здр

Темата е заключена.

02.08.05
20:58

Здр след като в продължение на 6 месеца тотално бях оставил фитнеса и изобщо мерака и волята ми спаднаха тотално ето че днес нещо пак се всели в мен и ме накара да ви обясня малко проблемата си ситуация.Така значи висок съм 191 см и тежа почти 80 кг ок ще кажете да ама не ;) ...така значи преди около 1 месец минах на диета която се изразява във малко гладуване комбинирано с отбягването на мазни и сладки продукти също така и от време на време ядох без хляб,искам да добавя че понякога изкушението надделяваше над мен и похапвах това онова.Та значи преди да започна така наречената диета тежах 86 кг ..свалил съм 6 ...но бицепсите ми заедно с други групи намаляха .. ;( и сега от една страна се чувствам добре така малко по слаб но от друга много ме е яд че изгубих ценна мускулна маса.Та от 15 август отново тръгвам на фитнес и  затова бих искал да се посъветвам с вас относно някои нещица.Първо имам малко по широка талия ...в мерки талията ми е 102 см за справка гърбът ми е 103 :( ... така че сами можете да си представите че съм малко дефектен тук...та въпросът ми е как мога да я сваля ??? да отиде някъде на 95-90 че и по малко ...така другото което бих искал да ви помоля е как по дяволите да ям много ;) ...и да качвам без мазнини имам предвид да качвам само мускулна маса без мазнини без да ми се лепкат разни неща независимо дали са на задника или някъде другаде...дефакто искам да качвам чисто.Много хора ми казват че не трябва да ям след 18-19…значи там някъде да ми е основното последно ястие.Други ме съветват да ям през 3 часа пълноценна и здравословна храна...тук е и мястото да кажа че поради една или друга причина не мога да си позволя да ям само така вече ясните на всички пиле ориз зеленчуци ...така че много ще съм ви благодарен да ме ориентирате и към някои други храна които са по евтини но ефекта от тях е почти на същото ниво.Задните ми части са малко отпуснати но тях ще си стегна затова тях няма да ги коментирам ;) И последно тъй като адски ми е трудно да набавя по 2 г на кг протеин най вероятно ще си взема някакъв протеин но гледам пише по кутийките 60 процента или 78 процента .. да ми обясните ква е разликата ??? и да ме ориентирате и тук ...Много ще съм ви благодарен :)
ПС.Съжалявам много ако съм предизвикал гнева или съм ядосал някого.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 08:43.

02.08.05
21:20

От мен:
1) Голяма тъпотия си направил с тази диета, на твоите килограми, не виждам как може да правиш такова калпаво НВД
2) Храни се разделно и по много за напред.
3) Ако нямаш воля или те мързи се отказвай докато е време. С хленчене и “ох, изкуших се” нищо няма да постигнеш. Трябва да ти стане кеф да се чувстваш здрав и просто да нямаш нужда от някакви сладкишчета и т.н. простотиики. Не че не може да се хапва това онова, ама го прави целенасочено и контролирано.
4) Верно мерките са ти голям гърч, ама това не трябва да те смущава. Със тренировките много е възможно да намалиш талията/ханш и да качиш гърба.
5) Протеин- супер, но ако искаш може да помислиш за аминокиселини. Най-вероятно точно липсата на белтъчини ти е направила проблем.

02.08.05
23:03

Така е брато но просто трябваше.Така да те питам за разделното хранене какво по точно представлява тъй като просто съм чувал за него и до сега лично не знаех че и във фитнеса се прилага ...ти лично запознат ли си с тея аминокиселини?

02.08.05
23:38

[quote author=“Beli4a”]Така е брато но просто трябваше.Така да те питам за разделното хранене какво по точно представлява тъй като просто съм чувал за него и до сега лично не знаех че и във фитнеса се прилага ...ти лично запознат ли си с тея аминокиселини?

Да, отскоро опитвам да видя как ще съм с тази хран. добавка. Ами ако не си наясно прочети в сайта пише си всичко.

Разделно хранене е хранене при което не се смесват много видове храни, както правят опасно много хора. Аз съм 100% сигурен, че това е правилния начин на хранене за да се усвои храната. А не както правят повечето хора- Маднжа с какви ли не екстри вътре-месо картофи, зелен боб, домати, гъби и за гарнитура сирене и всичко това полято с айрян или още по-свежо-бира./преувеличавам ама и такива ги има/ Вместо да седнат и да иядът определен голям грамаж картофи със салата/обяд/, 3 часа след това само грамаж фъстъци, а за вечеря месо със салата. Примерно.

В ежедневието е трудно да се спазва прецизно, но все пак може да е в границите.

В сайта има статия за това хранене, с обяснени принципи, това което написах горе може и да не е много ясно, за това я прочети.

УСпех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1