ходех по 3-4 пъти в седмицата, целта е по-скоро да поддържам всички групи, а не толкова да правя маса, нито кардио.
Бюджета е около 800-1000лв
Модел 1
https://diassport.com/продукти/фитнес/домашен-фитнес/комбинирани-силови-уреди/pegasus-jx-ds913/
Модел 2
https://www.tatbilliard.bg/Мултифункционални-уреди/Мултифункционален-фитнес-уред-SP20-XL-3445.html
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЗдравей,
Имали сме подобен комбиниран уред. Не помня каква марка беше, но впечатленията ми от него са следните:
Отрицателни черти
- огромен е ! заема много много място;
- много бързо се разскърцва;
- съпротивлението не е като при уредите във фитнеса, не е гладко, а е много “по-дървено”;
- тежестите му са малко, олекват бързо;
- не става за трениране на “всички мускулни групи”;
- много трудно ще можеш да се отървеш от него...
Положителни черти
- няма
Мнението беше редактирано от Marcheto на 15.04.20 15:29.
15.04.20
15:01
Ами възможно е, не се бях замислял за дългосрочните дефекти. Имате ли идея от къде може да се вземе качествен уред? Предполагам 1000лв ще е малко ама мога и да се напъна за нещо по-скъпо...
Вкъщи имаме същия тип уред-и под вкъщи имам предвид ,че заема почти цяла стая.
Всичко,което казва Марчето горе е така,като допълнение мога да кажа,че на нашия тежестите са различни от тези по залите - вървят много странно-10-16-21 и т.н кг
При набиране главата ти опира в тавана.
Нашия е с “боксов чувал”,който е супер мек,лек и аматьорски.
По-добре за тези пари си сглоби нещо с лост,тежести,дъмбели,лежанка и пр.
Геометрията на уреда също е странна ...
Не си струва инвестицията категорично според мен !
Нашия е от спорт депо-actuell fitness,и е в същия ценови диапазон,който си определил.
Виж,ако държиш да имаш такъв няма да ти се расърдя ако решиш да ме отървеш от моя 😂
Мнението беше редактирано от Веси на 15.04.20 15:10.
Купи си дъмбели, пудовки, ластици, една лежанка/пейка евентуално, сложи си лост за набиране някъде вкъщи и горе-долу това е което ти трябва за да си тренираш.
Според мен няма “хубав” комбиниран уред. Тя самата му идея е сбъркана. Ако имаше такъв, щяха да сложат по няколко хубави комбинирани уреда във всеки фитнес и да не се занимават да слагат по 100 отделни уреда.
Аз в родният си дом имам 2х35кг разглобяеми дъмбели с винт, 2 пудовки по 16кг всяка, една евтина лежанка, лост за набиране в коридора и някакви ластици.
Лежанката ми е възможно най-евтината, ама с дъмбелите, общо около 160кг ме е издържала без проблем.
Като си заминавам, просто слагам всичко у наторията и няма и следа от фитнес принадлежности.
За скрипци и ламарини не давай пари.
Бейсика ти е лост за набиране и разглобяеми дъмбели.
Комбиниран уред = скъпа и обемна закачалка за дрехи.
Бюджетен вариант: две пудовки, или два сглобяеми дъмбела.
С твоя бюджет:
Лост + 200 кг тежести. Нещо такова примерно.
Ако остане мегдан за стойка за клек ще е идеално.
Голям плюс: няма да загуби много стойност и след 5 години, ще си вземеш поне 70% от парите. Особено ако вземеш Елейко. И не намериш начин да го прееб*ш.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече