Адреналин или..?

24.06.20
14:50

Така,здравейте нов съм тук  на 33 искам да споделя нещо много странно поне за мен.Тренирах бокс,карате и лека атлетика,но поради неврологични проблеми спрях и вече 5 години не тренирам отскоро почнах да съм активен ,но след тренировките ме обзема някакво неспокойствие не мога да спя и да седя на едно място пулса ми се ускорява ставам нервен.Опасно ли е или адреналина ми идва в повече и защо никога преди не съм имал подобен проблем.,

Темата беше редактирана от Иван Радев на 24.06.20 16:21.

24.06.20
15:58

Звучи ми като превъзбуда, не е само адреналин де, опитай студени или контрастни душове.

24.06.20
16:02

Да. И недей да тренираш късно вечер - добре е да минат поне няколко часа между тренировката и часа ти за лягане.

Благодаря ви! Също така знам,че магнезия помага.

Магнезият би могъл да се отрази благоприятно, да, но вероятно най-добрата идея е да избягваш тренировки вечер.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1