03.08.05
14:12
Значи...аз тренирам баскетбол от 8 години(аз съм на осемнайсе) и от половин година ходя по-чест във фитнес залата, затова искам малко помощ от компетенти хора.Значи сега ще почвам една програма за вертикален отскок която може да погледнете тука http://jump.basketball-bg.com/airalert3.php , правил съм я веднъж преди година.Но тогава ефекта небеше толкова голям колкот очаквах но все пак имаше доволно :).Та ще правя програмата паралелно с тренировки в фитнес залата естствено и бягане.Препоръчаха ми ‘Енимъл Пак’ на Юнивърсъл.Колебая се дали да взема Пак-а или креатин+глутамин на същата фирма(до сега несъм вземъл никакви хранителни добавки или протеини).От този ‘енимъл пак’ дали няма да стана по тромъв и едър.А напротив трябва да съм по-бърз и да скачам още по-високо.Сега съм на окло 70-78см след загрявка с прави крака.Иначе аз съм 187см/87кг.Мерси :wink:
03.08.05
19:54
е аз се колебаех между два прудикта ти ми казваш още два да се чудиа, мерси все пак :wink: ако някой друг може да си каже мнението и да ми обясни защо мисли така ще съм много-благодарен:)