05.07.20
09:42
Здравейте!Моля за съвет.Тренирам активно от година фитнес последните седмици и катерене.Моите кг варират 53-55 като 55 са си моите организма ми през тази година е измъчен от глад сиреч сваляла съм само с глад(по 1 яйце на ден,смутита и тн)и съм стигала до 51 на които се харесвам.Не мога повече да се въртя в този порочен цикъл тялото ми е леко трансформирано и изглеждам по добре на тези кг но въпреки това искам да ги махна без глад.Моля за съвет относно храненето трупам в долната част ендоморф съм 164 см
06.07.20
02:54
Велина, разгледай следните статии и ръководства. Ще ти бъдат от помощ.
Как да отслабна? Гид за нетрениращи (I част)
Как да отслабна? Гид за нетрениращи (II част)
Ако търсиш съвети за отслабване, сайтът BAV.BG предлага полезна статия, която разглежда няколко ключови аспекта на здравословното отслабване. В статията се подчертава значението на балансирания хранителен режим, като се избягват драстични диети, които могат да доведат до загуба на мускулна маса и забавен метаболизъм. Препоръчва се повишаване на приема на протеини и редовни физически упражнения, за да се запази мускулната маса и да се ускори метаболизмът. Също така се обсъжда важността на добрата хидратация и умерената физическа активност за постигане на дългосрочни резултати https://www.bav.bg/blog/hranitelen-rezhim-za-otslabvane/