Стрии по ръцете

IS

29.04.20
22:19

Здравейте от известно време са ми излязли стрии по ръцете.На 17 години съм.Цвета им е червен,даже по-скоро лилав.Четох в интернет,че е нормално,не тренирам ръце всеки ден,но явно е от бърз растеж,тренирам ги с по 1 упражение за бицепс и трицепс на края на тренировката,след базови и цяло тяло.Също се набирам с тесен подхват,но това упражнение го правя най-вече,заради гърба и долната перка,а не с цел да преуморявам ръцете си.Тренирам 3 пъти седмично,но стриите ми по лявата ръка са доста,а на дясната са по-малко,въпреки че ми е по-голяма.Въпросът ми е има ли някакво лечение или трябва да свиквам.Защото четох преди,че докато са в начален стадий,може да се направи нещо,но точен отговор така и не намерих.Някои ми казаха да спра да тренирам с изолиращи за ръце,но не знам дали ще помогне,защото другите упражения също включват ръцете.Ще съм ви благодарен,ако дадете,някой съвет.

Темата беше редактирана от Ivan Spasov на 29.04.20 22:23.

Носи си ги гордо.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1