24.05.20
16:59
Здравейте, на 25 години съм и тренирам от скоро, имам запитване относно приема на протеин, в момента съм 47кг, висока съм 155см. Относно килограмите нямам амбиции да свалям или качвам, интересува ме да поддържам тези килограми или да стигна максимум 48кг. Не съм спортувала активно до сега, от месец поне 3-4 пъти в седмицата се старая да правя упражнения, коремни преси, , клякания, и други, също така и йога, често след тренировка правя и стречинг и като цяло това. Не съм изобщо наясно как и какво трябва да приемам за възстановяване на тялото след тренировка , в момента се запознавам с тази материя, ще се радвам на всякакви съвети, относно тренировки, хранене и приемане на протеин. Също така ако някой е запознат по точно със соевия протеин. Главната ми цел с тези тренировки е стягане на коремните мускули, дупе, крака, ръце, общо казано цялото тяло.
Благодаря предварително и се извинявам ако вече съществува такава тема, отскоро съм във форума! 😊😊
Темата беше редактирана от Ивет Илиева на 24.05.20 17:00.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим24.05.20
17:06
При така описаната ситуация със сигурност не се налага да приемаш протеин като суплемент.
24.05.20
18:22
Благодаря! 😊
24.05.20
18:34
Аминокиселини течни, комплексни от тук, от форума, сега са с намаление на Универсал...това ти трябва, послушай ме и ще си доволна ;)
28.05.20
13:35
И аминокиселини не й трябват.
Само добър начин на хранене.
Към авторката - запозна ли се с ръководствата ни?
02.06.20
14:31
казано от Вероника Налбатска на 28.05.20, 13:35:
И аминокиселини не й трябват.
Само добър начин на хранене.
Към авторката - запозна ли се с ръководствата ни?
Здравей, благодаря ти за отговора! 😊
Да прочетох ръководствата за хранене, тренировки за начинаещи, разгледах и хранителните стойности на отделните хранителни продукти, но за да съм честна никога не съм тренирала сериозно също така и не си обръщах и огромно внимание на начина на хранене, от скоро се старая да си променя начина на хранене и като цяло начина на живот. Искам да стегна почти цялото тяло, защото съм на 25 години, а тялото ми се чувства като на 50. ?🏻♀️
Ще се радвам на всякакви съвети относно мотивацията в началото, хранене, тренировки.
Благодаря! 😊😊
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече